adek Napisano 10 Lipiec 2013 Share Napisano 10 Lipiec 2013 Warner Bros wypuściło pierwszy zwiastun filmu pt. "Seventh Son" (polski tytuł "Stracharz"). Film jest ekranizacją pierwszego tomu książki fantasy autorstwa Josepha Delaneya. Jako ciekawostkę dodam, że design niektórych postaci tworzył Maciej Kuciara. Pełna treść: Seventh Son - zwiastun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 10 Lipiec 2013 Share Napisano 10 Lipiec 2013 a Maciej Kuciara to ktoś z forum pewnie? Gratuluje, zwiastun ma wszystko by się wybrać do kina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj Napisano 11 Lipiec 2013 Share Napisano 11 Lipiec 2013 W ogóle Maciej Kuciara ma niezłe portfolio z tego co widzę. Świetne prace. Gratuluję. Mam tylko pytanie co do samego opisu. Wydaje mi się, że słowo design jest coraz częściej nadużywane. Tutaj bardziej pasuje "concept". Albo po prostu "concept design". "Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.” – Steve Jobs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molp Napisano 11 Lipiec 2013 Share Napisano 11 Lipiec 2013 A jak dla mnie jakiś nijaki trailer. Kolejny film z fabułą identyczną do 500 innych. Trochę się to nudne robi, że efektami chcą zachęcić ludzi do pójścia do kina. Zobaczę pewnie jak wyjdzie na DVD ale na oglądanie na dużym ekranie to według mnie szkoda pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 11 Lipiec 2013 Share Napisano 11 Lipiec 2013 Zapowiada się fajna, bezmyślna młócka :) Tylko wydawało mi się, że Siódmego Syna napisał Orson Scott Card... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 11 Lipiec 2013 Share Napisano 11 Lipiec 2013 ...Maciej Kuciara i Marek Okon. Jak juz sypiecie nazwiskami to chociaz postarajcie sie wymienic wszystkich polskich artistow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 11 Lipiec 2013 Share Napisano 11 Lipiec 2013 głos dzeffa wszędzie poznam... a trailer bardzo fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 11 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2013 Dzieki nicponim: tego nie wiedzialem! Maciej tym się*chwalił, Marka nie znalazłem w creditsach. Ale poprawione! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 11 Lipiec 2013 Share Napisano 11 Lipiec 2013 bo to chyba trochę inny siódmy syn http://pl.wikipedia.org/wiki/Si%C3%B3dmy_syn a już myślałem, że ktoś ekranizuje bardzo fajną książkę OSC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 12 Lipiec 2013 Share Napisano 12 Lipiec 2013 trailer konkretny, jakby kto nie wiedzial to chopaki od konceptow to cpt obvious i omen2501 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 12 Lipiec 2013 Share Napisano 12 Lipiec 2013 ... jakby kto nie wiedzial to chopaki od konceptow to cpt obvious i omen2501 Aha, no to tych dwóch panów raczej nie potrzebuje się chwalić nawet takimi produkcjami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skocu Napisano 12 Lipiec 2013 Share Napisano 12 Lipiec 2013 Ile tu tego!? Brakuje jeszcze tylko baby Jagi na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 12 Lipiec 2013 Share Napisano 12 Lipiec 2013 od 0:30 do 0:47 z zamknietymi oczami mozna pomyslec ze to trailer Tron (polaczenie muzyki i glosu Jeff'a Bridges'a) film chetnie obejrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 12 Lipiec 2013 Share Napisano 12 Lipiec 2013 fajną fryzurę ma ten siódmy syn siódmego syna. ciekawe jak z drugiego profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 12 Lipiec 2013 Share Napisano 12 Lipiec 2013 Kolejny trailer udźwiękowiany od lat tymi samymi wtyczkami audio na modłę Trona. Bardzo fantasy. lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi