Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

W ubiegłym tygodniu pojawił się interesujący plakat do filmu Iron Man 3. Dziś natomiast w Sieci zagościł ponad dwuminutowy theatrical trailer dający przedsmak tego, co przygotował dla nas Shane Black. 

2013-03-05-213754_news.jpg

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2816

Edytowane przez CzAk1

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 7,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

za malo black sabath za duzo biadolenia. Ale sobie zapuszcze jedynkę zaraz :)

Napisano

Zapowiada się świetna część, ale w życiu nie widziałem brzydszej zbroi i-m jak ta ostatnia na filmiku, mam cichą nadzieje, że nie był to hulkbuster...

Napisano

Ten film jest tak durny, że najlepsze efekty 3d nie pomogą w niczym. Jest tak odrealniony i sztucznie nadmuchany "prawością" że się nie dobrze robi...Bzdura do potęgi.

Napisano

Wkurzona Gwyneth Paltrow, w sportowym staniku na tle płomieni - hell yeah. Krótkie ujęcie, ale robi ten trailer :-) Iron-Many są spoko. W sam raz na letnią wycieczkę do kina.

Napisano

mnie tak zastanawia jak w takiej duzej produkcji o robotach mozna wsadzic glowna zla postac ktora wyglada jak czarnoksnieznik z Hobbita czy wladcy pierscieni ... i ujsc z tym na sucho

Napisano
  • Autor

Bo to na przykład postać z komiksu na podstawie której powstał film?

Napisano

No, glowny zly - z komiksu czy nie - pasuje do tego wszystkiego jak frak na plywalnie :D

Napisano

Ale to jest właśnie bardzo fajne, że futurystyczny robot walczy z czarnoksiężnikiem z Hobbita - bo czemu nie?

plakat słaby a trailer całkiem ok

Napisano

Dziewczyny ponoć uważają, że aktor jest przystojny (blachary

Napisano

Nie chce offtopować ale nie mogę się powstrzymać - Długie spacery są super :D

Napisano

czepiacie sie strasznie jakby to byl jakis inny film niz Ironman...ja sie nie moge doczekac, trailer fajnie zrobiony a plakat jest taki sobie.