Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam!

2064 światem(a przynajmniej jego częścią) rządzą korporacje dla,których pracują rzesze prywatnych detektywów.

Głównym ich celem jest wykradanie patentów:)Strój mojej postaci jest to kombinezon samodzielnie wstrzykujący różnego rodzaje

substancje wspomagające jego rezydenta.;)

Edytowane przez soyletGreen

• Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 5,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Oops! skoro pracują dla korporacji nie mogą być prywatnymi detektywami(mój błąd)Boję się też o kostium mało zgodny z kanonem detektywim(ale może wszyscy mogą chodzić w podobnych,nawet kwiaciarka)

Edytowane przez soyletGreen

Napisano

Witamy w Bitwie

Informacje o konkursie znajdują się w tym miejscu Regulamin konkursu

Wszelkie pytania dotyczące konkursu zadajemy w tym miejscu

Zachęcam do możliwie częstego wstawiania postępów z pracy.

Powodzenia.

//Pozdr.

Napisano
  • Autor

Uff! wrzucam ostateczną wersję sceny.Jest tu więcej akcji przedstawiające starcie trzech korporacjip0ku.jpg

Napisano
  • Autor

Na początku dwa skoczki.Jeden należący do chińskiego Tri-cell,drugi to Ectron amerykańska korporacja.Obydwie korporacje chcą zdobyć mem-cube(rodzaj dysku)2j9m.jpg

Napisano
  • Autor

uciekający koleś to Burke kumpel głównej protagonistki z V.S.A(agencji detektywistycznej działającej tak naprawdę dla jednej korporacji)Koleś uległ pokusie wzbogacenia się sprzedając chińczykom dysk z bardzo cenną zawartościąm2l3.jpg

Napisano

:). VSA. Virtual Security Agency :). Opisywałem taką organizację. Należała do Zoenetów (ludzi żyjących w sieci). Bardzo dojrzała technika. Trzymam kciuki :).

Napisano
  • Autor

jestem na etapie doboru palety(chociaż plan w głębi jest już prawie gotowy)sorry za złą jakość jpegajynf.jpg

Napisano

no no nom. zapowiada się fajno - bardzo przyjemnie się patrzy, na koncepty do tej pracki, widać że sobie wszystko przemyślowywujesz :-)

Napisano
  • Autor

Dzięki sammael_at!Nie mam jeszcze pomysłu na lewą ścianę.Być może dam tam graffiti ruchu oporu;)pjfe.jpg

Napisano

jest niezły klimacior, na razie wygląda jak kadr z jakiegoś cyberpunkowego anime, powodzenia w bitwie

Napisano
  • Autor
4wu9.jpgDzięki za pomocne uwagi:)Mam jeszcze do namalowania deszcz,który powinien spotęgować głębie.Poszerzę też obrazek by dobrze umiejscowić babkę,Pozdr.
Napisano

[kawał dobrego renderingu!!

jedyne co bym zmienił to wszechobecna czerń, cienie nie musza być czarne

poszukaj jakiś inspiracji i poeksperymentuj z kolorami :) bo teraz twoja praca zroniła się taka brudna i nieprzyjmna w odbiorze, przynajmniej dla mnie

Napisano

Fajnie rozrysowane tło, czuć przestrzeń, jednak faktycznie zdecydowanie za dużo czerni, mi osobiście bardziej podobała się paleta barw z poprzednich wrzut. Tutaj wygląda to trochę tak jakbyś na siłę chciał stworzyć w tej pracy mroczną atmosferę.

Napisano
  • Autor
99d0.jpgTak przyznaje się,że mieszam z ustawieniami:confused:Praca na dwóch różnie ustawionych monitorach stwarza czasem problemy.
Napisano

Naprawdę świetna praca. Zastanawiam się, czy reklama Genix po prawej stronie, ta duża płaszczyzna niebieska, nie powinna być nieco wyssana z koloru. Mocno ściąga oko...

Za to statek, który wisi na jej tle, jest słabo widoczny. Odwróciłbym tę sytuację :).

Edytowane przez Marcin Przybyłek
Przemyślenia :).

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.