CzAk1 Napisano 25 Luty 2014 Share Napisano 25 Luty 2014 Król potworów powraca! Czytajcie więcej tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 25 Luty 2014 Share Napisano 25 Luty 2014 MEGA! podoba mi się że podchodzą do tematu poważnie i stawiają na realizm w przeciwieństwie do pacific rim czy Godzilli Emmericha który był mega gniotem i parodią króla potworów ;] Warto wrzucić tutaj też pierwszy trailer którego początek sprawia że się ma ciary na plecach http://www.youtube.com/watch?v=mBwsUD7jYCI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 25 Luty 2014 Share Napisano 25 Luty 2014 kurcze, też z chęcią to obejrzę, + za motyw muzyczny z Odysei Kosmicznej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz_87 Napisano 25 Luty 2014 Share Napisano 25 Luty 2014 Ze władzom nowego jorku chce sie co chwila odbudowywać miasto. pełen podziw dla nich bo co jakis film o kosmitach, potworach czy godzilli to zawsze nju jork zniszczony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 25 Luty 2014 Share Napisano 25 Luty 2014 Tomasz_87 moze to sie bierze z tego, ze Nowy York maja juz caly wymodelowany?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 26 Luty 2014 Share Napisano 26 Luty 2014 tak, tylko ciekawe po którym fragmencie wnioskujecie że to Nowy Jork będzie niszczony? no bo chyba nie po tym fragmencie w którym jest pokazana replika statuy wolności znajdującej się w Las Vegas :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikkiz Napisano 26 Luty 2014 Share Napisano 26 Luty 2014 Ja myślałem, że najczęściej niszczone jest L.A, ale po krótkim researchu okazuje się, że jednak N.Y. dla tego Tomasz_87 mógł się pomylić. http://www.mynewmovies.net/top-10-most-destroyed-cities-in-movie-history/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porti Napisano 26 Luty 2014 Share Napisano 26 Luty 2014 pojawił się nowy trailer [video=youtube_share;vIu85WQTPRc] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 26 Luty 2014 Share Napisano 26 Luty 2014 czyli oryginalne story, ze Godzilla powstala w wyniku promieniowania radioaktywnego stała się niewygodna i troche to zmieniono? W sumie zapowiada sie na spoko film, ale japonczykom wspolczuje. Maja caly kult godzilli a dostaja jakies syfy na licencji. Cos jak nowe trylogie i seriale star warsow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 26 Luty 2014 Share Napisano 26 Luty 2014 W pierwszym japońskim filmie godzilla była jedynie obudzona wybuchami atomowymi, dopiero później pojawiła się historia z napromieniowaniem itp ;) A filmu nie mogę się doczekać, zapowiada się smakowicie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 26 Luty 2014 Share Napisano 26 Luty 2014 Robi duże wrażenie, czad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 26 Luty 2014 Share Napisano 26 Luty 2014 dzieki kozioo nie wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 26 Luty 2014 Autor Share Napisano 26 Luty 2014 czyli oryginalne story, ze Godzilla powstala w wyniku promieniowania radioaktywnego stała się niewygodna i troche to zmieniono? W filmach było różnie. Co dekada to inna geneza. Raz, że mutant z promieniowania, innym razem potwór wybudzony z dna oceanu. W innych filmach wychodziła z dna wulkanu (total badass). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 26 Luty 2014 Share Napisano 26 Luty 2014 czy tylko mi sie wydaje ze niektore ujecia slabo wygladaja jesli chodzi o CG ? obrazek w newsie swietnie to oddaje... trailer bardzo fajny/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 26 Luty 2014 Share Napisano 26 Luty 2014 Od razu widać, że to godzilla :) a nie jakiś mutant warana :) Fajnie sie to zapowiada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 26 Luty 2014 Share Napisano 26 Luty 2014 Kusanagi - nie tylko Tobie ;) Na film czekam. Dzieciństwo i sentymentu pójdę do kina. Gojira.....Gojira... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 26 Luty 2014 Autor Share Napisano 26 Luty 2014 Nie wiem....ja się nie zgodzę, że wygląda słabo jeśli chodzi o CG. Moim zdaniem jest naprawdę wysoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pxl666 Napisano 26 Luty 2014 Share Napisano 26 Luty 2014 hm ktos gral w bulletstorma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 26 Luty 2014 Share Napisano 26 Luty 2014 co ma piernik do wiatraka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pxl666 Napisano 26 Luty 2014 Share Napisano 26 Luty 2014 nie grales , nie wiesz...gogiel >> bulletstorm godzilla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 26 Luty 2014 Share Napisano 26 Luty 2014 akurat tak się składa że grałem w tego gniota od Chmielarza, no i tam też był duży potworek ale co z tego w większości gier są jakieś potworki większe, mniejsze whatever po co od razu mieszać do tej słabej gry Gojirię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 26 Luty 2014 Autor Share Napisano 26 Luty 2014 To większy już był ten robal z Gears of War co podkopywał się i niszczył miasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 27 Luty 2014 Share Napisano 27 Luty 2014 jak dla mnie wreszcie świetne kompozycje obrazów, gdzie efekty wyglądają jak świetne doświetlenie planów. Zachwycają mnie trzy już 'troglodydowe' dzieła: Ósmy Pasażer... Łowca Andro... nowa Nadzie...; wszystkie maja świetną, własną głębię obrazu . Doskonale śledzi się detal. Tu coś takiego tez dostrzegłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 atmosfere tego zwiastuna mozna ciac nozem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikkiz Napisano 1 Marzec 2014 Share Napisano 1 Marzec 2014 A to nie jest tata Malcolma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi