GrzegorzPrzybys Napisano 9 Czerwiec 2014 Napisano 9 Czerwiec 2014 Cześć wszystkim Sprawdziłem, że ostatnia moja teczka była aktualizowana 2,5 roku temu, więc postanowiłem że założę nową. Wracam na max3d bo po okresie wystawiania sie głównie na fejsbuku trochę mi się to przejadło i doceniłem wartość tego, oraz podobnych forów ( pozdro Adek! ;) To jest zbiór prac wykonanych w tak zwanym między-czasie, dla własnej przyjemności i w poszukiwaniu nowych kierunków i tematów. Prace pochodzą z okresu marzec- maj 2014. Pzdr!
SentieL Napisano 9 Czerwiec 2014 Napisano 9 Czerwiec 2014 Podpisuje się pod kolegami pełna profeska :) Szczególnie podoba mi się pierwszy obrazek . Płynność przejść świateł i cieni , czystość kształtów coś pięknego.
Tomasz G Napisano 10 Czerwiec 2014 Napisano 10 Czerwiec 2014 Co tu napisać. Wszystko świetne. Zwłaszcza pierwsza praca
Pawel Grabowski Napisano 10 Czerwiec 2014 Napisano 10 Czerwiec 2014 Super! Nie da sie do niczego przyczepić. Fajnie pokazałeś kontrast między tymi czarno białymi postaciami.
gnacik Napisano 10 Czerwiec 2014 Napisano 10 Czerwiec 2014 On wrócił, yeah! Tylko zaglądaj tu w miarę częściej i pokazuj prace, dużo prac. Swoją drogą co do wcześniejszej teczki... to gdzieś można ją znaleźć? Ja jakiś czas temu chciałem pooglądać aby progres prześledzić, no ale dupa blada, nic nie znalazłem :-(
GrzegorzPrzybys Napisano 10 Czerwiec 2014 Autor Napisano 10 Czerwiec 2014 Dziękuję wszystkim za bardzo miłe słowa. Postaram się sukcesywnie tu wrzucać swoje rzeczy. Może pokuszę się też o wrzucanie tu swoich ćwiczeń, których robię na tony ale najczęściej nie ma się czym chwalić w ogóle. gnacik - wiesz co, w galerii 2d, na jakiejś stronie w okolicy 12-15 jest chyba moja stara teczka? Dokładnie nie pamiętam.
gnacik Napisano 10 Czerwiec 2014 Napisano 10 Czerwiec 2014 Wrzucaj wrzucaj, na ćwiczenia tez się fajnie patrzy, zawsze idzie coś podpatrzeć :-) Co d teczki to rzeczywiście, ja zawsze robiłem to tak, że wchodziłem w profil i aby pokazało wątki założone przez autora, to tak nie pokazywało nic Twojego. Ale ok, znalazłem, więc jakby przy okazji ktoś chciał zobaczyć co działo sie kilka lat temu to zostawiam link: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=36681
dSoul Napisano 10 Czerwiec 2014 Napisano 10 Czerwiec 2014 Super klimatyczne prace! Pierwsza i ostatnia najsmaczniejsze :)
theSZ Napisano 10 Czerwiec 2014 Napisano 10 Czerwiec 2014 Ostatni odświeżył mi widoczki na pulpicie, jeśli można. Jeśli nie to się nie przyznam :P Podoba mi się też bardzo sposób w jaki pokazane są postacie.
GrzegorzPrzybys Napisano 17 Czerwiec 2014 Autor Napisano 17 Czerwiec 2014 Dzięki jeszcze raz wszystkim. To wrzucam trochę ćwiczeń. Jeśli chodzi o anatomię to głównie działam w mediach tradycyjnych i było by to zbyt dużo skanowania, więc wrzucam to co udało mi się ostatnio zrobić w ramach ćwiczeń na kompie:
GrzegorzPrzybys Napisano 24 Czerwiec 2014 Autor Napisano 24 Czerwiec 2014 Dobra, to jakies kolejne ćwiczenia w ramach wolnego czasu:
telthona Napisano 24 Czerwiec 2014 Napisano 24 Czerwiec 2014 ten ostatni portret ma bardzo fajnie wystylizowane oczy :3
Rekomendowane odpowiedzi