Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 938
  • Wyświetleń 149k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano
  • Autor

Spoko, postram sie wiecej next time 😄 Jak wrzucam te wlosy do ue4 to mam 3fpsy, ciezko sie rotuje kamera 😉

Napisano

No spoko, 3 fpsy to nie tak źle. Kumpel, sto lat temu, przeszedł quaka 2 na 486-tce na najwyższym poziomie trudności. Bez textur itp a i tak miał coś licho tych flsów.

UE ma swoją symulację włosów. Może jakbyś to zaimportował do tego ichszego systemu to było by wydajniej?

Napisano
  • Autor

No własnie to jest ta ich symulacja włosów, a nie karty 😄 Xgen ---> UE4 

Viewport też dziala na karcie graficznej, a ja pomimo kompa składanego ostatnio to czekam na karty 3xxx od Nvidi i cisne na 970 😜

Najciekawiej sie teksturuje, czekam czasami 5min zanim SP mi przeładuje z 2k na 4k żeby coś sprawdzić 😄 

Napisano

Dobrze idzie. Pokażesz na finishu jak gęste siateczki wrzucasz do ue? A te włosy to geo z xgena czy jakoś przekonwertowane na plejny z alphą? Ile pamięci masz na tej 970?

Napisano
  • Autor

Ta spoko 🙂

Wiesz co, nie wiem dokladnie jak to dziala z tymi wlosami, ale ja kilkam export, nie musze nic konwertować. 
3.5GB ma 970 😄 DDR3 chyba

Napisano

Super detale, widać że książę biega walczy, to przybrudzone ciało, blizny, poniszczona skóra, i szmatki postrzępione no i to brudne złoto, ekstra. Miło się na to patrzy ❤️

Edytowane przez tobiq4

Napisano
  • Autor

malo czasu na wszystko, ale modelik do naszej gierki 😛 W Marmo wyglada lepiej, aaaaaaaale nie moge na razie wrzucic

c7tWzwf.jpg

Napisano
  • Autor

Bedzie fryzjer w UE4, bust. Likenessow nigdy nie lubilem, ale najgorsze chyba za mną, teraz tylko docisnąć
Screeny z UE4 to jakies randomowe tekstury bez normalki, chcialem sprawdzic jak z oczami siedzi 😄 ScreenShot00013.png.5c5a7acd26c0850bd67d33a19e1e034e.pngScreenShot00012.png.dbb473f1b2397977b8574daa536396ce.png

dep3.jpg

Edytowane przez JackTheRippy

Napisano

Z tego co pamiętam to ze 3 liknesy zrobiłeś. Rozumiem ,żę do Edward nożyco ręki.

edit:
aa nie lubiłeś xD... ok no tak ciężki kawałek chleba. Chyba najlepiej wybrać popularną mine xD.

Edytowane przez Sebazx6r

Napisano
  • Autor
18 minutes ago, Sebazx6r said:

Gałązki reczni siales?

siałem recznie, ale znalazłem pojedyncze gdzies na necie