soyletGreen Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 (edited) Witam! 2064 światem(a przynajmniej jego częścią) rządzą korporacje dla,których pracują rzesze prywatnych detektywów. Głównym ich celem jest wykradanie patentów:)Strój mojej postaci jest to kombinezon samodzielnie wstrzykujący różnego rodzaje substancje wspomagające jego rezydenta.;) Edited December 21, 2013 by soyletGreen Link to comment Share on other sites More sharing options...
soyletGreen Posted December 20, 2013 Author Share Posted December 20, 2013 (edited) Oops! skoro pracują dla korporacji nie mogą być prywatnymi detektywami(mój błąd)Boję się też o kostium mało zgodny z kanonem detektywim(ale może wszyscy mogą chodzić w podobnych,nawet kwiaciarka) Edited December 21, 2013 by soyletGreen Link to comment Share on other sites More sharing options...
miriam Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Witamy w Bitwie Informacje o konkursie znajdują się w tym miejscu Regulamin konkursu Wszelkie pytania dotyczące konkursu zadajemy w tym miejscu Zachęcam do możliwie częstego wstawiania postępów z pracy. Powodzenia. //Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soyletGreen Posted December 25, 2013 Author Share Posted December 25, 2013 Uff! wrzucam ostateczną wersję sceny.Jest tu więcej akcji przedstawiające starcie trzech korporacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
plasti Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 swietny klimat, juz mi sie podoba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soyletGreen Posted December 30, 2013 Author Share Posted December 30, 2013 Na początku dwa skoczki.Jeden należący do chińskiego Tri-cell,drugi to Ectron amerykańska korporacja.Obydwie korporacje chcą zdobyć mem-cube(rodzaj dysku) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebazx6r Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Fajnny klimacik. Będę obserwował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soyletGreen Posted January 3, 2014 Author Share Posted January 3, 2014 uciekający koleś to Burke kumpel głównej protagonistki z V.S.A(agencji detektywistycznej działającej tak naprawdę dla jednej korporacji)Koleś uległ pokusie wzbogacenia się sprzedając chińczykom dysk z bardzo cenną zawartością Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Przybyłek Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 :). VSA. Virtual Security Agency :). Opisywałem taką organizację. Należała do Zoenetów (ludzi żyjących w sieci). Bardzo dojrzała technika. Trzymam kciuki :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVirr Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Bardzo fajnie się zapowiada :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
soyletGreen Posted January 7, 2014 Author Share Posted January 7, 2014 jestem na etapie doboru palety(chociaż plan w głębi jest już prawie gotowy)sorry za złą jakość jpega Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammael_at Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 no no nom. zapowiada się fajno - bardzo przyjemnie się patrzy, na koncepty do tej pracki, widać że sobie wszystko przemyślowywujesz :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
soyletGreen Posted January 15, 2014 Author Share Posted January 15, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soyletGreen Posted January 18, 2014 Author Share Posted January 18, 2014 Dzięki sammael_at!Nie mam jeszcze pomysłu na lewą ścianę.Być może dam tam graffiti ruchu oporu;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tr3buh Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 jest niezły klimacior, na razie wygląda jak kadr z jakiegoś cyberpunkowego anime, powodzenia w bitwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
soyletGreen Posted January 21, 2014 Author Share Posted January 21, 2014 City prawie na finiszu Link to comment Share on other sites More sharing options...
soyletGreen Posted January 22, 2014 Author Share Posted January 22, 2014 Zmieniłem trochę sylwetkę chińskiego skoczka na bardziej agresywną Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerocool-wolomin Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Fajne. W powiększeniu nie ma tego wrażenia, ale przy pomniejszeniu ilustracja prosi się o kadr 16:9 i przesunięcie babki na prawą stronę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Przybyłek Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Mam wrażenie, że brakuje głębi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soyletGreen Posted January 24, 2014 Author Share Posted January 24, 2014 Dzięki za pomocne uwagi:)Mam jeszcze do namalowania deszcz,który powinien spotęgować głębie.Poszerzę też obrazek by dobrze umiejscowić babkę,Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luk Dud Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Mam wrażenie, że to jest zajebiste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soyletGreen Posted January 31, 2014 Author Share Posted January 31, 2014 Ok.Biorę się za główną postać.Zmieniłem jej pozę na bardziej sugerującą śledzenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
takashmen Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 [kawał dobrego renderingu!! jedyne co bym zmienił to wszechobecna czerń, cienie nie musza być czarne poszukaj jakiś inspiracji i poeksperymentuj z kolorami :) bo teraz twoja praca zroniła się taka brudna i nieprzyjmna w odbiorze, przynajmniej dla mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
creomania Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Świetna praca się szykuje. Jestem pod ogromnym wrażeniem detalu - pracuś z Ciebie :]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fafaraf Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Fajnie rozrysowane tło, czuć przestrzeń, jednak faktycznie zdecydowanie za dużo czerni, mi osobiście bardziej podobała się paleta barw z poprzednich wrzut. Tutaj wygląda to trochę tak jakbyś na siłę chciał stworzyć w tej pracy mroczną atmosferę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soyletGreen Posted February 5, 2014 Author Share Posted February 5, 2014 Tak przyznaje się,że mieszam z ustawieniami:confused:Praca na dwóch różnie ustawionych monitorach stwarza czasem problemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Przybyłek Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Fajne postacie! Słuchaj, czy ten czerwony statek nie powinien rzucać jakiegoś cienia, refleksu, obu? Na razie tak jakby wtapia się w otoczenie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soyletGreen Posted February 9, 2014 Author Share Posted February 9, 2014 Dziękuje za opinię:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Przybyłek Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Jest lepiej, ale chyba ciągle brakuje tu perspektywy powietrznej i statek wciąż nie wystaje tak jak powinien ;). Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Gratulujemy nominacji. Praca weźmie udział w kolejnej części konkursu. Do dnia 28 lutego 2014 roku (28 lutego, 23:59:59) można kontynuować pracę nad nią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soyletGreen Posted February 18, 2014 Author Share Posted February 18, 2014 Mała zmiana kadru i dodałem mesh robota zrobiony w Blend jako ref. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tr3buh Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 dobra robota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Przybyłek Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 (edited) Naprawdę świetna praca. Zastanawiam się, czy reklama Genix po prawej stronie, ta duża płaszczyzna niebieska, nie powinna być nieco wyssana z koloru. Mocno ściąga oko... Za to statek, który wisi na jej tle, jest słabo widoczny. Odwróciłbym tę sytuację :). Edited February 19, 2014 by Marcin Przybyłek Przemyślenia :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
soyletGreen Posted February 24, 2014 Author Share Posted February 24, 2014 Na tym finisz.Dzięki wszystkim za rady i opinie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts