Azbesty Napisano 6 Marzec 2014 Share Napisano 6 Marzec 2014 [video=youtube_share;GChCFtm_Hts] Substance Painter is the next generation of 3D painting tools developed by Allegorithmic. It introduces a unique particle-based brush system and a multi channel painting approach, while keeping a fully non-destructive workflow. It's now available on Steam for $75 during the beta: http://store.steampowered.com/app/273390/?l=english Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juzwa Napisano 6 Marzec 2014 Share Napisano 6 Marzec 2014 OMG 65E tylko? Mysle ze zaraz dokonam zakupu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApaczoS Napisano 6 Marzec 2014 Share Napisano 6 Marzec 2014 Brushe z particli kopią dupsko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mantragora Napisano 6 Marzec 2014 Share Napisano 6 Marzec 2014 Brushe i stencile z Substancji :D. Uwielbiam ta firme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Marzec 2014 Share Napisano 6 Marzec 2014 genialne podejście do kreacji. Wersja hinduska powinna reagować na taniec przed kamerą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 6 Marzec 2014 Share Napisano 6 Marzec 2014 Jezu tak bardzo to kupuje! :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 6 Marzec 2014 Share Napisano 6 Marzec 2014 Niezły wypas! Czekam na wasze pierwsze opinie po testach. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 7 Marzec 2014 Share Napisano 7 Marzec 2014 Tak ja też, bo to wygląda tak ładnie że aż mam wrażenie że to zabawka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 7 Marzec 2014 Share Napisano 7 Marzec 2014 Mieliłem po kilkanaście warstw w PS, zmiana, save, refresh w silniku, zmiana, save, refresh w silniku.... straciłem przytomność i głową uderzyłem w blat i miałem sen....... Czekam na wasze testy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scyguo Napisano 7 Marzec 2014 Share Napisano 7 Marzec 2014 a drobnym drukiem: Za 64,99€ to jest dostęp do wersji beta, który w przyszłości przekształci się w produkt z licencją do zastosowań niekomercyjnych. Do pełnej wersji trzeba będzie dopłacić równowartość 441$ per seat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idaho Napisano 7 Marzec 2014 Share Napisano 7 Marzec 2014 a drobnym drukiem: Za 64,99€ to jest dostęp do wersji beta, który w przyszłości przekształci się w produkt z licencją do zastosowań niekomercyjnych. Do pełnej wersji trzeba będzie dopłacić równowartość 441$ per seat. "Już był w ogródku już witał się z gąską ..." Dzięki oszołomiony możliwościami i ceną nie zauważyłem tego. No to ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 7 Marzec 2014 Share Napisano 7 Marzec 2014 Cicho, cicho... Widziałem już co nie co i wiem że to warte swej ceny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juzwa Napisano 7 Marzec 2014 Share Napisano 7 Marzec 2014 "Już był w ogródku już witał się z gąską ..." Dzięki oszołomiony możliwościami i ceną nie zauważyłem tego. No to ładnie. E tam czepianie sie. Wiekszosc pluginow czy programow ma swoje updaty kilka-kilkanascie razy do roku. Miec dostep do najnowszych wersji za drobna oplata niz pozniejsze szperanie po watkach cgpersia by znalezc dobrze dzialajacego cracka - wole zaplacic i miec to z glowy. A czy to licencja commercial czy non-commercial... dopoki nie jestes firmą i nie zatrudniasz kilka osob to nie oszukujmy sie jedziesz na non-commercial ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diabelt Napisano 7 Marzec 2014 Share Napisano 7 Marzec 2014 Pytanie tylko czy wersja non commercial nie będzie miała ograniczeń w exporcie i imporcie. W stylu ograniczenia ilości poly w obiekcie, wielkości tekstur itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riko Napisano 7 Marzec 2014 Share Napisano 7 Marzec 2014 Hmm, wydaje się że nie będzie ograniczeń: "We authorize the use of the non-commercial version of Substance Painter for any commercial project, as long as it doesn't generate more than $10 000 per year." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diabelt Napisano 7 Marzec 2014 Share Napisano 7 Marzec 2014 To by był wypas, taki non commercial. Jestem ostrożny bo prawie kupiłem modo na steamie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mantragora Napisano 8 Marzec 2014 Share Napisano 8 Marzec 2014 Jak tu nie kochac tej firmy. As a side note, we decided to allow the use of the Non-Commercial version for people generating less than $10K per year in revenue, so indies or people doing freelancing on the side can use the non-commercial version for their projects for example. - That. is. awesome. - Is this strictly for Painter, or also for other tools? This is for all Allegorithmic products. http://www.polycount.com/forum/showthread.php?t=128707&page=11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adder Napisano 12 Marzec 2014 Share Napisano 12 Marzec 2014 Bardzo przyjemny. jak jeszcze zobaczyłem wczoraj listę rzeczy które będą wchodzić do softu nie ma co żałować kasy. http://steamcommunity.com/app/273390/discussions/0/558749825207979878/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi