adek Napisano 24 Kwiecień 2013 Share Napisano 24 Kwiecień 2013 Krótki film zatytułowany "Hybrids" pojawił się dwa dni temu w serwisie Vimeo. Film utrzymany jest w klimacie S-F i wyreżyserowany został i napisany przez Patricka Kalyna, który pracował nad efektami specjalnymi do takich filmów jak Avatar czy Disctict 9. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2870 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blukazs Napisano 24 Kwiecień 2013 Share Napisano 24 Kwiecień 2013 Wykonanie super, motyw z duplikacja osoby, nawet czołgo pająk ze stadem żołnierzy jest czaderski, ale na litość boską, czy wysoko rozwinięta rasa z kosmosu czy bądź wie kąd, będzie nas gonić i tępić z nożami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mercedesslr Napisano 24 Kwiecień 2013 Share Napisano 24 Kwiecień 2013 ..... masakryczna fabuła. Blondyna walcząca z kosmitami na noże -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 24 Kwiecień 2013 Share Napisano 24 Kwiecień 2013 au... thumbnail ładny, vimeo staff pick jest i człowiek spodziewa się niewiadomo czego. Niestety ani fabuła, ani efekty nie powalają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturadamczyk Napisano 25 Kwiecień 2013 Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Fabularnie nędza straszna, efektami także nic ciekawego. Nie warte uwagi w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 25 Kwiecień 2013 Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Ja myślałem, że to jedna osoba przy tym dłubała. A tu się okazuje, że tłum ludzi nad tym pracował i jeszcze nawet producent był!! ;) Rozczarowanie (chociaż efekty momentami dobre). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 25 Kwiecień 2013 Share Napisano 25 Kwiecień 2013 nie no troche zawiedziony jestem są lepsze shorty z lepszymi VFX. :D na vimeo robione przez pojedyncze osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikkiz Napisano 25 Kwiecień 2013 Share Napisano 25 Kwiecień 2013 dziewczyna bardzo ładna, ale kosmici walczą jak c... Jeszcze głupsza rasa, niż ta, co atakowała ludzkość w "Znakach"... Chociaż nie. Tamtych nic nie przebije. Przylecieli nago (bez skafandrów) podbijać planetę pokrytą w większości substancją zabójczą dla nich w kontakcie ze skórą, co więcej często padającą z nieba. To tak, jakby ludzie na waleta polecieli na planetę pokrytą lawą. No a tu jest chociaż ładna dziewczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodriquez Napisano 25 Kwiecień 2013 Share Napisano 25 Kwiecień 2013 takie to to średnie. Nie jest źle, no ale... pracował nad tym sztabik ludzi mających doświadczenie, to mogli się bardziej postarać. Chyba budżet skromny... albo praca po godzinach ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaRCuSZ Napisano 26 Kwiecień 2013 Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Nie no vfxy są naprawdę niezłe, ufoludki zintegrowane z otoczeniem rewelacyjnie, ciutkę gorzej z tymi pojazdami i miastem ale też nie ma wstydu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infected Napisano 26 Kwiecień 2013 Share Napisano 26 Kwiecień 2013 A już myślałem, że to mamuśka - dopóki nie wyjęła maczety. Przy takiej stabilności w trzymaniu lunety z ręki to nawet Navy Seals wymiękają. Efekty nie takie ostatnie, najgorsze ujęcia na końcu - ale scenariusz bardzo mierny... I chyba wyszła buła z tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 26 Kwiecień 2013 Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Hałsłajf z kukri :D To już ten nasz Karramba ze Smoka Wawelskiego poruszał się na planie lepiej :) Podobało by mi się Środowsiko. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 26 Kwiecień 2013 Share Napisano 26 Kwiecień 2013 4 słowa: schematyczne płytkie przewidywalne kiczowate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Kwiecień 2013 Share Napisano 27 Kwiecień 2013 Ostro umalowana laska na przynętę. Stary numer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 27 Kwiecień 2013 Share Napisano 27 Kwiecień 2013 "C4 - plastic explosive" !!! Tego wlasnie nie znosze w niezaleznych produkcjach - marnych, zle dobranych, niedoszkolonych do roli aktorow, ktorzy calkiem psuja odbior. I glupi scenariusz. Poza tym olbrzymia kupa roboty, szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 27 Kwiecień 2013 Share Napisano 27 Kwiecień 2013 marna fabula i efekty... umywa sie do "Walki z rakiem"... jednak polacy to klasa sama w sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 27 Kwiecień 2013 Share Napisano 27 Kwiecień 2013 Oj tam raka sie czepiasz. Ja z mila checia za 11 miesiecy obejrze Twoj film. Czas leci, dzialaj, dzialaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 1 Maj 2013 Share Napisano 1 Maj 2013 Oglądając filmik pomyślałem sobie... O! spin-off Falling Skies :) Choć zawsze wolałem złych geniuszy alienów niż tępe robaki z nożykami :) Rozwinięta rasa a bawi się w walkę wręcz. No ale to tylko filmik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomo Napisano 1 Maj 2013 Share Napisano 1 Maj 2013 szału nie było ale mi się podobało ale komentarze lepsze wszyscy krytykują za złe odwzorowanie obcych jak by pili z nimi rano kawę :D sami eksperci :) Czasem myślę że ludzie zakodowali sobie wizję czegoś to co do niej nie pasuje jest nienaturalne więc tworzy się filmy tak by pasowały do niej tyle że ona jest niezmienna i filmy też takie zostają taki killer dla ludzi chcących stworzyć coś nowego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vascoda Napisano 1 Maj 2013 Share Napisano 1 Maj 2013 Strasznie się czlowiek meczy patrzac na to. Czasem jednak taka praca jest testem przed czyms wiekszym. Moze ta ekipa tylko testuje tematy. Producent od samoego poczatku to zaleta nie wada. Pewnie za chwile wyprodukują kolejny film, moze z innym rez, obsadą i dop. Wyraznie widac ze traktuja to jako produkt ktory prowadzi ich do wiekszego celu a nie ołtarz sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi