Salvator Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2005 uuuu ogłaszam konkurs na najlepszy speed kóry się znajdzie w obrazku przy wątku :] czekam na prace :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 jakies 20-30 min przerwy miedzy nauka testow na prawko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Szymeq swietnie ci to wyszlo:) pieprzyk zajefajny heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Odpoczywam pomiędzy kolejnymi podejściami do pracy na bitwę i wymodziłem coś takiego. Czas blisko 1h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 takietam banany na zajęciach z animacji3d robione..jakieś 20 min. zabawy :) http://img313.imageshack.us/img313/6382/banany2sd.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 z nudow zrobilem sobie taki zegar scienny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 Za duzo sie chyba ni e narboiles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 cześć wam :) (tu debiut :D ) nie długo zacznę zamieszczać jakieś speedy 3d. A tym czasem wyklikałem na odpowiedź Salva . Nie ma to nic wspólnego z 3d bo to wszystko z Google i PS .. ale myślę że pewną symbolikę ma .. no nie wiem . sami oceńcie czy się nada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 Skoro to ni 3d to chyba powinno się znaleźć w dziale speed painting (chyba). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 hm.. :) no ok ok . Pobawiłem sie jeszcze przed snem.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 kwiatuszek model w wingsie (45 min), render w maksie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Kran 30min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 bardzo fajnie!! Altus choc troche odbicia nie teges ;) Aniu jak zwykle super!! ps. mozna by zrobic takie same zasady jak w 2d ze w kazdym posie musi byc praca.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 Ania: bardzo fajny kwiatek ;) Altus: nawet fajnie.. ale serio refleksy zdradzają chyba błędy siatki nielot007:hm.. to by mobilizowało do pracy.. ale jeżeli miało by to się przyczynić do takiego pustkowia.. to lepiej nie wprowadzać takiej zasady taki termometr zbiłem wczoraj.. :) uczciłem jego pamięć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 No całkiem fajniaste pracki zaczeły się tu pokazywać. Tak żebyście o mnie nie zapomnieli. Mikroszkop zrobiony w 40min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alien111 Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 Niach niach ;) takie sobie pracki co zrobilem testujac maxa --> tu nie ma lapmy bo nie mialem pomysklu ;) i jeszcze takie cos co robilem z jakiegos tutoriala : Nie sa to jakies super prace takie speedy ^^ A co do prac wyzej to podoba mi sie ten termometr Krzychhhhha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 Stało sobie niedaleko to wymodelowałem. Czas modelingo jakies 10-15 min. Render troche dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadow007 Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 No więc ja też coś pokaże :D. Czas modelowania: coś około 45 min. Texturowanie: No coś z 15 min. Czas Renderingu: 13 min. Render: Mental Ray Takie jak by kino w domu :D. Fajne prace ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 shadow007, jak na 45 minut pracy - bardzo fajnie ;) Pora na mnie ;D Ostatnio nie bardzo mi się układa z 3ds, więc dla odskoczenia od dna zrobiłem część mojej 'miłości' - łańcuch rowerowy ;P Czas modelowania: coś koło 30 minut Render: 1 - 2 minutki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadow007 Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 No dobra, wrzucam następny speed. Lightsaber ;) Modelowanie: coś około 45 min. Czas renderingu: coś około 2-3 min:D Rendering: zwykły (nie chciało mi się mental ray'em) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karny Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 To ja tez. modeling+materialy ok. 2h render ok. 20min. bo wys. rozdz. byla jak dla mnie to speed (jeszcze) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 hmm widze że już się troche ruszyło tutaj :) fajnie i coś odemnie.. takie cuś.. szło w stronę miecza.. ale już mi sie nie chce.. modelowane około 1h (troche ponad).. i do ostrza sie nie przyłożyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 krzyhhh, bardzo fajnie, podoba mi się szczególnie materiał :P Spodobał mi się ten Speed Modelling ;D Zapodaję spinacze biurowe, materiał na nie dałem 'na szybko' ;) Model: 5 minut Materiały: 4 minuty Render: 9 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Next one ;) Tym razem szafka z półkami - 'wzięta' z mojego pokoju ;p Nie patrzcie na texturę ściany, bo ona tam jest tylko poto, żeby była :D Model: 4 minuty Materiał: 3 minuty Render: 15 minut :\ PS. Sorki za double post'a ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 hm no fajne fajne... ale chłopaki (przedewszystkim kamilluM ;) ) bez jaj... bo zaraz tu czajniki maxowe zaczniecie wklejać.. więcej pracy... i modelowania.. a nie zestawiania boxów Wiem że speed modele ..ale bez przesady :) (+) zapomniałem dodać speeda :DDD czas.. hm.. nie zdążyłem nawet zerknąć kiedy zacząłem ;) . . .sorki nie wytrzymałem :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 krzyhhh: świeżo gotowana? a bo kubek chciałbym sobie zalać... 35 min: modelling + mapping. 5 min rendering (MentalRay) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 tweety -> aż zgłodniałem ... idę sobie taki kubek zrobić :) ... ładny speed :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 aaa miaaałoo byyć taak pięknieee :) ale wody zabrakło >) około 1 h.. bawiłem się renderem.. i materiałami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 Witam Taka zabawa w przerwie Bitewnej. Co prawda samlipng mógłby być lepszy ale... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karny Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 !!Uwaga na poskręcane boxy mogą wyglądać smakowicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 o, tweety, to jest super. Przypomina mi się jedna z pierwszych reklamówek MaxPayne'a, w której skupili się na łuskach wylatujących z broni. To był dopiero trailer, a teraz już pewnie wygląda fatalnie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 Tweet :O great . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 taki szybki speed: nie jestem pewny ... nie patrzyłem na zegarek ale między 15-30 minut ... w ten czas wliczona jest zwiecha maxa :/ ... troche zbyt kanciasty no ale :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grolek Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 ooo ty robiles na wingsie czy 3ds maxie? fajnie ze zrobiles :d co tak duzo wy gadacie na tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 ooo ty robiles na wingsie czy 3ds maxie? fajnie ze zrobiles :d [...] 3ds max [...] co tak duzo wy gadacie na tym temacie Bo speedy są zacne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 w nocy sobie kuchenkę dłubnąłem. Masa bugów,ale już nie chce mi się nią bawić.. http://img90.imageshack.us/img90/3995/kuchenka4ou.jpg pozdro! PS. zaponiałem dodać: 2,5h max8+scanline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 speed modelling na 3dkingdom model 3:30 godziny w wingsie (za długo jak na taki model, wychodzę z wprawy) ustawienia materiałów i światła jakieś pół godziny w maksie render 14 sekund w scanline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Taki Industrialny wieżowiec. (3 godz. Chyba długo:-) http:// http:// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himek Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 ehhh - taki oto monocykl mi wyszedl na szybciora - jako odpowiedz dla wiejskiego tuningu:P http://img211.imageshack.us/my.php?image=108sf1.jpg i jeszcze tak :) http://img211.imageshack.us/full.php?image=163jp.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Po co nos jak to na pedały xD Belus - świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 2w1 :) ... hehe ... fajny wieżowiec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himek Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 heheh - no po co nos... dobre pytanie :) ale fani wiejskiego tuningu lubia miec podobne naklejki na gasnicach i miliony spoilerow skutecznie dociazajcach samochody.... zazwyczaj o silnikach 1.0 i mocy 45 koni :):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Pracka robiona w kilka minut.... moze kilkanascie ale jestem jeszcze noob :) i jak??? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himek Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 ja tez noob ale widac ci chyba kant na tym mydelku - chyba ze sie myle:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 To mydełko wygląda mi na ChamferBox bez meshsmooth, pewnie dlatego jest kanciaste :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 heheh nie da sie ukryc ze chamferbox :P ale mydlo to taka prowizorka chociaz ze nie powinno byc dobrez ze chociaz sie skapneliscie ze to jest mydlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Taki sobie placyk zabaw zrobiony w 42minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 On jest lepszy niż taki sobie, ale lepiej by wyglądał bez podklejonego zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 no zdjecie tam nie pasuje spojrz np na ta granatowa rure jak na tle brzydko wyglada ale pozatym chyle czola ...42min... :P chociaz moze tam nie ma skomplikowanych rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Taki prosty speed ... troche nie wyszło ... no ale niech już będzie ... 3ds max ... 27 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi