Napisano 25 Luty 201411 l MEGA! podoba mi się że podchodzą do tematu poważnie i stawiają na realizm w przeciwieństwie do pacific rim czy Godzilli Emmericha który był mega gniotem i parodią króla potworów ;] Warto wrzucić tutaj też pierwszy trailer którego początek sprawia że się ma ciary na plecach http://www.youtube.com/watch?v=mBwsUD7jYCI
Napisano 25 Luty 201411 l kurcze, też z chęcią to obejrzę, + za motyw muzyczny z Odysei Kosmicznej :)
Napisano 25 Luty 201411 l Ze władzom nowego jorku chce sie co chwila odbudowywać miasto. pełen podziw dla nich bo co jakis film o kosmitach, potworach czy godzilli to zawsze nju jork zniszczony :D
Napisano 25 Luty 201411 l Tomasz_87 moze to sie bierze z tego, ze Nowy York maja juz caly wymodelowany?:D
Napisano 26 Luty 201411 l tak, tylko ciekawe po którym fragmencie wnioskujecie że to Nowy Jork będzie niszczony? no bo chyba nie po tym fragmencie w którym jest pokazana replika statuy wolności znajdującej się w Las Vegas :P
Napisano 26 Luty 201411 l Ja myślałem, że najczęściej niszczone jest L.A, ale po krótkim researchu okazuje się, że jednak N.Y. dla tego Tomasz_87 mógł się pomylić. http://www.mynewmovies.net/top-10-most-destroyed-cities-in-movie-history/
Napisano 26 Luty 201411 l czyli oryginalne story, ze Godzilla powstala w wyniku promieniowania radioaktywnego stała się niewygodna i troche to zmieniono? W sumie zapowiada sie na spoko film, ale japonczykom wspolczuje. Maja caly kult godzilli a dostaja jakies syfy na licencji. Cos jak nowe trylogie i seriale star warsow.
Napisano 26 Luty 201411 l W pierwszym japońskim filmie godzilla była jedynie obudzona wybuchami atomowymi, dopiero później pojawiła się historia z napromieniowaniem itp ;) A filmu nie mogę się doczekać, zapowiada się smakowicie!
Napisano 26 Luty 201411 l Autor czyli oryginalne story, ze Godzilla powstala w wyniku promieniowania radioaktywnego stała się niewygodna i troche to zmieniono? W filmach było różnie. Co dekada to inna geneza. Raz, że mutant z promieniowania, innym razem potwór wybudzony z dna oceanu. W innych filmach wychodziła z dna wulkanu (total badass).
Napisano 26 Luty 201411 l czy tylko mi sie wydaje ze niektore ujecia slabo wygladaja jesli chodzi o CG ? obrazek w newsie swietnie to oddaje... trailer bardzo fajny/
Napisano 26 Luty 201411 l Od razu widać, że to godzilla :) a nie jakiś mutant warana :) Fajnie sie to zapowiada :D
Napisano 26 Luty 201411 l Kusanagi - nie tylko Tobie ;) Na film czekam. Dzieciństwo i sentymentu pójdę do kina. Gojira.....Gojira...
Napisano 26 Luty 201411 l Autor Nie wiem....ja się nie zgodzę, że wygląda słabo jeśli chodzi o CG. Moim zdaniem jest naprawdę wysoko.
Napisano 26 Luty 201411 l akurat tak się składa że grałem w tego gniota od Chmielarza, no i tam też był duży potworek ale co z tego w większości gier są jakieś potworki większe, mniejsze whatever po co od razu mieszać do tej słabej gry Gojirię
Napisano 26 Luty 201411 l Autor To większy już był ten robal z Gears of War co podkopywał się i niszczył miasta.
Napisano 27 Luty 201411 l jak dla mnie wreszcie świetne kompozycje obrazów, gdzie efekty wyglądają jak świetne doświetlenie planów. Zachwycają mnie trzy już 'troglodydowe' dzieła: Ósmy Pasażer... Łowca Andro... nowa Nadzie...; wszystkie maja świetną, własną głębię obrazu . Doskonale śledzi się detal. Tu coś takiego tez dostrzegłem.