HYDRA Napisano 8 Maj 2013 Share Napisano 8 Maj 2013 Cześć, Jesteśmy Studio BX z Warszawy. Zrobiliśmy animowane intro do gry Anomaly 2 studia 11 Bit Studios. pozdro! Vimeo: Behance: http://www.behance.net/gallery/Anomaly-2-Cinematic-Intro/8573283 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 8 Maj 2013 Share Napisano 8 Maj 2013 zanim cokolwiek ocenie, 2 pytania - ile osob pracowalo strikte przy animacji - ile czasu bylo na calosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 8 Maj 2013 Share Napisano 8 Maj 2013 wiadomo do gry czyli głupie do bólu zęba trzonowego.... ale zrobione całkiem poprawnie z kilkoma ujęciami na taniochę ale takie jest życie...:))) Gratulacje... !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HYDRA Napisano 8 Maj 2013 Autor Share Napisano 8 Maj 2013 Hej, @uncle - Jeden animator, jeden od compositingu i FX, jeden tła + concepty, oświetlenie i rendering. Pełne creditsy tu: http://vimeo.com/65047171. Całość zajęła nam 3 miesiące. @Dzięki, zgadzam się, czasami jest szyte grubo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Maj 2013 Share Napisano 8 Maj 2013 bardzo plastyczne, bardzo mi się podoba. Świetny unikalny klimmat dzięki kolorystyce. Podobał mi się już teaser z elementami tych scen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 8 Maj 2013 Share Napisano 8 Maj 2013 Fajna stylowa! Czuć Twoja rękę, Benek:) fajne kolorki, światło. Najbardziej odstaje animacja postaci niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HYDRA Napisano 9 Maj 2013 Autor Share Napisano 9 Maj 2013 Dzięki Świerszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 9 Maj 2013 Share Napisano 9 Maj 2013 Qrde Mega :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 9 Maj 2013 Share Napisano 9 Maj 2013 fajnie fajnie, jak na tak krotki czas to daliscie mocno rade:) jedyne co mozna troche pomarudzic to gdzieniegdize jest za plasko (mozna bylo powyciagac glebie z tych podmalowek:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalNowak Napisano 10 Maj 2013 Share Napisano 10 Maj 2013 Świetny materiał! Praca w dużej mierze podoba mi się przez kolory i światło - super klimat. Zabrakło mi trochę dźwięków i muzy. Sam początek zapowiadał się bardzo dobrze a później jakoś brak tego "tła" muzyczno - dźwiękowego, spowolnił całą animację. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 10 Maj 2013 Share Napisano 10 Maj 2013 kolorki mi najbardziej się podobają. Muzykę zmieniłbym na taką :) Fajnie było by zobaczyć modele postaci. Szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobian Napisano 10 Maj 2013 Share Napisano 10 Maj 2013 Lakonicznie się wypowiem. Jaram się podmalówkowym enviro, ale i zbliżenia są soczyste. Jedna rzecz tylko wzbudziła moje wątpliwości: Co się stało z ciężarówką i motocyklem przypadkowych gości w ostatnim ujęciu (pokazujący wyjeżdżające z hangaru pojazdy)? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HYDRA Napisano 11 Maj 2013 Autor Share Napisano 11 Maj 2013 Dzięki. Co do ciężarówki i motoru - nie ma wytłumaczenia. Wstydliwie spisalismy je na straty w tym ujęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 13 Maj 2013 Share Napisano 13 Maj 2013 Gratulacje. Bardzo mi sie podoba styl tej animacji. I to jak duzo udalo sie osiagnac malowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 13 Maj 2013 Share Napisano 13 Maj 2013 bardzo ladne i fajnie stylistycznie pojechane . jak na pare osob to naprawde kozacka robotka pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HYDRA Napisano 13 Maj 2013 Autor Share Napisano 13 Maj 2013 Dzięki. To jest jakaś próba kierunku, w którym chcemy iść. Dzięki za wyrozumiałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 13 Maj 2013 Share Napisano 13 Maj 2013 W końcu się dowiedziałam kto za tym materiałem stoi :> Powiem jedno - zajebista stylówa. W moich oczach to nawet sam teaser był przezajebisty, z tą mega mega dynamiczną muzyką, dźwiękiem i timingiem. Po prostu miazga. Ten długi, pełny trailer też fajny, przykuły moją uwagę te takie mocne jaskrawe kolory wszędzie. Moim zdaniem całość zapada w pamięć, co jest niezwykłą rzadkością w dobie dzisiejszego marketingu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 15 Maj 2013 Share Napisano 15 Maj 2013 Oh jakie ładne. Aż mi się zachciało grać! Rewelacyjna robota. Chciałbym nad czymś takim pracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi