Napisano 6 Marzec 201411 l [video=youtube_share;GChCFtm_Hts] Substance Painter is the next generation of 3D painting tools developed by Allegorithmic. It introduces a unique particle-based brush system and a multi channel painting approach, while keeping a fully non-destructive workflow. It's now available on Steam for $75 during the beta: http://store.steampowered.com/app/273390/?l=english
Napisano 6 Marzec 201411 l genialne podejście do kreacji. Wersja hinduska powinna reagować na taniec przed kamerą :D
Napisano 7 Marzec 201411 l Mieliłem po kilkanaście warstw w PS, zmiana, save, refresh w silniku, zmiana, save, refresh w silniku.... straciłem przytomność i głową uderzyłem w blat i miałem sen....... Czekam na wasze testy!
Napisano 7 Marzec 201411 l a drobnym drukiem: Za 64,99€ to jest dostęp do wersji beta, który w przyszłości przekształci się w produkt z licencją do zastosowań niekomercyjnych. Do pełnej wersji trzeba będzie dopłacić równowartość 441$ per seat.
Napisano 7 Marzec 201411 l a drobnym drukiem: Za 64,99€ to jest dostęp do wersji beta, który w przyszłości przekształci się w produkt z licencją do zastosowań niekomercyjnych. Do pełnej wersji trzeba będzie dopłacić równowartość 441$ per seat. "Już był w ogródku już witał się z gąską ..." Dzięki oszołomiony możliwościami i ceną nie zauważyłem tego. No to ładnie.
Napisano 7 Marzec 201411 l "Już był w ogródku już witał się z gąską ..." Dzięki oszołomiony możliwościami i ceną nie zauważyłem tego. No to ładnie. E tam czepianie sie. Wiekszosc pluginow czy programow ma swoje updaty kilka-kilkanascie razy do roku. Miec dostep do najnowszych wersji za drobna oplata niz pozniejsze szperanie po watkach cgpersia by znalezc dobrze dzialajacego cracka - wole zaplacic i miec to z glowy. A czy to licencja commercial czy non-commercial... dopoki nie jestes firmą i nie zatrudniasz kilka osob to nie oszukujmy sie jedziesz na non-commercial ;)
Napisano 7 Marzec 201411 l Pytanie tylko czy wersja non commercial nie będzie miała ograniczeń w exporcie i imporcie. W stylu ograniczenia ilości poly w obiekcie, wielkości tekstur itd.
Napisano 7 Marzec 201411 l Hmm, wydaje się że nie będzie ograniczeń: "We authorize the use of the non-commercial version of Substance Painter for any commercial project, as long as it doesn't generate more than $10 000 per year."
Napisano 7 Marzec 201411 l To by był wypas, taki non commercial. Jestem ostrożny bo prawie kupiłem modo na steamie;)
Napisano 8 Marzec 201411 l Jak tu nie kochac tej firmy. As a side note, we decided to allow the use of the Non-Commercial version for people generating less than $10K per year in revenue, so indies or people doing freelancing on the side can use the non-commercial version for their projects for example. - That. is. awesome. - Is this strictly for Painter, or also for other tools? This is for all Allegorithmic products. http://www.polycount.com/forum/showthread.php?t=128707&page=11
Napisano 12 Marzec 201411 l Bardzo przyjemny. jak jeszcze zobaczyłem wczoraj listę rzeczy które będą wchodzić do softu nie ma co żałować kasy. http://steamcommunity.com/app/273390/discussions/0/558749825207979878/