Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 4,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

zanim cokolwiek ocenie, 2 pytania

- ile osob pracowalo strikte przy animacji

- ile czasu bylo na calosc

Napisano

wiadomo do gry czyli głupie do bólu zęba trzonowego.... ale zrobione całkiem poprawnie z kilkoma ujęciami na taniochę ale takie jest życie...:))) Gratulacje... !!!!

Napisano
  • Autor

Hej,

@uncle - Jeden animator, jeden od compositingu i FX, jeden tła + concepty, oświetlenie i rendering. Pełne creditsy tu: http://vimeo.com/65047171. Całość zajęła nam 3 miesiące.

@Dzięki, zgadzam się, czasami jest szyte grubo.

Napisano

bardzo plastyczne, bardzo mi się podoba. Świetny unikalny klimmat dzięki kolorystyce. Podobał mi się już teaser z elementami tych scen.

Napisano

Fajna stylowa! Czuć Twoja rękę, Benek:) fajne kolorki, światło.

Najbardziej odstaje animacja postaci niestety.

Napisano

fajnie fajnie, jak na tak krotki czas to daliscie mocno rade:)

jedyne co mozna troche pomarudzic to gdzieniegdize jest za plasko (mozna bylo powyciagac glebie z tych podmalowek:))

Napisano

Świetny materiał!

Praca w dużej mierze podoba mi się przez kolory i światło - super klimat.

Zabrakło mi trochę dźwięków i muzy.

Sam początek zapowiadał się bardzo dobrze a później jakoś brak tego "tła" muzyczno - dźwiękowego, spowolnił całą animację.

Pozdrawiam

Michał

Napisano

Lakonicznie się wypowiem. Jaram się podmalówkowym enviro, ale i zbliżenia są soczyste. Jedna rzecz tylko wzbudziła moje wątpliwości: Co się stało z ciężarówką i motocyklem przypadkowych gości w ostatnim ujęciu (pokazujący wyjeżdżające z hangaru pojazdy)? ;)

Napisano
  • Autor

Dzięki. Co do ciężarówki i motoru - nie ma wytłumaczenia. Wstydliwie spisalismy je na straty w tym ujęciu.

Napisano

Gratulacje. Bardzo mi sie podoba styl tej animacji. I to jak duzo udalo sie osiagnac malowaniem.

Napisano

bardzo ladne i fajnie stylistycznie pojechane . jak na pare osob to naprawde kozacka robotka

pozdro

Napisano
  • Autor

Dzięki. To jest jakaś próba kierunku, w którym chcemy iść. Dzięki za wyrozumiałość.

Napisano

W końcu się dowiedziałam kto za tym materiałem stoi :> Powiem jedno - zajebista stylówa. W moich oczach to nawet sam teaser był przezajebisty, z tą mega mega dynamiczną muzyką, dźwiękiem i timingiem. Po prostu miazga. Ten długi, pełny trailer też fajny, przykuły moją uwagę te takie mocne jaskrawe kolory wszędzie. Moim zdaniem całość zapada w pamięć, co jest niezwykłą rzadkością w dobie dzisiejszego marketingu :>

Napisano

Oh jakie ładne. Aż mi się zachciało grać! Rewelacyjna robota. Chciałbym nad czymś takim pracować.