j4q Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 (edytowane) hej! Jakiś czas temu wpadl mi do głowy pomysł narysowania "futurystycznej" karety. Namazałem kilka szkicow i postanowiłem zrealizować jeden z nich, ktory najbradziej ksztaltem nawiazuje do Karety :) Na warsztat wziąłem juz kolejny z tych szkiców, ktory bedzie znacznie bardziej Sf, a teraz pozostaje mi wrzucić to co wymyśliłem :) i szkcie pozdrawiam i czekam na opinie :) [ATTACH=CONFIG]88601[/ATTACH] Edytowane 23 Grudzień 2012 przez j4q czern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 zajefajny concept :) a ta nóżka w karecie ^^ fiu fiu ;) klimat i pomysł rewelka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 Pomysł ciekawy, tylko te kolory mi się nie podobają,no i czerń na obrazku przez nią powstały tylko dziury w nim . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4q Napisano 20 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2012 Dzieki wielki za feedback! co do czerni to moze jest to wina kalibracji monitora. Proszę o sprawedzenie tych wersji, rozjasnilem je na przyciemnionym monitorze. http://img171.imageshack.us/img171/6015/hotcarg.jpg http://img571.imageshack.us/img571/5265/hotcarg2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 Nie chodzi o to żeby z czerni zrobić szary, tylko o to żeby zamiast czerni działać kolorem. Czerń to nic innego jak całkowity brak światła - nie sądzę, że pod koła tego pojazdu nie dotarło chociaż światło odbite. Musisz rozwiązać to kolorem i innego wyjścia nie ma. Sam pojazd, pomysł i to jak to wszystko poustawiałeś bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 Status dobrze mówi, kolor zamiast czarnego i będzie gitara .Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 Ja bym też przedstawił karetę z innego ujęcia, bo przy tak dynamicznym kadrze koło bierze całą uwagę zasłaniając resztę pojazdu, którą bym z chęcią zobaczył. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4q Napisano 21 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2012 oki ! dzięki za uwagi, postaram sie uporac z czernią przez weekend :) Co do przedstawienia karety z innego ujecia... :)... dzieki za pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4q Napisano 23 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2012 Upload poprawionej wersji :) Status & Kalberos > dzieki za krytykę i uwage o czerni! Nastepnym razem wrzuce swoją prace gdzies na sekcje WIP jezeli jest taka na forum, w sumie to nie orientowalem sie nawet... W kazdym razie popracowalem nad czernią i w miare wlasnych mozliwosci to poprawiłem... pozdrawiam i chętnie skorzystam z waszej pomocy przy następnym koncepcie :) WESOŁYCH SWIĄT !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 2 Styczeń 2013 Share Napisano 2 Styczeń 2013 HO HO ta filuterna łydka:] nie no jest klimacik:D gdzie Ty się tak wyrobiłeś co? co? co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 2 Styczeń 2013 Share Napisano 2 Styczeń 2013 No i bezbłędne wykończenie. Gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4q Napisano 2 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2013 oo dzieki ! :) bdw tak wczoraj spojzalem krytycznie na tą karete (mam z tym problem aby zobaczyc szybko błedy, zazwyczaj je widze juz po publikacji...) i chyba poopracuje na lewa linia drzew bo jest taka se... :/ wkazdym razie narazie mam powazniejsze problemy... pozdrawiam i dzieki wam Chlopaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 3 Styczeń 2013 Share Napisano 3 Styczeń 2013 Bardzo dobre. Kolorki dają radę bardzo mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambosz Napisano 3 Styczeń 2013 Share Napisano 3 Styczeń 2013 całość bardzo fajna, z tym że jeśli była by taka opcja, to zamiast karety wolał bym zobaczyć właścicielkę tej nóżki xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 3 Styczeń 2013 Share Napisano 3 Styczeń 2013 Świetne. Fantastyczny klimat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 3 Styczeń 2013 Share Napisano 3 Styczeń 2013 Podoba mi sie:) Sprzedaj pixarowi do nowego kopciuszka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brain Napisano 3 Styczeń 2013 Share Napisano 3 Styczeń 2013 design fajny, ale wykonanie kiepskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 3 Styczeń 2013 Share Napisano 3 Styczeń 2013 Pracka ma to coś i to je ważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 3 Styczeń 2013 Share Napisano 3 Styczeń 2013 To je ważne i to się podoba! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4q Napisano 9 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2013 kamesanin - Dzieki :) to zasługa chronicznego braku czasu - im mniej go mam, tym więcej pracuję. ( damn...wiedzialem ze ta noga odciągnie uwage od karety ;) WojtekFus - dzieki :) aczkolwiek co do wykonczenia to mam zamiar jeszcze te drzewa po lewej poprawic bo jakie słabe są. (wsumie to chcialem pokazac poprostu pojazd, ale jak juz wlazłem w bajki to wypada je jakoś starannie wykończyć) Lucek - dzieki wielkie, miło mi strasznie :D bambosz - tnx! :D działam z następną karetą, postaram się pokazać w niej więcej ciałka ;) blinq - super, fajnie ze udało mi sie troche zagrać nastrojem :) deshu - :) jak tylko odezwą się ich agenci... ;) dam znać :P brain - dzięki za opinie, miło mi że chociaż część koncepcyjna Ci się podoba :) KaliditusZaliditey & RaVirr - no to je najważniejesze :) TNX M8s ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi