krzyhhh Napisano 15 Maj 2013 Napisano 15 Maj 2013 Witajcie, kopę lat! Przedstawiam Wam krótką animację, którą stworzyliśmy na własne m.in facebookowe potrzeby. Zapraszam: https://vimeo.com/66157792 Pozdrawiam serdecznie! k.r.
Ania Napisano 15 Maj 2013 Napisano 15 Maj 2013 Hehe, fabuła niby prymitywna ale jaka pocieszna! Wywołała u mnie taki szeroki uśmiech jak zaczęła latać w kółko. Design postaci i animacja bardzo fajne.
Szosz Napisano 15 Maj 2013 Napisano 15 Maj 2013 Respekt! A teraz rada dla początkującego samouka animatora, jak się to renderuje, żeby kompa przez tydzień nie orać ? Ostatnio zrobiłem już moja kochaną animację, przystąpiłem do renderu i po dobie jak już miałem 5s w 720p czyli połowę animacji, darowałem mojej puszce.
krzyhhh Napisano 16 Maj 2013 Autor Napisano 16 Maj 2013 Ania:dzięki! właśnie taki uśmiech ma ta animacja na celu ;) zio-mal: dzięki! Szosz: Długo by na ten temat rozmawiać i myślę ,że już napisano wiele na forum. Nic nowego tu nie wniosę. Czasem, po prostu animację trzeba tyle renderować, zwłaszcza jak jest "kochana";) . Spróbuj optymalizować render, ewentualnie renderuj na paru komputerach.
Baggins Napisano 16 Maj 2013 Napisano 16 Maj 2013 Cudny timing i też się uśmiechnąłem. Działa. Miło obejrzeć coś takiego.
DrRambo Napisano 17 Maj 2013 Napisano 17 Maj 2013 ciekawe jak ta oko ważka je:D animacja fajna i koncept tez
xmass Napisano 17 Maj 2013 Napisano 17 Maj 2013 Szacun! Zabawna animacja:) Uśmiałem się troche. Mucha to najlepszy element moim zadniem. Myślałem że muche pożre "ośmiornica" wychodząca z pąków, a tu szok, dostała kopa :D. Fajowskie *****
jari12 Napisano 17 Maj 2013 Napisano 17 Maj 2013 Witam Wszystkich Hehe zacne. Właśnie ganiałem po pokoju za muchą :) a tu Taka Animacja - uśmiałem się bo ta "moja cholera" w pokoju też zrobiła kilka rundek przez "ucho" w dekoracji mojej Żonki :) Pozdrawiam
Szosz Napisano 18 Maj 2013 Napisano 18 Maj 2013 Rzeczywiście dobra robota, pomysł zabawny i dobrze zrealizowany, w każdym szczególe! Chociaż, gdyby to zależało ode mnie to animowałbym tułów nieco inaczej. Wysłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2
krzyhhh Napisano 19 Maj 2013 Autor Napisano 19 Maj 2013 Dziękuje bardzo za miłe słowa i cieszę się, że mucha przypadła do gustu. Bardzo to motywujące. Co lepsze.. a mam nadzieję, że coraz lepsze rzeczy postaram się tu wlepiać. Z bzbż mamy jeszcze sporo planów nad którymi już pracujemy ;) Pozdrawiam serdecznie k.r.
Godzil Napisano 24 Maj 2013 Napisano 24 Maj 2013 Hah genialne! :] Nie ma się do czego przyczepić według mnie a fabuła i design jak napisała Anna, bardzo sympatyczne :) Winszuje!
Rekomendowane odpowiedzi