Napisano 5 Marzec 201312 l W ubiegłym tygodniu pojawił się interesujący plakat do filmu Iron Man 3. Dziś natomiast w Sieci zagościł ponad dwuminutowy theatrical trailer dający przedsmak tego, co przygotował dla nas Shane Black. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2816 Edytowane 5 Marzec 201312 l przez CzAk1
Napisano 5 Marzec 201312 l za malo black sabath za duzo biadolenia. Ale sobie zapuszcze jedynkę zaraz :)
Napisano 5 Marzec 201312 l Zapowiada się świetna część, ale w życiu nie widziałem brzydszej zbroi i-m jak ta ostatnia na filmiku, mam cichą nadzieje, że nie był to hulkbuster...
Napisano 6 Marzec 201312 l Ten film jest tak durny, że najlepsze efekty 3d nie pomogą w niczym. Jest tak odrealniony i sztucznie nadmuchany "prawością" że się nie dobrze robi...Bzdura do potęgi.
Napisano 6 Marzec 201312 l Wkurzona Gwyneth Paltrow, w sportowym staniku na tle płomieni - hell yeah. Krótkie ujęcie, ale robi ten trailer :-) Iron-Many są spoko. W sam raz na letnią wycieczkę do kina.
Napisano 6 Marzec 201312 l mnie tak zastanawia jak w takiej duzej produkcji o robotach mozna wsadzic glowna zla postac ktora wyglada jak czarnoksnieznik z Hobbita czy wladcy pierscieni ... i ujsc z tym na sucho
Napisano 6 Marzec 201312 l Autor Bo to na przykład postać z komiksu na podstawie której powstał film?
Napisano 7 Marzec 201312 l No, glowny zly - z komiksu czy nie - pasuje do tego wszystkiego jak frak na plywalnie :D
Napisano 7 Marzec 201312 l Ale to jest właśnie bardzo fajne, że futurystyczny robot walczy z czarnoksiężnikiem z Hobbita - bo czemu nie? plakat słaby a trailer całkiem ok
Napisano 7 Marzec 201312 l Nie chce offtopować ale nie mogę się powstrzymać - Długie spacery są super :D
Napisano 10 Marzec 201312 l czepiacie sie strasznie jakby to byl jakis inny film niz Ironman...ja sie nie moge doczekac, trailer fajnie zrobiony a plakat jest taki sobie.