DarCon Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 jeżeli jest to temat =wolne dyskusje= myślę że nie urażę nikogo jeżeli poproszę o głos na moją córeczkę:)jeżeli ktoś czuje się urażony to sorki,jednak z góry dziękuję:) http://www.facefactory.pl/?ff=9&id=293 Nikogo nie zmuszam wystarczy zobaczyć i ocenić czy warto zagłosować Po prostu staram się jak każdy rodzic :)aby zadbać o przyszłość dziecka:)
Błazi Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 Mnie nie uraziłeś - już oddałem głos, ale mysle ze to jest jednak troche nie fair
SansSerif Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 O sobie: Śpiewam, tańczę. Jestem towarzyska i otwarta na nowe znajomości. CALIFORNIA GIRL? o szit co za tata. co na to prokuratura? ;)
Marcin Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 oddalem glos .... http://www.dzieckowsieci.pl
_michal Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 Done. Nie czuje się urażony i życzę powodzenia Sam też mam córeczkę, troche młodszą :)
KLICEK Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 taaa troche nie fair ale dumny tato na to nie patrzy :) wiec masz i moj glos , Zycze powodzenia.
Salvator Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 oddałem głos, heh jak dla mnie to troszkę przesada - "biust 0, talia 0, biodra 0" jak dla mnie ideał ;]
DarCon Napisano 1 Wrzesień 2004 Autor Napisano 1 Wrzesień 2004 CALIFORNIA GIRL? o szit co za tata. co na to prokuratura? ;) znajomości z innymi dziećmi,czyli koleżanki w jej wieku lub koledzy a jak ktoś kojarzy inaczej to niestety nie mam na to rady/to nie agencja towarzyska tylko agencja reklamy/:)
Falcrum Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 Ja też dałem głos(y)...(nie tylko na twoją panienkę...:P) Cwaniaczek z ciebie :P Pozdr
Loozack Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 no ja też się dorzuciłem :D pozdrawiam P.S. jeżeli w przyszłości zagra w jakimś filmie to jak podzielisz się z nami zyskami ? :>
DarCon Napisano 2 Wrzesień 2004 Autor Napisano 2 Wrzesień 2004 Zyski pójdą na dom spokojnej starości emerytowanych grafików 3D :)
THE MANYSH TRAFO Napisano 3 Wrzesień 2004 Napisano 3 Wrzesień 2004 na mnie mozesz liczyc oddałem głos ! Pozdrowienia dla małej
DarCon Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Napisano 6 Wrzesień 2004 dzięki panowie oraz panie :) akcja trwa ,naprawdę wielkie podziękowania ode mnie oraz od mojej córeczki:)
DarCon Napisano 10 Wrzesień 2004 Autor Napisano 10 Wrzesień 2004 dzięki all jestem szczęśliwy że mogę na was liczyć:)
KLICEK Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 i co udalo sie ? :) cel zostal osiagniety ? napisz cos wiecej ...
DarCon Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Napisano 30 Wrzesień 2004 Cel zostanie osiągnięty jak zadzwoni telefon i pani powie =DZIEŃ DOBRY MAMY OFERTĘ DLA PANA CÓRKI NP. DO REKLAMY= :) A jak to się stanie napewno was powiadomię:)
Krzysztof Kucharz Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 Cel zostanie osiągnięty jak zadzwoni telefon i pani powie =DZIEŃ DOBRY MAMY OFERTĘ DLA PANA CÓRKI NP. DO REKLAMY= :) A jak to się stanie napewno was powiadomię:) ... i wtedy podzielimy się zyskami :)
gogo_20 Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 pierwszy post to co sie będę wyłamywać masz głosik dla califonia girl:D
spoon Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 no kliknąłem, ale ten podpis to rzeczywiście tak juz troche nie. tego jak dla mnie:(
jaras Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 ponieważ również mam córeczkę - rozumiem to i oddaję swój głos pozdrawiam
ldv_kzn Napisano 22 Listopad 2004 Napisano 22 Listopad 2004 Zaglosowalem na Twojego szkraba bo w sumie nigdy nie zaszkodzi pomuc;)
Rekomendowane odpowiedzi