Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

[video=youtube_share;GChCFtm_Hts]

Substance Painter is the next generation of 3D painting tools developed by Allegorithmic. It introduces a unique particle-based brush system and a multi channel painting approach, while keeping a fully non-destructive workflow.

It's now available on Steam for $75 during the beta:

http://store.steampowered.com/app/273390/?l=english

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

genialne podejście do kreacji. Wersja hinduska powinna reagować na taniec przed kamerą :D

Napisano

Tak ja też, bo to wygląda tak ładnie że aż mam wrażenie że to zabawka:)

Napisano

Mieliłem po kilkanaście warstw w PS, zmiana, save, refresh w silniku, zmiana, save, refresh w silniku.... straciłem przytomność i głową uderzyłem w blat i miałem sen.......

Czekam na wasze testy!

Napisano

a drobnym drukiem: Za 64,99€ to jest dostęp do wersji beta, który w przyszłości przekształci się w produkt z licencją do zastosowań niekomercyjnych. Do pełnej wersji trzeba będzie dopłacić równowartość 441$ per seat.

Napisano
a drobnym drukiem: Za 64,99€ to jest dostęp do wersji beta, który w przyszłości przekształci się w produkt z licencją do zastosowań niekomercyjnych. Do pełnej wersji trzeba będzie dopłacić równowartość 441$ per seat.

"Już był w ogródku już witał się z gąską ..." Dzięki oszołomiony możliwościami i ceną nie zauważyłem tego. No to ładnie.

Napisano
"Już był w ogródku już witał się z gąską ..." Dzięki oszołomiony możliwościami i ceną nie zauważyłem tego. No to ładnie.

E tam czepianie sie. Wiekszosc pluginow czy programow ma swoje updaty kilka-kilkanascie razy do roku. Miec dostep do najnowszych wersji za drobna oplata niz pozniejsze szperanie po watkach cgpersia by znalezc dobrze dzialajacego cracka - wole zaplacic i miec to z glowy. A czy to licencja commercial czy non-commercial... dopoki nie jestes firmą i nie zatrudniasz kilka osob to nie oszukujmy sie jedziesz na non-commercial ;)

Napisano

Pytanie tylko czy wersja non commercial nie będzie miała ograniczeń w exporcie i imporcie. W stylu ograniczenia ilości poly w obiekcie, wielkości tekstur itd.

Napisano

Hmm, wydaje się że nie będzie ograniczeń:

"We authorize the use of the non-commercial version of Substance Painter for any commercial project, as long as it doesn't generate more than $10 000 per year."

Napisano

To by był wypas, taki non commercial. Jestem ostrożny bo prawie kupiłem modo na steamie;)

Napisano

Jak tu nie kochac tej firmy.

As a side note, we decided to allow the use of the Non-Commercial version for people generating less than $10K per year in revenue, so indies or people doing freelancing on the side can use the non-commercial version for their projects for example.

- That. is. awesome.

- Is this strictly for Painter, or also for other tools?

This is for all Allegorithmic products.

http://www.polycount.com/forum/showthread.php?t=128707&page=11