SCORPI Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 to narazie wygląda to mniejwiecej tak jak widac na rysunku. tam te bloki oczywiscie będą mocno poniszczone bedzie ponuro brzytko moze bedzie padal deszcz, cos bedzie parować, a na 1 planie bedzie siedziała dziewczynka z maską gazową
mCh Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 scorpi weź daj spokój, zabraknie ci miejsca na medale pod ksywą :D
fryza Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 Nie wiem czy powinnam wyrazac swoje zdanie ale wydaje mi sie ze juz byl bardzo podobny pomysl i te ponure bloki tez juz byly. Oczywiscie jak na razie to zazdroszcze takiej wprawy w rysunku. Nie chce zebym zostala zle odebrana, bo moze mam za male doswiadczenie zeby krytykowac.
SCORPI Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Napisano 26 Wrzesień 2004 Fryza - > no wlasnie sie nad tym tez zastanwialem ;/ ale miast wsumie juz jest troche na tym forum wiec plus jedno moze nie zaszkodzi? ja chce troche inny charakter temu nadać.. od samego początku mialem taki pomysl (zreszta nawet w speedach cos probowalem pod tym kotem :) ) ale dopiero teraz zdecydowalem sie o realizacje w bitwie ;/ wzoruje sie troche na homewordzie i syd medzie ... bedzie bardzo mocno futyrystycznie ... dobra zobacze co powiedzą jeszcze inni, wypowiadac sie w tej kwiestii :) tylko nie bluzgajcie za bardzo
fryza Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 ja jestem bardzo ciekawa efektu-nie moge sie doczekac konca
little-ninja Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 no to scorpi pokaze jak sie maluje miasto ;) ... sru nie poddam sie tak latwo hehe powodzenia stary
SCORPI Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Napisano 26 Wrzesień 2004 little-ninja hohoh jaka pozytywna kokurecja to mi sie podoba, chyba bedzie ciekawie i milo podczas bitwy :) powodzenia też zycze :) a tu upade, nei wiem czy od poczatku niez aczc ale narazie ciągne dalej ;/ jescze sie poprzechadzam posparecuje pozastanawiam
little-ninja Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 ech przeciez ja sie tylko mobilizuje hehe ...a bedziesz na DTM'ie??? :D
SCORPI Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Napisano 26 Wrzesień 2004 prosta sprawa :] bede ale od piątku, bo w czwartek mam sprawdzian z majcy :D
misiekhc Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 ha, ja mam poniszczoen bloki, i dziewczynke...:D na razie ladnie, powodzenia
SCORPI Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Napisano 27 Wrzesień 2004 hm widze wyrazne znaki protestu :) dobra to skończe tą prace jak już zaczołem ale bez dziczynki, nie zgłosze jej, ale zrobie coś innego
dzudzu Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 na razie 'gra muzyka' ... ladnie kombinujesz, bedzie fajny rysunek.
SCORPI Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Napisano 27 Wrzesień 2004 taki maly update, znacznie dopracuje pozniej glebie i swiatlo.. taką mam nadzieje
belzebub Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 Widze ze te nowe pracki fenga wplynely na ciebie niezle. Napewno pracka bedzie tehnicznie swietna, ale narazei bez pomyslu. zainteresuj nas nie tylko tehnika wykonania. znaczy pomysl jest dobry ale juz kto go robi. :) Pozdrawiam, i zycze powodzenia.
