Rascal Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 Mozliwe ze sie pojawie... a jesli tak, to pewnie dolacze do ekipy jadacej z Krakowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 dzwonie dzisiaj do felixa od rana - ale cały czas zajęte ide dzwonić dalej - jak tylko się coś dowiem daje znać pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 no i dodzwoniłem się - kicha !!! powiedziała mi kobieta że nie bedzie wolnych miejsc w tych dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 dzwonie teraz tu http://www.felix.com.pl/puhit_brodno.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 OK GOŚCINIEC TO-TU 03-379 Warszawa ul. Krasiczyńska 8 tel.: (+48 22) 811 29 96 fax. (+48 22) 675 05 56 http://www.felix.com.pl/puhit_brodno.html pokoje są zorganizowane na zasadzie 2 pokojowego mieszkania z łazienką. jeden pok jest 2 odobowy i jeden 3 osobowy. zarezerwowałem takie jedno "mieszkanko" - w sumie jest 5 miejsc ale jesli nas bedzie 4 to płacimy za cztery osoby. nocleg kosztujue 28/doba jesli byśmy przyjechali 30 rano do hotelu i opuścili hotel 1-go przed godz 12 to płacimy za dwa noclegi czyli 56 zł. rezerwacja jest złożona z możliwością przedłużenia DOJAZD DO WARSZAWY Kraków Główny 30.09.04 6:50 IC 3102 RP ZR K Warszawa Zachodnia 9:29 czas podróży: 2:39; cena bilet 63,50 + miejscówka na intercity 25 zł. = 88,50 nie ma przedziałów - miejsca jak w autobusie skierowane w kier. jazdy + stolik i jakiś mały poczęśtunek za friko - będziemy mogli łatwo się znaleść ale za to "książki" odpadają :-) wysiąść trzeba albo na dworcu centralnym albo na wschodnim jesli na centralnym to mamy dojazd do hotelu przyspieszoną linią autobusową nr 500 jesli na wschodnim to mamy dojazd do hotelu autobusem 169 DOJAZD DO KINA LUNA autobus 127 - jedzie około 30 min trzy miejsca są jak na teraz wolne (ja i brachol + 3 osoby) archangel i m@ti - łapiecie się ? GG 5030282 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 ja sie łapie :) info dla studentow: bilet PKP kosztuje okolo 50 zl raczej wraz z miejscowka ale pewny nie jestem bo Pani z informacji odpowiada na pytania nieco chaotycznie. M@ti co Ty na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 Jak jest z kluczami?? Dostaniemy każdy swój, czy nie wiem co?? Można ew. dorobić?? Chłopaki mówili, ze ten gościniec to niebezpieczna dzielnica.... hmmm.... to daje do myślenia.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 Gwalca w bialy dzien, bez wzgledu na to czy dziewcze, czy mlodzieniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 cieżko bedzie znaleść coś bliżej w tej cenie. klucz możemy zostawiać na portierni - archangel się zdeklarował czyli zostałyby jeszcze dwa miejsca wolne - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 dr Ug widze ze same plusy :) M@ti chyba raczej nie ma sie czym martwic...jak widac na DTM mamy rozplanowany prawie caly dzien (w piatek sa nawet zajecia integracyjne :P ) wiec chyba chodzi raczej o miejsce gdzie mozna sie tylko pare godzinek kimnac..jak bedziemy poruszac sie grupa to moze jakos przezyjemy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 i jeszcze o hotelu Centrum Handlowe 500m Centrum rozrywki 500 m basen 2 km PKP 7 km PKS 7 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 M@TI - przemyślałeś sprawe ? - jesli chodzi o klucze to no problem - zostawiasz na portierni i każdy może wrócić o której chce PS - zostają jeszcze dwa miejsca wolne (jak m@ti sie określi pozytywnie to jedno) - ktoś reflektuje ? PS'' - info o hotelu w poście 155 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 No Panie i Panowie jadacy z Krakowa - kto rano wstaje temu Pan Bóg daje, bo aż 15 zł na jednym przejezdzie. 5.50 wyjazd Expressu - 55zł bilet z 33% ulga. 6.50 Intercity (co jeszcze za PRLu jezdzil ;-) 70zł z 33% ulga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Jak coś to się piszę na to msce w pokoju.. ale nie mowie, ze sie nie rozmysle :) Co do pociagow - wole jednak to IC... oplaca sie dolozyc 15 zl - a czasy PRLu to dawno przebrzmiala bajka :P Widac Obywatel dawno pociagami nie jezdziles :P Standard dużo wyższy i batonik dostajesz :D ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 No to ja tez sobie pojade popic:) hihi a co tam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 witam panowie, ja z duzym opoznieniem zawiadamiam iz dolaczam takze, bedziecie mieli w szeregach kobiete, wiec kulturalnie... ;) kobieta fotograf :) Mam nadzieje, ze troche zdjec z imprezy bedzie. W tym roku wyjatkowo nie dam rady przyjechac dlatego licze na tony zdjec i relacji. Kora jedzie jako fotograf od nas, ale zdjecia z cyfrowki rowniez mile widziane beda. A jest ktos chetny do napisania relacji z imprezy na wzor artykulu: http://www.max3d.pl/artykuly.php?id=009_p1 fajnie by bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Tomek - zmiana planów.. przemyślałem to :) Jednak wujek wyniesie mnei jakąś stówę taniej :) Zwalniam takim sposobem moje msce... Adek- wobec powyższego zapowiada sie, ze bede mial duzo czasu wieczorami ;) Może coś napiszę... :) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Kupił ktoś już bilety an ten IC?? Jak ktoś zakupi to niech da znać jakie msce, w którym przedziale - reszta "dosiadzie" sie do niego :) Tylko niech szuka tam, gdzie ejst jeszcze okolica wolna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 To kto jeszce wyrusza z Karkowa i potrzebuje noclegu w Warszawie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 M@TI - spoko - no problem. dobrze że wiem wcześniej Ja ide dzisiaj zakupić bilety na IC - podam wam miejscówki PS M@TI - w IC nie ma przedziałów - jedziesz jak w autobusie KTOŚ REFLEKTUJE NA NOCLEG W WAWIE - jesli sie nie zgłosi nikt do jutra (wieczór) - odwołuje 2 rezerwacje. PS Archangel - jak przekazać Ci miejscówke ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 adek- ja robie cyfrą zdjecia:) wybraliscie sobie nieciekawa okolice noclegowania owszem, praga pn nie jest zbyt bezpieczna, duzo tu takich chlopcow w eleganckich dresach, z abs'ami... wiem bo mieszkam na pradze:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 a gdzie ich nie ma ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 witam wszystkich No ja tez będę już czwarty raz :-))) ale ostatnie były the best. Mam pytanko, bo nie śledzieł wątku od początku, ile płacicie za ten pokoik 5osobowy, i gdzie to jest Bo ja 2 kumplami zarezerwowałem w Metalowcy na ul. Długiej (może jakis stołeczny zna ten pensjonat) trzy przystanki metrem do kina, cena 170 za pokój trzy osobowy. do zobaczyska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 tomek- poza granicami naszego kraju jakby jest to gatunek wymarly albo inaczej- wogole nie istniejacy. wszedzie na swiecie postem a my sie niestety cofamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 a znasz może ten hotel ? - mieszkasz gdzieś niedalego ? jak bedzie aż tak źle zawsze można odżałować kase - dołożyć troche (zamiast MPK) i wziąć taryfe - może nie od samej Luny szkoda by mi było kamerki a bracholowi laptoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 a znasz może ten hotel ? - mieszkasz gdzieś niedalego ? jak bedzie aż tak źle zawsze można odżałować kase - dołożyć troche (zamiast MPK) i wziąć taryfe - może nie od samej Luny szkoda by mi było kamerki a bracholowi laptoka właśnie chciałem zapytac kogos z warszawki, czy zna ba ja jestem jak widzisz z Płocka :-))) ale mysle że za 57 zeta za nockę to w sumie nie drogo. a trzy przystanki metrem to niedaleko :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 za nocke nie 57 zł. ale 28 zł 57 to za dwa noclegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 za nocke nie 57 zł. ale 28 zł 57 to za dwa noclegi a te 28, to gdzie i jak daleko ? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 wszystko masz w poście 155 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 dzięki, szkoda że wcześnie nie czytałem tego wątku, THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 są jeszcze dwa wolne miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 nie znam zadnego z tych miejsc, nie bylam w nich. ale ten gosciniec jest w takim miejscu, ze macie blisko do autobusu, tramwaju. dojazd do centrum stamtad nie zajmuje wiecej niz15 min wiec lokalizacja dobra moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 są jeszcze dwa wolne miejsca dzięki, ale nas jest trzech :-))), zostaniemy przy Metalowcach :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 wolne 3 miejsca z tego co ja rezerwowałem - jeśli macie drożej to zadzwoń do nich - może są jeszcze wolne miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 tylko mamy w metalowcach tez zarezerwowane, ale chyba mozna zrezygnowac ,:-), chyba zadryndam, THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 dzwoń - zawsze lepiej jak bedzie nas wiecej. pozatym jak nas bedzie 6 osób to zamówimy sobie większą taryfe a wyjdzie nas prawie jak za bilety MPK PS - ile tam płacicie za nocleg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 wszystko masz w 173 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Tomek mysle ze odbiore od Ciebie miejscowke w dzien wyjazdu i od raz kupie sobie bilet...moze umowimy sie gdizes przed dworcem...jak Ci to pasuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 To jak z ta mscowka, bo ja message musze wyslac co i jak (starsza pracuje w pkp i sie wstrzele w okolice :D ) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 M@ti - nie da sie kupić samej miejscówki - kupiłem 3 bilety a miejsca to wagon 9 miejsca 66, 65, 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 raz jeszcze dzieki Tomek za kupno bileciku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Archangel - kupiłem Ci ulgowy (student do 26 roku życia - mówiłeś coś o akademiku) - mam nadzieję że trafiłem - inaczej trzeba będzie zrobić dopłatę ktoś jeszcze reflektuje na nocleg w wawie za 28 zł. /doba ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Tomek -w eim, że się nei da, bo bilet przecież trzeba kupić, to chyba oczywiste! Namiaryu na wagon 9 poszły.. mam nadzieje, ze znajde cos w okolicy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Super Tomek...skontaktuje sie jutro z Toba przez GSM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WoojO Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Witam... Jestem nowy jesli chodzi o forum i 3d :). W kazdym badz razie widze ze sporo ludzi bedzie na dtm. Jade tam pierwszy raz, praktycznie z ciekawosci :) i glodu (glodu tematycznego ;) ). W naszym kochanym miescie Lublinie pietnuje sie strasznie kult sieci komuterowych az do obrzydzenia... bleee.. ile mozna... Do zobaczenia na warsztatach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 No ja niestety w tym roku nie za bardzo moge, ale za rok z pewnoscia sie pojawie :), mam nadzieje ze foruma freenkwencja znowu dopisze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 hmm jak rozumiem ma wziasc z soba dowod wplaty na konto DTM ?? w przyszlym roku trzba bedzie zaopatrzyc wszystkich w koszulki forum albo przynajmniej jakies identyfikatory zeby wszyscy wiedzeli kto my :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 był taki pomysł z avatarkami na identyfikatorach - co z tym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 a skad wezma sie te identyfikatory ? moze glupie pytanie ale na DTM jeszcze nie bylem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Dostajesz przy wejściu :P Tylko, że dostaniesz z imieniem i nazwiskiem, a jak będziesz miał avatarek to wsadzisz za folię i dopiszesz ksywę :) Btw. idziemyz tego IC prosto na warsztaty jak mam rozumieć?? :D Innego wyjścia w obecnej sytuacji nie widzę ;P Mam nadzieje, ze tym razem jakas porzadna szatnia bedzie!! PS. Robimy jakas zbiorke na stacji?? :) mysle, ze meeting w przedziale wystarczy, no, chyba, ze ktos z nas/was chce zamanifestowac swoja obecnosc na peronie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi