PeterK Napisano 31 Maj 2013 Autor Napisano 31 Maj 2013 ~artki - dziękuję, dokładnie chodzi o jej historię, niesamowita sprawa swoją drogą ;) Dawno nie wrzucałem nic na ruszt, wstyd, dam to co się nadaje z Maja: Mechtropolis na GWC, myślę już nad czymś innym hehe ;)
COR Napisano 1 Czerwiec 2013 Napisano 1 Czerwiec 2013 Ten pierwszy znakomity kolorystycznie! w tych mordkach trochę bryłka nie siedzi ale mają fajne charaktery:) dobry up!
rosikowski Napisano 1 Czerwiec 2013 Napisano 1 Czerwiec 2013 Czemu jeszcze pięciu gwiazdek nie masz... Moderator śpi
grass Napisano 1 Czerwiec 2013 Napisano 1 Czerwiec 2013 te rysunki budynków i maszyn w tej teczce są przekozackie ! coś ala FZD. enviro w b&w z ostatniej wrzutki super.
PeterK Napisano 2 Czerwiec 2013 Autor Napisano 2 Czerwiec 2013 ~COR - dzięki za docenienie walczyłem z nimi jak mogłem hehe. Mógłbyś wyjaśnić tę bryłkę ? ;) ~rosikowski - mnie proszę nie pytaj, sam bym sobie nie dał ;P ~grass - trafiłeś, fajnie buduje się w ten sposób bibliotekę, pozdrawiam i dzięki :) Na GWC, powiem tyle: The Future will be beautiful... welcome to Mechtropolis
francez Napisano 2 Czerwiec 2013 Napisano 2 Czerwiec 2013 Ciekawie się u Ciebie dzieje. Lubię tu zaglądać, ostatnie wrzuty bardzo ciekawe, chociaż mam wrażenie, że kompozycje mogłyby być lepsze.
motyl Napisano 2 Czerwiec 2013 Napisano 2 Czerwiec 2013 dla mnie bardzo dobre... poćwicz organike sobie i będzie lux:)
PeterK Napisano 16 Czerwiec 2013 Autor Napisano 16 Czerwiec 2013 ~francez - dzięki za miłe słowa, fakt faktem można było ciekawiej to ująć, człowiek uczy się na błędach i to najlepiej ;) ~motyl - dziękuję, organika w drodze, póki co częstuję was metalem ;]
KaliditusZaliditey Napisano 16 Czerwiec 2013 Napisano 16 Czerwiec 2013 Nie wiem jeszcze jak u Ciebie z designem, pewnie kilka firm nad tobą pracuje intensywnie. Tak trzymaj i IMO czasem ogranicz ilość aktywnych miejsc w obrazkach, ja gwiazdkuję.
polka dot Napisano 16 Czerwiec 2013 Napisano 16 Czerwiec 2013 dokładnie. popracuj nad uproszczeniem/odpuszczeniem fragmentów prac na początkowych etapach, a zyskasz masę czasu i czytelności. za architekturę jestem Twoim fanem
incasent Napisano 17 Czerwiec 2013 Napisano 17 Czerwiec 2013 Świetne te ostatnie pracki. Bardzo podoba mi się w nich "ostrość" Death Knight wbija w ziemie. Ale cała teka na poziomie :)
PeterK Napisano 3 Sierpień 2013 Autor Napisano 3 Sierpień 2013 Witam po małej "przerwie", upkuję ostatnimi wypocinami :) ~KaliditusZalidiety - dzięki piękne za gwiazdy :) ~polka dot - dzięki za komentarz, walczę z tym, ale trudno znaleźć balans pomiędzy tym, co powinno się prezentować jako tako a tym, co znaczone może być paroma plamkami, w końcu pracka jest całością ;] Może w tym upie będzie lepiej, starałem się odpuścić i poszło po jakości ;D ~incasent - dzięki :) Na tegomiesięczny GWC oraz eksperyment:
Piret Napisano 3 Sierpień 2013 Napisano 3 Sierpień 2013 Świetna teczka. Gwiazdki ode mnie :) Pozdrawiam
theSZ Napisano 3 Sierpień 2013 Napisano 3 Sierpień 2013 Superklimat. Zwłaszcza ostatni mi się podoba.
pumax Napisano 3 Sierpień 2013 Napisano 3 Sierpień 2013 W drugim jakoś łepetyna tego stwora mi nie leży (jakiś taki kształt dziwny i włosy hm) za to pierwszy kosi równo. Aż miło patrzeć na taką ostrość :)
Coyote Napisano 3 Sierpień 2013 Napisano 3 Sierpień 2013 Masz naprawdę fajne kompozycje ale oświetlenie i kolorki jeszcze trochę kuleją czasem przydało by się podziałać większym miękkim pędzlem żeby wszystko ujednolicić.
PeterK Napisano 16 Grudzień 2013 Autor Napisano 16 Grudzień 2013 Witam po ekhm.. małej, wybaczcie, przerwie :) Zakopałem gdzieś teczkę hehe ;D nie chcę wrzucać starszych, będę się starał na bieżąco coś wartego podzielenia się z wami wklejał. Aby nie przedłużać, coś na ząb: Pozdrawiam :)
PeterK Napisano 17 Grudzień 2013 Autor Napisano 17 Grudzień 2013 "Docking request accepted, prepare for cargo scanner procedure" + S&S - Flying-bug like creatures, enjoy :)
PeterK Napisano 18 Grudzień 2013 Autor Napisano 18 Grudzień 2013 ~Yarosh: dzięki :) Razem z najmłodszym bratem marzyliśmy pewnego wieczoru o grze.. ;D dużo fajnych pomysłów, inspiracja nie mała więc zrobiłem pierwszy rzut tego "projektu", za niedługo znajdzie się więcej :) Enjoy :
slabiak Napisano 19 Grudzień 2013 Napisano 19 Grudzień 2013 mistrz, tylko nie czuc ze ten budynek ma jakaś grubość, ale tak to mistrz
Gość Chrupek3D Napisano 19 Grudzień 2013 Napisano 19 Grudzień 2013 miszczosko napaćkane, chciałbym tak umić...
Rotcore Napisano 19 Grudzień 2013 Napisano 19 Grudzień 2013 ale detalem ostatnio walisz... pewnie dużo fotek ale efekt jest całkiem niezły, choć miejscami mógłbyś ten detal uspokoić dla lepszego odbioru... no chyba że to jako koncept dla grafika, który rządzi się swoimi prawami ;) Ten powyżej jest świetny, ale mi brakuje właśnie tego zrównoważenia ostrości o którym wspomniałem... taki mega detal, ostrość na wszystkim spłaszcza obrazek, pozdrawiam
emenems Napisano 22 Grudzień 2013 Napisano 22 Grudzień 2013 prace naprawdę świetne, tylko pozazdrościć ...!! te rysunki w perspektywie przekozackie!! pozdo
Rekomendowane odpowiedzi