soyletGreen Napisano 18 Grudzień 2013 Share Napisano 18 Grudzień 2013 (edytowane) Witam! 2064 światem(a przynajmniej jego częścią) rządzą korporacje dla,których pracują rzesze prywatnych detektywów. Głównym ich celem jest wykradanie patentów:)Strój mojej postaci jest to kombinezon samodzielnie wstrzykujący różnego rodzaje substancje wspomagające jego rezydenta.;) Edytowane 21 Grudzień 2013 przez soyletGreen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soyletGreen Napisano 20 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2013 (edytowane) Oops! skoro pracują dla korporacji nie mogą być prywatnymi detektywami(mój błąd)Boję się też o kostium mało zgodny z kanonem detektywim(ale może wszyscy mogą chodzić w podobnych,nawet kwiaciarka) Edytowane 21 Grudzień 2013 przez soyletGreen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 23 Grudzień 2013 Share Napisano 23 Grudzień 2013 Witamy w Bitwie Informacje o konkursie znajdują się w tym miejscu Regulamin konkursu Wszelkie pytania dotyczące konkursu zadajemy w tym miejscu Zachęcam do możliwie częstego wstawiania postępów z pracy. Powodzenia. //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soyletGreen Napisano 25 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2013 Uff! wrzucam ostateczną wersję sceny.Jest tu więcej akcji przedstawiające starcie trzech korporacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 26 Grudzień 2013 Share Napisano 26 Grudzień 2013 swietny klimat, juz mi sie podoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soyletGreen Napisano 30 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2013 Na początku dwa skoczki.Jeden należący do chińskiego Tri-cell,drugi to Ectron amerykańska korporacja.Obydwie korporacje chcą zdobyć mem-cube(rodzaj dysku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 Fajnny klimacik. Będę obserwował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soyletGreen Napisano 3 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2014 uciekający koleś to Burke kumpel głównej protagonistki z V.S.A(agencji detektywistycznej działającej tak naprawdę dla jednej korporacji)Koleś uległ pokusie wzbogacenia się sprzedając chińczykom dysk z bardzo cenną zawartością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Przybyłek Napisano 5 Styczeń 2014 Share Napisano 5 Styczeń 2014 :). VSA. Virtual Security Agency :). Opisywałem taką organizację. Należała do Zoenetów (ludzi żyjących w sieci). Bardzo dojrzała technika. Trzymam kciuki :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 6 Styczeń 2014 Share Napisano 6 Styczeń 2014 Bardzo fajnie się zapowiada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soyletGreen Napisano 7 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2014 jestem na etapie doboru palety(chociaż plan w głębi jest już prawie gotowy)sorry za złą jakość jpega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 15 Styczeń 2014 Share Napisano 15 Styczeń 2014 no no nom. zapowiada się fajno - bardzo przyjemnie się patrzy, na koncepty do tej pracki, widać że sobie wszystko przemyślowywujesz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soyletGreen Napisano 15 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soyletGreen Napisano 18 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2014 Dzięki sammael_at!Nie mam jeszcze pomysłu na lewą ścianę.Być może dam tam graffiti ruchu oporu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 18 Styczeń 2014 Share Napisano 18 Styczeń 2014 jest niezły klimacior, na razie wygląda jak kadr z jakiegoś cyberpunkowego anime, powodzenia w bitwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soyletGreen Napisano 21 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2014 City prawie na finiszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soyletGreen Napisano 22 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2014 Zmieniłem trochę sylwetkę chińskiego skoczka na bardziej agresywną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zerocool-wolomin Napisano 22 Styczeń 2014 Share Napisano 22 Styczeń 2014 Fajne. W powiększeniu nie ma tego wrażenia, ale przy pomniejszeniu ilustracja prosi się o kadr 16:9 i przesunięcie babki na prawą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Przybyłek Napisano 22 Styczeń 2014 Share Napisano 22 Styczeń 2014 Mam wrażenie, że brakuje głębi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soyletGreen Napisano 24 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2014 Dzięki za pomocne uwagi:)Mam jeszcze do namalowania deszcz,który powinien spotęgować głębie.Poszerzę też obrazek by dobrze umiejscowić babkę,Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk Dud Napisano 26 Styczeń 2014 Share Napisano 26 Styczeń 2014 Mam wrażenie, że to jest zajebiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soyletGreen Napisano 31 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2014 Ok.Biorę się za główną postać.Zmieniłem jej pozę na bardziej sugerującą śledzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takashmen Napisano 31 Styczeń 2014 Share Napisano 31 Styczeń 2014 [kawał dobrego renderingu!! jedyne co bym zmienił to wszechobecna czerń, cienie nie musza być czarne poszukaj jakiś inspiracji i poeksperymentuj z kolorami :) bo teraz twoja praca zroniła się taka brudna i nieprzyjmna w odbiorze, przynajmniej dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creomania Napisano 31 Styczeń 2014 Share Napisano 31 Styczeń 2014 Świetna praca się szykuje. Jestem pod ogromnym wrażeniem detalu - pracuś z Ciebie :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafaraf Napisano 4 Luty 2014 Share Napisano 4 Luty 2014 Fajnie rozrysowane tło, czuć przestrzeń, jednak faktycznie zdecydowanie za dużo czerni, mi osobiście bardziej podobała się paleta barw z poprzednich wrzut. Tutaj wygląda to trochę tak jakbyś na siłę chciał stworzyć w tej pracy mroczną atmosferę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soyletGreen Napisano 5 Luty 2014 Autor Share Napisano 5 Luty 2014 Tak przyznaje się,że mieszam z ustawieniami:confused:Praca na dwóch różnie ustawionych monitorach stwarza czasem problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Przybyłek Napisano 5 Luty 2014 Share Napisano 5 Luty 2014 Fajne postacie! Słuchaj, czy ten czerwony statek nie powinien rzucać jakiegoś cienia, refleksu, obu? Na razie tak jakby wtapia się w otoczenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soyletGreen Napisano 9 Luty 2014 Autor Share Napisano 9 Luty 2014 Dziękuje za opinię:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Przybyłek Napisano 9 Luty 2014 Share Napisano 9 Luty 2014 Jest lepiej, ale chyba ciągle brakuje tu perspektywy powietrznej i statek wciąż nie wystaje tak jak powinien ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 9 Luty 2014 Share Napisano 9 Luty 2014 Gratulujemy nominacji. Praca weźmie udział w kolejnej części konkursu. Do dnia 28 lutego 2014 roku (28 lutego, 23:59:59) można kontynuować pracę nad nią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soyletGreen Napisano 18 Luty 2014 Autor Share Napisano 18 Luty 2014 Mała zmiana kadru i dodałem mesh robota zrobiony w Blend jako ref. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 18 Luty 2014 Share Napisano 18 Luty 2014 dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Przybyłek Napisano 19 Luty 2014 Share Napisano 19 Luty 2014 (edytowane) Naprawdę świetna praca. Zastanawiam się, czy reklama Genix po prawej stronie, ta duża płaszczyzna niebieska, nie powinna być nieco wyssana z koloru. Mocno ściąga oko... Za to statek, który wisi na jej tle, jest słabo widoczny. Odwróciłbym tę sytuację :). Edytowane 19 Luty 2014 przez Marcin Przybyłek Przemyślenia :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soyletGreen Napisano 24 Luty 2014 Autor Share Napisano 24 Luty 2014 Na tym finisz.Dzięki wszystkim za rady i opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi