Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam!

2064 światem(a przynajmniej jego częścią) rządzą korporacje dla,których pracują rzesze prywatnych detektywów.

Głównym ich celem jest wykradanie patentów:)Strój mojej postaci jest to kombinezon samodzielnie wstrzykujący różnego rodzaje

substancje wspomagające jego rezydenta.;)

Edytowane przez soyletGreen
  • Odpowiedzi 33
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

Oops! skoro pracują dla korporacji nie mogą być prywatnymi detektywami(mój błąd)Boję się też o kostium mało zgodny z kanonem detektywim(ale może wszyscy mogą chodzić w podobnych,nawet kwiaciarka)

Edytowane przez soyletGreen
Napisano

Witamy w Bitwie

Informacje o konkursie znajdują się w tym miejscu Regulamin konkursu

Wszelkie pytania dotyczące konkursu zadajemy w tym miejscu

Zachęcam do możliwie częstego wstawiania postępów z pracy.

Powodzenia.

//Pozdr.

Napisano

uciekający koleś to Burke kumpel głównej protagonistki z V.S.A(agencji detektywistycznej działającej tak naprawdę dla jednej korporacji)Koleś uległ pokusie wzbogacenia się sprzedając chińczykom dysk z bardzo cenną zawartościąm2l3.jpg

Napisano

[kawał dobrego renderingu!!

jedyne co bym zmienił to wszechobecna czerń, cienie nie musza być czarne

poszukaj jakiś inspiracji i poeksperymentuj z kolorami :) bo teraz twoja praca zroniła się taka brudna i nieprzyjmna w odbiorze, przynajmniej dla mnie

Napisano

Fajnie rozrysowane tło, czuć przestrzeń, jednak faktycznie zdecydowanie za dużo czerni, mi osobiście bardziej podobała się paleta barw z poprzednich wrzut. Tutaj wygląda to trochę tak jakbyś na siłę chciał stworzyć w tej pracy mroczną atmosferę.

Napisano

Gratulujemy nominacji. Praca weźmie udział w kolejnej części konkursu.

Do dnia 28 lutego 2014 roku (28 lutego, 23:59:59) można kontynuować pracę nad nią.

Napisano (edytowane)

Naprawdę świetna praca. Zastanawiam się, czy reklama Genix po prawej stronie, ta duża płaszczyzna niebieska, nie powinna być nieco wyssana z koloru. Mocno ściąga oko...

Za to statek, który wisi na jej tle, jest słabo widoczny. Odwróciłbym tę sytuację :).

Edytowane przez Marcin Przybyłek
Przemyślenia :).

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności