Napisano 12 Lipiec 202412 Lip Będę się czepiał... ale tylko z troski o wysoki poziom pracy! 😉 A) Za duży samochód odnośnie oryginału (referencyjna ilustracja) - MUSIMY być zgodni z prawdą "historyczną"! 🙂 B) Bulma nie wiedzieć czemu, ma piersi za mało ściśnięte! (świętokradztwo!) jak widać na ilustracji są mocniej uformowane i podźwignięte stanikiem push-up! Wnoszę formalną prośbę o korektę tego "szczegółu"! - oczywiście z troski o najwyższy poziom modeli! C) Przez ciebie teraz musze oglądnąć wszystkie odcinki DB bo zatęskniłem za czarem tamtych lat! 🙂
Napisano 12 Lipiec 202412 Lip Autor Ripostuję! A) No właśnie, dla mnie też za duży i rzeczywiście taki jest ale ciężko tam będzie zmieścić obok Yamchę i ich nogi. W mandze chyba trochę te nogi znikają 😉 Może i u mnie znikną? B) Boję się, ze trochę przesadzę z tym a taki efekt komiksowy ściśniętych buforów 😛 jest dal mnie trudny do uzyskania, żebym tego całkiem nie zepsół. No ale wyzwanie zakceptowane. Zrobię to ale w pozie, na razie wpadłem na głupi pomysł i zrigowałem Bulmę w zbrushu więc mogę ją pozować zaraz Deformuje się całkiem spoko i działa o niebo lepiej niż transpose.. przynajmniej te całe frustracje z ciagłum maskowaniem, celowaniem tpose line odpadają a taki rig to mega szyba sprawa. Zobaczę jak to wyjdzie dalej C) Kurde oglądaj! Albo lepiej, ogarnj sobie mangę gdzieś online (ja zbieram fizyki 😛 ) bo jest śmieszniejsza a akcja bardziej wartka. Anime, chociaż świetne, jest strasznie rozciągnięte na potrzeby ilości odcinków. Ale jak byco anime masz tutaj - jap. dubbing i napisy pl. Odcinki Dragon Ball, Z, Kai, Super, Heroes, Dr. Slump, Dragon Quest, Daimos, Princess Tutu (grupa-mirai.pl) Bonusowo wrzucam Oolonga, w sumie tylko łeb ale bardzo mi szyko to poszło i jestem zaddowolony 🙂
Napisano 28 Sierpień 202428 Sie Autor Jakiś czas temu (2 lata) zrobiłem takie 2 aniołki nagrobkowe 😉 Zawsze mi się podobały takei rzeźby, cieszę się, że ktoś może kiedyś spocznie pod moją hah! Chciałem zobaczyć jak to się renduruje w Toobagu 5 z projekcą mata bez uvałek. Nie wiem czy nie lepsze są zwykłe clay rendery ale wygladają spoko więc się dzilę. O ile pamiętam rzeźby są wyższe niż 1,80m i można je zobaczyć w wawce i krakowie 😉 Jednej zmienili skrzydła na takie klasyczne, ale ja nic o tym nie wiem - kto i czemu. Zrobiłem takie jak sobie życzyli, widać zmienili zdanie.
Napisano 28 Sierpień 202428 Sie Super robota szczególnie ta z latarnią. A tak widzę klienta Skwara, robi w grobach 🙂
Napisano 1 Wrzesień 20241 Wrz Autor Jeszcze takie 2 fig niedługą wyjdą, lub już są dostępne w TFB Miniatures