Napisano 1 Wrzesień 200420 l jeżeli jest to temat =wolne dyskusje= myślę że nie urażę nikogo jeżeli poproszę o głos na moją córeczkę:)jeżeli ktoś czuje się urażony to sorki,jednak z góry dziękuję:) http://www.facefactory.pl/?ff=9&id=293 Nikogo nie zmuszam wystarczy zobaczyć i ocenić czy warto zagłosować Po prostu staram się jak każdy rodzic :)aby zadbać o przyszłość dziecka:)
Napisano 1 Wrzesień 200420 l Mnie nie uraziłeś - już oddałem głos, ale mysle ze to jest jednak troche nie fair
Napisano 1 Wrzesień 200420 l Cytat O sobie: Śpiewam, tańczę. Jestem towarzyska i otwarta na nowe znajomości. CALIFORNIA GIRL? o szit co za tata. co na to prokuratura? ;)
Napisano 1 Wrzesień 200420 l Done. Nie czuje się urażony i życzę powodzenia Sam też mam córeczkę, troche młodszą :)
Napisano 1 Wrzesień 200420 l taaa troche nie fair ale dumny tato na to nie patrzy :) wiec masz i moj glos , Zycze powodzenia.
Napisano 1 Wrzesień 200420 l oddałem głos, heh jak dla mnie to troszkę przesada - "biust 0, talia 0, biodra 0" jak dla mnie ideał ;]
Napisano 1 Wrzesień 200420 l Autor SansSerif napisał: CALIFORNIA GIRL? o szit co za tata. co na to prokuratura? ;) znajomości z innymi dziećmi,czyli koleżanki w jej wieku lub koledzy a jak ktoś kojarzy inaczej to niestety nie mam na to rady/to nie agencja towarzyska tylko agencja reklamy/:)
Napisano 1 Wrzesień 200420 l Ja też dałem głos(y)...(nie tylko na twoją panienkę...:P) Cwaniaczek z ciebie :P Pozdr
Napisano 1 Wrzesień 200420 l no ja też się dorzuciłem :D pozdrawiam P.S. jeżeli w przyszłości zagra w jakimś filmie to jak podzielisz się z nami zyskami ? :>
Napisano 2 Wrzesień 200420 l Autor Zyski pójdą na dom spokojnej starości emerytowanych grafików 3D :)
Napisano 6 Wrzesień 200420 l Autor dzięki panowie oraz panie :) akcja trwa ,naprawdę wielkie podziękowania ode mnie oraz od mojej córeczki:)
Napisano 30 Wrzesień 200420 l Autor Cel zostanie osiągnięty jak zadzwoni telefon i pani powie =DZIEŃ DOBRY MAMY OFERTĘ DLA PANA CÓRKI NP. DO REKLAMY= :) A jak to się stanie napewno was powiadomię:)
Napisano 6 Październik 200420 l DarCon napisał: Cel zostanie osiągnięty jak zadzwoni telefon i pani powie =DZIEŃ DOBRY MAMY OFERTĘ DLA PANA CÓRKI NP. DO REKLAMY= :) A jak to się stanie napewno was powiadomię:) ... i wtedy podzielimy się zyskami :)
Napisano 11 Listopad 200420 l no kliknąłem, ale ten podpis to rzeczywiście tak juz troche nie. tego jak dla mnie:(
Napisano 11 Listopad 200420 l ponieważ również mam córeczkę - rozumiem to i oddaję swój głos pozdrawiam