misiekhc Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 bron boze, zaden protest... jesli o moj wpis chodzi :)
fryza Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 jak dla mnie to jest podobny temat ale wykonanie zupelnie inne - fajnie by bylo jakbys dokonczyl bo ja caly czas czekalam na wynik
little-ninja Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 nie w tym rzecz ze ktos to robi... kwestja jak ugryzc temat tysiace razy powielany i pokazac go swierzym, na tym polega sztuka jak mniemam heh...co do pracy scorpia to zupelnie szczerze zgadzam sie z belzebubem technicznie jest super ale bez pomyslu na kadr... wiec se chlopie przemysl ... i zrob tak zebym rekawic nie wiozl na darmo ;P
KaleN Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 Wyglada super! Takie ladne lsniace bloki, nie szkoda ich niszczyc? ;)
mCh Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 trzeba gościa uziemić jakoś :> znaczy się wsadzić w komisję sprawdzającą lub coś takiego, bo tak nie może być, żeby ktos wygrywał bitwe za bitwą! ;D
SCORPI Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Napisano 27 Wrzesień 2004 wlascie niszcyzc szkoda :) nieee.. jaaa.. to zrobie od poczatku zupelnie pomyśle jescze nad pomyslem i wogole... ale ale to dokoncze no bo kurcze.. zawsze jak cos zaczynam to nie koncze musze sie tego oduczyc, pozatym specjalnie dla fryzy bo byla ciekawa efektu ;* ;] do kiedy jest czas? :)
kolegaalek Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 No tak, jest ok pod względem pomysłu i super warsztatowo. A co twoich medlai to srebrny z bitwy 2d03 zupełnie nizasłużony moim zdaniem;) Wreszcie to powiedziałem, ufff
fryza Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 kurcze wlasnie do kiedy jest czas ( dzieki scorpi :*)
cmx Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 laik sie wypowiada: nie za sterylnie jak na wymarle miasto?:>
SCORPI Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Napisano 27 Wrzesień 2004 no jescze sei poniszczy, bedzie duzo gruzy i tede w nastepnym upadzie :) zakonczenie bedzie bardzo optymistyczne i miłe :) [ wiec totez stąd takie kolory ] kolegaalek zgadzam sie całkowice, tamta bitwa to jakies nieporozumienie... tigery i leandery powinny podostawac razem 1 miejsce ale oni chyba byli w jury : D pozatym to chyba byla najkrutsza bitwa i kazdą prace sie robila 2 4 5 gora 15 minut... no ale ciekawie powychodziło
Phantom Napisano 28 Wrzesień 2004 Napisano 28 Wrzesień 2004 niezle niezle :D bardzo fajny taki animkowy klimat...ala gits or akira :) bardzo podoba mi sie colorystyka :) cos tylko najblizshy lewej strony obrazka budynek jest krzywy...ale to chyba zamysl autora :) pozdrawiam...
mCh Napisano 28 Wrzesień 2004 Napisano 28 Wrzesień 2004 scorpi - wągliki już lecą do ciebie. będziesz potem płacił odszkodowanie mojej rodzinie za straty moralne. pod wpływem twoich prac zacząłem wieszać obdarte ze skóry króliki na żyrandolu... krew spływa po ich drobnych ciałkach, by odetchnąć na chłodnej ziemi, która wtóruje im swym zachwytem... taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak! potem będę miał kompleks. i, i, i i ii będe bił.
w0w Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 no ladnie ladnie ale jeszcze masz duzo roboty :p
fryza Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 mistrzu scorpi zapraszam do siebie - wrzucilam cos nowego
kolegaalek Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 To mnie też przy okazji, a zresztą.... I tak nikt mnie nie chce:(
Falcrum Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 Świetnie SKORPI! Bardzo mi się podoba. Klimatem tochę przypomnina prace ANTIFANA z GFXArtist...a jego prace baaadzo mis ie podobają ;) Pozdr
sammael_at Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 okurcze! very very swietne :D na czym pracujesz? :P chodzi mi o tablet bo zamierzam kupic :DD powodzenia i duzo energi i motywacji i weny :]
atenA Napisano 20 Październik 2004 Napisano 20 Październik 2004 eksta efektowne, takie zawsze dzialaja, moge powiedziec jako nowicjusz w bitwie, co oczywiscie znaczy, ze mi sie podoba ale widze, ze inni znajac twoje prace sie tego wlasnie boja wielki komplement za technike, moze zdradzilbys cos w tym temacie, bo zgadujac powiedzialabym ze to podlozona fajna fotka, ktora photoshopem opracowujesz?
Mr Pank Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 dobre ale jak narazie dosyć skomplikowane powodzenia
sil Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 moim zdaniem fakensiarskie tzn. bardzo dobre, fakt skomplikowane ale chyba w tym właśnie cały kunszt; maszdo tego złotą rączkę heh, smykałkę i bóg jeden wie co jeszcze; good luck:)))
biglebowsky Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 !@#$% gdybys Ty ta pracke jeszcze na temat zrobil !@#$& naprawde swietna jest.
kat21 Napisano 12 Luty 2005 Napisano 12 Luty 2005 sie macie nie wiecie jak moge zamiescić obrazek na forum w WIP???
Rekomendowane odpowiedzi