Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 4,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hehe, fabuła niby prymitywna ale jaka pocieszna! Wywołała u mnie taki szeroki uśmiech jak zaczęła latać w kółko.

Design postaci i animacja bardzo fajne.

Napisano

Respekt!

A teraz rada dla początkującego samouka animatora, jak się to renderuje, żeby kompa przez tydzień nie orać ? Ostatnio zrobiłem już moja kochaną animację, przystąpiłem do renderu i po dobie jak już miałem 5s w 720p czyli połowę animacji, darowałem mojej puszce.

Napisano
  • Autor

Ania:dzięki! właśnie taki uśmiech ma ta animacja na celu ;)

zio-mal: dzięki!

Szosz: Długo by na ten temat rozmawiać i myślę ,że już napisano wiele na forum. Nic nowego tu nie wniosę.

Czasem, po prostu animację trzeba tyle renderować, zwłaszcza jak jest "kochana";) . Spróbuj optymalizować render, ewentualnie renderuj na paru komputerach.

Napisano

Szacun!

Zabawna animacja:) Uśmiałem się troche. Mucha to najlepszy element moim zadniem. Myślałem że muche pożre "ośmiornica" wychodząca z pąków, a tu szok, dostała kopa :D. Fajowskie *****

Napisano

Witam Wszystkich Hehe zacne. Właśnie ganiałem po pokoju za muchą :) a tu Taka Animacja - uśmiałem się bo ta "moja cholera" w pokoju też zrobiła kilka rundek przez "ucho" w dekoracji mojej Żonki :) Pozdrawiam

Napisano

Rzeczywiście dobra robota, pomysł zabawny i dobrze zrealizowany, w każdym szczególe!

Chociaż, gdyby to zależało ode mnie to animowałbym tułów nieco inaczej.

Wysłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2

Napisano
  • Autor

Dziękuje bardzo za miłe słowa i cieszę się, że mucha przypadła do gustu. Bardzo to motywujące.

Co lepsze.. a mam nadzieję, że coraz lepsze rzeczy postaram się tu wlepiać.

Z bzbż mamy jeszcze sporo planów nad którymi już pracujemy ;)

Pozdrawiam serdecznie

k.r.

Napisano

Hah genialne! :] Nie ma się do czego przyczepić według mnie a fabuła i design jak napisała Anna, bardzo sympatyczne :)

Winszuje!