HYDRA Napisano 13 Marzec 2014 Share Napisano 13 Marzec 2014 Cześć, Właśnie wyszedł premierowy trailer gry This War of Mine, który zrobiliśmy dla studia 11 Bit Studios. Realizacja: HYDRA Warszawa. Mam nadzieję, że Wam się sposoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 13 Marzec 2014 Share Napisano 13 Marzec 2014 fajne! az sie prosi o jakies 5minut pod cala muzyke:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRambo Napisano 13 Marzec 2014 Share Napisano 13 Marzec 2014 nie no szał... jest trochę robali, ale to błachostki tak jak wyże, szkoda, że takie krótkie super podkład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HYDRA Napisano 13 Marzec 2014 Autor Share Napisano 13 Marzec 2014 Tak, jest trochę skrótów i bugów, czas był szalony. Dzieki za miłe słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 13 Marzec 2014 Share Napisano 13 Marzec 2014 No pięknie! Dodałem newsa i tego nie zauważyłem. Poprawiłem się, tutaj linkują komentarze z newsów i dodałem creditsy. Klimat niesamowity, ale to pewnie już wyczytaliście w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fps Napisano 13 Marzec 2014 Share Napisano 13 Marzec 2014 bardzo dobre. gdyby nie nazwa firmy na początku, można by pomyśleć, że to jakiś zwiastun humanitarnej kampanii społecznej. podoba mi się hiperrealistyczne oświetlenie. grats! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veti Napisano 13 Marzec 2014 Share Napisano 13 Marzec 2014 Muzyka dobrana idealnie. Świetny teaser. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 13 Marzec 2014 Share Napisano 13 Marzec 2014 Super kilmatyczny teaser. Swietnie animacje, pewnie mocap ? Az szkoda ze takie krotkie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HYDRA Napisano 13 Marzec 2014 Autor Share Napisano 13 Marzec 2014 Dzięki, tak, mocap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 14 Marzec 2014 Share Napisano 14 Marzec 2014 Trailer super. Tylko ten wybuch wygląda trochę słabo. Ciekaw jestem jaką technikę macie do tekstur spękanych ścian. Ładnie wyszły i podobnie wyglądają jak na trailerze Anomaly2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Marzec 2014 Share Napisano 14 Marzec 2014 świetne. super przykład jak małym kosztem można zrobić coś naprawdę fajnego. Wystarczy klimat. W sumie nie musieliscie robić mocapu, przy slomo i tak nie widać niedociągnięć w timingu. Klimaty ghost in the shell w 11bit studio widać coraz mocniej. Duzy plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HYDRA Napisano 14 Marzec 2014 Autor Share Napisano 14 Marzec 2014 @jose - dzieki, nie używam tekstur, wszystko jest narysowane i wstawione na plainach z alfą, ewentualnie zmapowane @olaf - brzmi dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 14 Marzec 2014 Share Napisano 14 Marzec 2014 a mozna sie dowiedziec o szczegoly? ile zajelo, malowanie teł, robienie postaci, kompo?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 14 Marzec 2014 Share Napisano 14 Marzec 2014 klimacik rewelacyjny. gratuluje, pozostaje niedosyt:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 14 Marzec 2014 Share Napisano 14 Marzec 2014 Jest moc! Podoba się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CgBartosz Napisano 14 Marzec 2014 Share Napisano 14 Marzec 2014 Rewelacja. Kiedy kolejny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HYDRA Napisano 14 Marzec 2014 Autor Share Napisano 14 Marzec 2014 a mozna sie dowiedziec o szczegoly? ile zajelo, malowanie teł, robienie postaci, kompo?:) Jasne. Cały projekt od 10.02 do 12.03. Całość robiły 3 osoby (ja, animator i kompozytor AE/FX), więc pomimo sztywnego planu siedziałem po nocach przez 2 tygodnie. Główne tło zajęło 2 dni szkic + 3 dni kolor, drugie tło 2 dni. Kompo zrobiliśmy w 1 dzień, bo musieliśmy. Z braku czasu modele żołnierzy byly kupione, animator poprawił skin tu i ówdzie. Głównym problemem bylo to, że wszystkie rzeczy mogliśmy zrobić - z braku czasu - tylko raz. A drugim ciasne gardło sprzętowe. Mimo to przesiadka na Full HD przy malowanych tłach to był dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 14 Marzec 2014 Share Napisano 14 Marzec 2014 to ladnie, 3 osoby miesiac czasu, minuta ponad filmu, a co do modeli zolnierzy, skoro modele zakupione to ruszaliscie na nich wogole textury? bo calkiem fajnie siedza z rysowanym tlem, czy moze calosc uzyskana szaderem / compo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HYDRA Napisano 14 Marzec 2014 Autor Share Napisano 14 Marzec 2014 Nie, to tylko światło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szajkers Napisano 14 Marzec 2014 Share Napisano 14 Marzec 2014 Mogę wiedzieć jakiego/jakich programów użyliście do stworzenie filmiku ? Pomysł zajebisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 14 Marzec 2014 Share Napisano 14 Marzec 2014 Moglibyście dać screena z wireframem sceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dSoul Napisano 14 Marzec 2014 Share Napisano 14 Marzec 2014 Super klimat. Szkoda, że wybuch też nie jest podrysowany, ale przy tak krótkim czasie to drobiazg. Duży plus za muzykę i montaż. Chcę więcej :) Użyliście MB do Kinecta czy jakiś inny soft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Grabowski Napisano 15 Marzec 2014 Share Napisano 15 Marzec 2014 take my money! Miłe odcięcie się od mainstreamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 15 Marzec 2014 Share Napisano 15 Marzec 2014 Bardzo fajnie wyszło! Gratulacje za świetną robote w tak krótkim czasie i małym zespole. Fajny cover (dla zainteresowanych: OMEGA - Gyöngyhajú lány (Dziewczyna o perłowych włosach)) w podkładzie. Pasuje idealnie :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 16 Marzec 2014 Share Napisano 16 Marzec 2014 mysle ze wydluzajac jazde kamery na cala dlugosc utworu muzycznego mozna wygrac niejeden festiwal :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi