WWWoj Napisano 3 Sierpień 2013 Share Napisano 3 Sierpień 2013 (edytowane) Na razie taki luźny szkic, oczywiście z logiem i pozdrowieniami dla telthony ;) Mam nadzieje, że uda mi się coś fajnego wyskrobać, ale akurat mi urlop wypada w tym miechu więc pewnie będzie ciężko... poki co moze jakies speedy. i wcześniejsze dorzucam Edytowane 14 Sierpień 2013 przez WWWoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 3 Sierpień 2013 Share Napisano 3 Sierpień 2013 WWWoj napiszesz nam po konkursie co było w tym artbooku? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bizon. Napisano 3 Sierpień 2013 Share Napisano 3 Sierpień 2013 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 4 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2013 Heh dzieki! fajnie że się podoba, ale myślę, że żeby się na artbooka pokusić to trzeba by jednak coś bardziej dopracować, miesiąc to kupa czasu, a juz prace naprawdę konkretne się pojawiły, więc widać że będzie ciężko. Bardziej tak dla towarzystwa się dołączam. Zobaczę czy uda mi się wygospodarować czas w tym tygodniu, bo mam kilka pomysłów, ale chyba trzeba by coś bardziejszego pocisnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 4 Sierpień 2013 Share Napisano 4 Sierpień 2013 Obyś znalazł trochę czasu na coś dopracowanego choć prawda jest taka, że wszystkie 3 prace tu załączone są świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 10 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2013 Jeszcze jeden pomysł na szkic, oczywiście z logo ;) zobaczę czy uda mi się to jeszcze zrobić kolorkiem i wyrenderować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 11 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2013 kolor step :) na szybko Taki mam pomysł, żeby przejść stopniowo z białej kartki do bardziej renderowanego focus pointu. Myślę, że może to fajnie wyglądać, no... i mniej roboty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 11 Sierpień 2013 Share Napisano 11 Sierpień 2013 Zapowiada się bardzo ciekawie. Podoba mi się pomysl, nie bezpośrednio związany z gra a jednak oddający jej klimat. Trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 11 Sierpień 2013 Share Napisano 11 Sierpień 2013 Pięknie narysowane Panie, rad jestem oglądać takie cuda. :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobry Pasterz Napisano 11 Sierpień 2013 Share Napisano 11 Sierpień 2013 To jest nieuczciwe :D też tak chcę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 12 Sierpień 2013 Share Napisano 12 Sierpień 2013 nie wiem czy drzewo w dwadziescia lat daloby rade tak wrosnac w budynek :> niemniej jednak fajna i bardzo dynamiczna krecha.. no i masz plusa za logooo! *__* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 12 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2013 Dzięki! :) Co do sensu to zakładam, że to nie koncept do gry tylko fanart, więc chyba więcej rzeczy jest dozwolone, to tylko taka expresja for fun. Mogę zawsze dopisać "100 years later" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 13 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2013 Wrzucam kolejny krok na razie tak to wygląda, dziwnie się tak maluje od jednego miejsca, zazwyczaj robię odwrotnie, ale w sumie to ciekawe doświadczenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takashmen Napisano 13 Sierpień 2013 Share Napisano 13 Sierpień 2013 niesamowity detal!!! chylę czoła co do wykonania to mam nadzieje że w koncowej pracy będzie widać wszystkie etapy pracy od szkicu do final renderu pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 13 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2013 Dzięki! kurcze, tak jak po czasie paczam to jakoś tak mi to trochę sztywno wyszło :/, może dlatego, że nie robiłem od ogółu do szczegółu, tylko taki wycinek, zobacze może jednak coś innego jeszcze zrobię jak będzie chwila, albo to przerobie jakoś, ale póki co to chyba bym jednak tą wcześniejszą pracę pod wodą wystawił, bo jakos bardziej mi leży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 14 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2013 (edytowane) Jeszcze jedna próba podejścia do tematu, jeszcze trochę pomaluje te fanarty i może nauczę się malować w końcu ;) Edytowane 14 Sierpień 2013 przez WWWoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 14 Sierpień 2013 Share Napisano 14 Sierpień 2013 hehe :) już coraz bliżej, prawie umiesz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mocnek Napisano 17 Sierpień 2013 Share Napisano 17 Sierpień 2013 Ale swietne te (fan)arty! Kupuje mnie zwlaszcza to, ze kazdy jest z pomyslem i proponuje cos wlasnego, a nie jest kolejnym zlepkiem rozwalony budynek + szaroburociemno, oswietlenia zero + Joel i Ellie gdzies tam obok ;). Moi faworyci to najpierwszy ktory zrobiles z tonacym Joelem i rysunek / lineart tego pietrowca z drzewem, chyba nawet w takiej nierenderowej wersji bym go wolal. W ostatnim nieco dziwnie sie czyta scenke, bo z jednej strony ma ustrzelonego ptaka, a jednoczescie jest on idealnie ostry, troche wyglada jakby "wisial" w powietrzu, nie czuc ani, ze leci ani tez, ze zostal trafiony (strzala, ktora gdzies tam ginie w tle, jak i Ellie, tez nie do konca pomagaja). Ale tak poza tym szczegolem, wszystkie pracki bardzo trafione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 18 Sierpień 2013 Share Napisano 18 Sierpień 2013 Mi sie najbardziej podoba ten z wierzowcem. Jesli podejsc do tego niedoslownie, odebrac bardziej symbolicznie to naprawde ma sie fajne wrazenie. No i napewno sie wyroznia. To nie musi byc automatycznie zaleta, ale w tym przypadku duzo daje w polaczeniu ze swietnym wykonaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 18 Sierpień 2013 Share Napisano 18 Sierpień 2013 Ten wieżowiec to raczej 100% win, a ta druga praca ma super kompozycje, tak bardzo chcesz żebyśmy patrzyli na tego białego ptaszka. Gałęzie jak strzałki , kompozycja się chyli na lewo, jakiś element tych gratów tez wskazuje na ptaka, łucznik tez sugeruje patrzeć na ptaka. kompo mega przemyślane, bardzo mi się podoba. Składaj aplikacje do nich a nie fun arty trzaskasz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 18 Sierpień 2013 Share Napisano 18 Sierpień 2013 Jestem pod wrażeniem, świetne pracki. Oddają klimat rewelacyjnej gry. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopfstoff Napisano 20 Sierpień 2013 Share Napisano 20 Sierpień 2013 wow! what should i say? everything has already been said i am too late i guess. :D which one of the design ideas are you going to finish for the contest? they are all great! i love the architectural sketch, it's so cool to see these outlines transfer into an detailed drawing. the one underwater is also very cool! even if its just a rough sketch right now, i already can see it polished in my head... the third layout with the bird is a bit complicated i think, not technically - it's a good drawing, the problem here is more the composition and the realism. i totally agree with what the others already mentioned, but i would stick to one of the other ideas. they are stronger in my opinion. great entrys anyways, can't wait to see more from you ;) wow! Co mam powiedzieć? wszystko już zostało powiedziane, jestem za późno chyba. : D której jeden z pomysłów zamierzacie zakończyć do konkursu? wszystkie są świetne! Kocham szkic architektoniczny, jest tak fajnie jest zobaczyć te transferu kontury do wiadomości szczegółowy rysunek. jednej podwodny jest bardzo cool! nawet jeśli to tylko szkic szorstki teraz, i już widzę, że w mojej głowie polerowany ...Trzeci układ z ptakiem jest nieco skomplikowany i nie myśleć, technicznie - jest to dobry rysunek, tu problem jest bardziej skład i realizm. I całkowicie zgadzam się z tym, co inni już wspomniano, ale i trzymać się jednego z innych pomysłów. są silniejsze w mojej opinii. wpisach wielkie jakikolwiek, nie mogę się doczekać, aby zobaczyć więcej od Ciebie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi