adek Napisano 10 Grudzień 2014 Napisano 10 Grudzień 2014 Francuski grafik Julien Leterrier zamieścił na swoim profilu Vimeo krótki, inspirowany ostatnim teaserem Star Wars 7 klip z materiałem "making of" przedstawiający animację droida. Pełna treść: Star Wars 7 Droid - making of
emmilius Napisano 10 Grudzień 2014 Napisano 10 Grudzień 2014 Robocik przesłodki - świetnie mu główka na wybojach podskakuje (w sumie to cały). Wygląda jak ratler co się ze smyczy zerwał i zwiedza okolicę. Ale taka technologia i zero amortyzatorów i redukcji drgań? Nie chciałbym oglądać nagrania z jego kamery. Chyba nawet image stabilizer by nie dał rady :P
Pionier Napisano 10 Grudzień 2014 Napisano 10 Grudzień 2014 no ogarnął to konkretnie, widać że kuma bazę :)
gryzon Napisano 11 Grudzień 2014 Napisano 11 Grudzień 2014 Pracuje jak szwajcarski zegarek :) Piękny warsztat.
W Art Napisano 11 Grudzień 2014 Napisano 11 Grudzień 2014 Powiedzcie mi - te materiały i malowanie tych kółek to w czym to to było malowane ?
Papa Pio Napisano 13 Grudzień 2014 Napisano 13 Grudzień 2014 he he śmiga pod X-wingiem... budowałem ostatnio takiego z synkiem z lego... wielkie pudło pełne klocków, instrukcja z netu, tydzień grzebania... i jest :D... sorks offtop...
i3arahir Napisano 15 Grudzień 2014 Napisano 15 Grudzień 2014 Co to za program od 55 sekundy do 1:28? Z góry dzięki za odpowiedź.
i3arahir Napisano 15 Grudzień 2014 Napisano 15 Grudzień 2014 Up: Właśnie doczytałem w komentarzach xD | Swoją drogą prześwietna animacja :D
Rekomendowane odpowiedzi