Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 4,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

MEGA! podoba mi się że podchodzą do tematu poważnie i stawiają na realizm w przeciwieństwie do pacific rim czy Godzilli Emmericha który był mega gniotem i parodią króla potworów ;]

Warto wrzucić tutaj też pierwszy trailer którego początek sprawia że się ma ciary na plecach

http://www.youtube.com/watch?v=mBwsUD7jYCI

Napisano

Ze władzom nowego jorku chce sie co chwila odbudowywać miasto. pełen podziw dla nich bo co jakis film o kosmitach, potworach czy godzilli to zawsze nju jork zniszczony :D

Napisano

tak, tylko ciekawe po którym fragmencie wnioskujecie że to Nowy Jork będzie niszczony?

no bo chyba nie po tym fragmencie w którym jest pokazana replika statuy wolności znajdującej się w Las Vegas :P

Napisano

czyli oryginalne story, ze Godzilla powstala w wyniku promieniowania radioaktywnego stała się niewygodna i troche to zmieniono?

W sumie zapowiada sie na spoko film, ale japonczykom wspolczuje. Maja caly kult godzilli a dostaja jakies syfy na licencji. Cos jak nowe trylogie i seriale star warsow.

Napisano

W pierwszym japońskim filmie godzilla była jedynie obudzona wybuchami atomowymi, dopiero później pojawiła się historia z napromieniowaniem itp ;)

A filmu nie mogę się doczekać, zapowiada się smakowicie!

Napisano
  • Autor
czyli oryginalne story, ze Godzilla powstala w wyniku promieniowania radioaktywnego stała się niewygodna i troche to zmieniono?

W filmach było różnie. Co dekada to inna geneza. Raz, że mutant z promieniowania, innym razem potwór wybudzony z dna oceanu. W innych filmach wychodziła z dna wulkanu (total badass).

Napisano

czy tylko mi sie wydaje ze niektore ujecia slabo wygladaja jesli chodzi o CG ? obrazek w newsie swietnie to oddaje...

trailer bardzo fajny/

Napisano

Od razu widać, że to godzilla :) a nie jakiś mutant warana :) Fajnie sie to zapowiada :D

Napisano

Kusanagi - nie tylko Tobie ;)

Na film czekam. Dzieciństwo i sentymentu pójdę do kina.

Gojira.....Gojira...

Napisano
  • Autor

Nie wiem....ja się nie zgodzę, że wygląda słabo jeśli chodzi o CG. Moim zdaniem jest naprawdę wysoko.

Napisano

akurat tak się składa że grałem w tego gniota od Chmielarza, no i tam też był duży potworek ale co z tego w większości gier są jakieś potworki większe, mniejsze whatever po co od razu mieszać do tej słabej gry Gojirię

Napisano
  • Autor

To większy już był ten robal z Gears of War co podkopywał się i niszczył miasta.

Napisano

jak dla mnie wreszcie świetne kompozycje obrazów, gdzie efekty wyglądają jak świetne doświetlenie planów.

Zachwycają mnie trzy już 'troglodydowe' dzieła: Ósmy Pasażer... Łowca Andro... nowa Nadzie...; wszystkie maja świetną, własną głębię obrazu . Doskonale śledzi się detal. Tu coś takiego tez dostrzegłem.