Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

2064 światem(a przynajmniej jego częścią) rządzą korporacje dla,których pracują rzesze prywatnych detektywów.

Głównym ich celem jest wykradanie patentów:)Strój mojej postaci jest to kombinezon samodzielnie wstrzykujący różnego rodzaje

substancje wspomagające jego rezydenta.;)

Edytowane przez soyletGreen

• Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 5,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Oops! skoro pracują dla korporacji nie mogą być prywatnymi detektywami(mój błąd)Boję się też o kostium mało zgodny z kanonem detektywim(ale może wszyscy mogą chodzić w podobnych,nawet kwiaciarka)

Edytowane przez soyletGreen

Napisano

Witamy w Bitwie

Informacje o konkursie znajdują się w tym miejscu Regulamin konkursu

Wszelkie pytania dotyczące konkursu zadajemy w tym miejscu

Zachęcam do możliwie częstego wstawiania postępów z pracy.

Powodzenia.

//Pozdr.

Napisano
  • Autor

Uff! wrzucam ostateczną wersję sceny.Jest tu więcej akcji przedstawiające starcie trzech korporacjip0ku.jpg

Napisano
  • Autor

Na początku dwa skoczki.Jeden należący do chińskiego Tri-cell,drugi to Ectron amerykańska korporacja.Obydwie korporacje chcą zdobyć mem-cube(rodzaj dysku)2j9m.jpg

Napisano
  • Autor

uciekający koleś to Burke kumpel głównej protagonistki z V.S.A(agencji detektywistycznej działającej tak naprawdę dla jednej korporacji)Koleś uległ pokusie wzbogacenia się sprzedając chińczykom dysk z bardzo cenną zawartościąm2l3.jpg

Napisano

:). VSA. Virtual Security Agency :). Opisywałem taką organizację. Należała do Zoenetów (ludzi żyjących w sieci). Bardzo dojrzała technika. Trzymam kciuki :).

Napisano
  • Autor

jestem na etapie doboru palety(chociaż plan w głębi jest już prawie gotowy)sorry za złą jakość jpegajynf.jpg

Napisano

no no nom. zapowiada się fajno - bardzo przyjemnie się patrzy, na koncepty do tej pracki, widać że sobie wszystko przemyślowywujesz :-)

Napisano
  • Autor

Dzięki sammael_at!Nie mam jeszcze pomysłu na lewą ścianę.Być może dam tam graffiti ruchu oporu;)pjfe.jpg

Napisano

jest niezły klimacior, na razie wygląda jak kadr z jakiegoś cyberpunkowego anime, powodzenia w bitwie

Napisano
  • Autor
4wu9.jpgDzięki za pomocne uwagi:)Mam jeszcze do namalowania deszcz,który powinien spotęgować głębie.Poszerzę też obrazek by dobrze umiejscowić babkę,Pozdr.
Napisano

[kawał dobrego renderingu!!

jedyne co bym zmienił to wszechobecna czerń, cienie nie musza być czarne

poszukaj jakiś inspiracji i poeksperymentuj z kolorami :) bo teraz twoja praca zroniła się taka brudna i nieprzyjmna w odbiorze, przynajmniej dla mnie

Napisano

Fajnie rozrysowane tło, czuć przestrzeń, jednak faktycznie zdecydowanie za dużo czerni, mi osobiście bardziej podobała się paleta barw z poprzednich wrzut. Tutaj wygląda to trochę tak jakbyś na siłę chciał stworzyć w tej pracy mroczną atmosferę.

Napisano
  • Autor
99d0.jpgTak przyznaje się,że mieszam z ustawieniami:confused:Praca na dwóch różnie ustawionych monitorach stwarza czasem problemy.
Napisano

Naprawdę świetna praca. Zastanawiam się, czy reklama Genix po prawej stronie, ta duża płaszczyzna niebieska, nie powinna być nieco wyssana z koloru. Mocno ściąga oko...

Za to statek, który wisi na jej tle, jest słabo widoczny. Odwróciłbym tę sytuację :).

Edytowane przez Marcin Przybyłek
Przemyślenia :).

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności