Napisano 13 Lipiec 201410 l Pirat super, podobuje mi się. Takoż babeczki - lubię ich biodra i naturalnie układające się piersi (lekko zadarty zarys w pierwszym, rozpływające się u leżącej i wyciśnięte w gorsecie, choć te może najmniej, bo za mało "soczyście" je ścisnąłeś). Co do kobitki z bagietkami - świetny styl. Może tylko głowa nieco za duża (albo pani jest niska, a może to też kwestia jej fryzury). W ogóle to wszystko świetne ;p
Napisano 14 Lipiec 201410 l Autor Dzięki za komenta! Faktycznie niska wyszła, nie zwróciłem na to uwagi wogóle, spróbuję minimalnie zmniejszyć głowę i pokombinuję może uda mi się ją podwyższyć nieco, thnx.
Napisano 14 Lipiec 201410 l Autor Tomasz G: Dziekówka! :) Zmniejszyłem troszkę głowę i całą lekko wydłużyłem, dajcie znać czy lepiej.
Napisano 16 Lipiec 201410 l Super prace :) podoba mi się Twoja żonglerka ciepłymi kolorami masz taki warsztat jaki zawsze chciałam mieć .... ehhh :P
Napisano 18 Lipiec 201410 l Autor pumax, DAGOO: dzięki wielkie, bardzo mi miło! Jakiś szkicor do następnej pracki i ćwiczenie czegoś bardziej skomplikowanego:
Napisano 31 Październik 201410 l Autor mysz, kamesanin: Dzięki bardzo! Taki szybki teścik animacji w TVPaincie
Napisano 1 Grudzień 201410 l Autor Rozpu: Dzięki! No masz racje, ale na razie nie chce mi sie zmieniać :) Poki co jakieś szkicory stare dorzucam sube imagenes imagenes gratis subir fotos online
Napisano 1 Grudzień 201410 l Super lineart + super cieniowanie = Super obrazek:) Planujesz dodać kolor? Chętnie bym zobaczył w kolorze to dzieło.
Napisano 1 Grudzień 201410 l Autor Dzięki! Mam w klorze, ale nie leży mi za bardzo i już nie chce mi sie poprawiać, trochę za gęsty lineart i cięzko mi zrobić lekkostrawną kolorystykę sube imagenes
Napisano 2 Grudzień 201410 l http://s3.postimg.org/j6a9g25xf/sklad1.jpg ta babka w rogu mi sie kojarzy stylem z iainem mccaigiem :D
Napisano 2 Grudzień 201410 l Autor No to fajnie, w takim razie ciesze sie ze kolor sie podoba i z mccaiga :), dziękować!
Napisano 11 Grudzień 201410 l Autor AlanRysa, theSZ: Dzięki za miłe słowo! Traitor: hehe, oczywiście inspirowane tym targiem własnie :) Edit: O i dzięki za fronta :) Edytowane 11 Grudzień 201410 l przez WWWoj
Napisano 12 Grudzień 201410 l (Ha, też pomyślałam o la boquerii... ten smrodek w dziale z rybą...) Dużo się dzieje, lubię takie :) Wojtek jak zwykle na propsie
Napisano 14 Luty 20178 l Autor Dzięki wielkie! Powiem szczerze, że ciężko powiedzieć, bo to robiłem tak trochę bez ciągłości, z doskoku po kilkanaście minut na początku, a ostatnio przysiedziałem 2 dni robocze, żeby skończyć i żeby się już nie kurzyło. Myślę, że w sumie to ze 3-4 dni by się zebrało.
Napisano 14 Luty 20178 l Genialne, świetny detal. Ostatnio na forum pojawia się coraz więcej prac wykonanych ołówkiem, bardzo mnie to cieszy. Poproszę więcej! P.s Znajdźcie szachownice, te rozsypane pionki mnie rozwaliły. ^^
Napisano 14 Luty 20178 l A jakiej wielkości jest oryginał? Ilość detalu masakruje. Nie wiem czemu, ale trochę skojarzyło mi się z "Niesamowitymi przekrojami" z dzieciństwa :)
Napisano 15 Luty 20178 l Autor Dzięki bardzo! Miło, że ktoś się przygląda z takim zainteresowaniem :) Oryginał jest na formacie a2. Największym wyzwaniem dla ręki były długie kreski jak kable przecinające przestrzeń, żeby się nie omsknąć i zachować kierunek :)
Napisano 3 Lipiec 20177 l Masz cierpliwość do tych detali...podziwiam. Na front-a to powinno lecieć !!