Napisano 8 Listopad 201311 l Hej! Jestem nowy na forum, dlatego witam wszystkich serdecznie. Nie byłem pewien w jakim dziale umieścić ten model bo raczej nie będę już go dalej wykańczał. Edytowane 8 Listopad 201311 l przez ILoveToSculpt
Napisano 11 Listopad 201311 l czołem Pączuś :) świetna praca, fajne ornamenty i twarz też dobra:) pracuj dalej :D
Napisano 11 Listopad 201311 l mam tylko nadzieję że dodasz kolory bo było szkoda aby się zmarnowała tak praca bez finalnego renderu, piękny detal na zbroi
Napisano 18 Listopad 201311 l dobry rycerz :) troche mozna by rozsunac oczy i popracowac bardziej nad czolem, jak tak teraz patrze :)
Napisano 18 Listopad 201311 l Mnie osobiście szkoda by było zostawiać na takim etapie ten model. Bardzo fajnie go zrobiłeś, aż się prosi o finalny render. Możesz dorzucić mu hełm, będzie ciekawiej.
Napisano 18 Listopad 201311 l Bardzo fajny, realistyczny modelik. Dobrze czasem zobaczyć takie proporcje w natłoku przestylizwanych rycerzy z fantasy.
Napisano 20 Listopad 201311 l Bez płytowych kamaszy jakoś to niekompletne, ale detal śliczny. Jak to mówił kiedyś Kudłaczek i Bąbelek: Oups, autor zapomniał o kolorach. :)
Napisano 27 Listopad 201311 l mi się strasznie podoba twarz gościa, mógłbyś zdradzić jak powstawała? korzystałeś z gotowej bazy głowy czy też może z kulki w zbrushu czy coś w tym stylu?