Napisano 18 Grudzień 201311 l Witam! 2064 światem(a przynajmniej jego częścią) rządzą korporacje dla,których pracują rzesze prywatnych detektywów. Głównym ich celem jest wykradanie patentów:)Strój mojej postaci jest to kombinezon samodzielnie wstrzykujący różnego rodzaje substancje wspomagające jego rezydenta.;) Edytowane 21 Grudzień 201311 l przez soyletGreen
Napisano 20 Grudzień 201311 l Autor Oops! skoro pracują dla korporacji nie mogą być prywatnymi detektywami(mój błąd)Boję się też o kostium mało zgodny z kanonem detektywim(ale może wszyscy mogą chodzić w podobnych,nawet kwiaciarka) Edytowane 21 Grudzień 201311 l przez soyletGreen
Napisano 23 Grudzień 201311 l Witamy w Bitwie Informacje o konkursie znajdują się w tym miejscu Regulamin konkursu Wszelkie pytania dotyczące konkursu zadajemy w tym miejscu Zachęcam do możliwie częstego wstawiania postępów z pracy. Powodzenia. //Pozdr.
Napisano 25 Grudzień 201311 l Autor Uff! wrzucam ostateczną wersję sceny.Jest tu więcej akcji przedstawiające starcie trzech korporacji
Napisano 30 Grudzień 201311 l Autor Na początku dwa skoczki.Jeden należący do chińskiego Tri-cell,drugi to Ectron amerykańska korporacja.Obydwie korporacje chcą zdobyć mem-cube(rodzaj dysku)
Napisano 3 Styczeń 201411 l Autor uciekający koleś to Burke kumpel głównej protagonistki z V.S.A(agencji detektywistycznej działającej tak naprawdę dla jednej korporacji)Koleś uległ pokusie wzbogacenia się sprzedając chińczykom dysk z bardzo cenną zawartością
Napisano 5 Styczeń 201411 l :). VSA. Virtual Security Agency :). Opisywałem taką organizację. Należała do Zoenetów (ludzi żyjących w sieci). Bardzo dojrzała technika. Trzymam kciuki :).
Napisano 7 Styczeń 201411 l Autor jestem na etapie doboru palety(chociaż plan w głębi jest już prawie gotowy)sorry za złą jakość jpega
Napisano 15 Styczeń 201411 l no no nom. zapowiada się fajno - bardzo przyjemnie się patrzy, na koncepty do tej pracki, widać że sobie wszystko przemyślowywujesz :-)
Napisano 18 Styczeń 201411 l Autor Dzięki sammael_at!Nie mam jeszcze pomysłu na lewą ścianę.Być może dam tam graffiti ruchu oporu;)
Napisano 18 Styczeń 201411 l jest niezły klimacior, na razie wygląda jak kadr z jakiegoś cyberpunkowego anime, powodzenia w bitwie
Napisano 22 Styczeń 201411 l Autor Zmieniłem trochę sylwetkę chińskiego skoczka na bardziej agresywną
Napisano 22 Styczeń 201411 l Fajne. W powiększeniu nie ma tego wrażenia, ale przy pomniejszeniu ilustracja prosi się o kadr 16:9 i przesunięcie babki na prawą stronę.
Napisano 24 Styczeń 201411 l Autor Dzięki za pomocne uwagi:)Mam jeszcze do namalowania deszcz,który powinien spotęgować głębie.Poszerzę też obrazek by dobrze umiejscowić babkę,Pozdr.
Napisano 31 Styczeń 201411 l Autor Ok.Biorę się za główną postać.Zmieniłem jej pozę na bardziej sugerującą śledzenie
Napisano 31 Styczeń 201411 l [kawał dobrego renderingu!! jedyne co bym zmienił to wszechobecna czerń, cienie nie musza być czarne poszukaj jakiś inspiracji i poeksperymentuj z kolorami :) bo teraz twoja praca zroniła się taka brudna i nieprzyjmna w odbiorze, przynajmniej dla mnie
Napisano 31 Styczeń 201411 l Świetna praca się szykuje. Jestem pod ogromnym wrażeniem detalu - pracuś z Ciebie :].
Napisano 4 Luty 201411 l Fajnie rozrysowane tło, czuć przestrzeń, jednak faktycznie zdecydowanie za dużo czerni, mi osobiście bardziej podobała się paleta barw z poprzednich wrzut. Tutaj wygląda to trochę tak jakbyś na siłę chciał stworzyć w tej pracy mroczną atmosferę.
Napisano 5 Luty 201411 l Autor Tak przyznaje się,że mieszam z ustawieniami:confused:Praca na dwóch różnie ustawionych monitorach stwarza czasem problemy.
Napisano 5 Luty 201411 l Fajne postacie! Słuchaj, czy ten czerwony statek nie powinien rzucać jakiegoś cienia, refleksu, obu? Na razie tak jakby wtapia się w otoczenie...
Napisano 9 Luty 201411 l Jest lepiej, ale chyba ciągle brakuje tu perspektywy powietrznej i statek wciąż nie wystaje tak jak powinien ;).
Napisano 9 Luty 201411 l Gratulujemy nominacji. Praca weźmie udział w kolejnej części konkursu. Do dnia 28 lutego 2014 roku (28 lutego, 23:59:59) można kontynuować pracę nad nią.
Napisano 19 Luty 201411 l Naprawdę świetna praca. Zastanawiam się, czy reklama Genix po prawej stronie, ta duża płaszczyzna niebieska, nie powinna być nieco wyssana z koloru. Mocno ściąga oko... Za to statek, który wisi na jej tle, jest słabo widoczny. Odwróciłbym tę sytuację :). Edytowane 19 Luty 201411 l przez Marcin Przybyłek Przemyślenia :).