CzAk1 Napisano 5 Marzec 2013 Share Napisano 5 Marzec 2013 (edytowane) W ubiegłym tygodniu pojawił się interesujący plakat do filmu Iron Man 3. Dziś natomiast w Sieci zagościł ponad dwuminutowy theatrical trailer dający przedsmak tego, co przygotował dla nas Shane Black. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2816 Edytowane 5 Marzec 2013 przez CzAk1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 5 Marzec 2013 Share Napisano 5 Marzec 2013 Naaaaaajs. Trzeba obejrzeć. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 5 Marzec 2013 Share Napisano 5 Marzec 2013 za malo black sabath za duzo biadolenia. Ale sobie zapuszcze jedynkę zaraz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 5 Marzec 2013 Share Napisano 5 Marzec 2013 Zapowiada się świetna część, ale w życiu nie widziałem brzydszej zbroi i-m jak ta ostatnia na filmiku, mam cichą nadzieje, że nie był to hulkbuster... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 5 Marzec 2013 Share Napisano 5 Marzec 2013 plakat fajny/ trailer slaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 6 Marzec 2013 Share Napisano 6 Marzec 2013 Fajny plakat? Wydawało mi się, że to forum graficzne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 6 Marzec 2013 Share Napisano 6 Marzec 2013 Ten film jest tak durny, że najlepsze efekty 3d nie pomogą w niczym. Jest tak odrealniony i sztucznie nadmuchany "prawością" że się nie dobrze robi...Bzdura do potęgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 6 Marzec 2013 Share Napisano 6 Marzec 2013 Wkurzona Gwyneth Paltrow, w sportowym staniku na tle płomieni - hell yeah. Krótkie ujęcie, ale robi ten trailer :-) Iron-Many są spoko. W sam raz na letnią wycieczkę do kina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 6 Marzec 2013 Share Napisano 6 Marzec 2013 mnie tak zastanawia jak w takiej duzej produkcji o robotach mozna wsadzic glowna zla postac ktora wyglada jak czarnoksnieznik z Hobbita czy wladcy pierscieni ... i ujsc z tym na sucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 6 Marzec 2013 Autor Share Napisano 6 Marzec 2013 Bo to na przykład postać z komiksu na podstawie której powstał film? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 7 Marzec 2013 Share Napisano 7 Marzec 2013 No, glowny zly - z komiksu czy nie - pasuje do tego wszystkiego jak frak na plywalnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PietrasPete Napisano 7 Marzec 2013 Share Napisano 7 Marzec 2013 Ale to jest właśnie bardzo fajne, że futurystyczny robot walczy z czarnoksiężnikiem z Hobbita - bo czemu nie? plakat słaby a trailer całkiem ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikkiz Napisano 7 Marzec 2013 Share Napisano 7 Marzec 2013 Dziewczyny ponoć uważają, że aktor jest przystojny (blachary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PietrasPete Napisano 7 Marzec 2013 Share Napisano 7 Marzec 2013 Nie chce offtopować ale nie mogę się powstrzymać - Długie spacery są super :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekGliwa Napisano 10 Marzec 2013 Share Napisano 10 Marzec 2013 czepiacie sie strasznie jakby to byl jakis inny film niz Ironman...ja sie nie moge doczekac, trailer fajnie zrobiony a plakat jest taki sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi