Napisano 16 Styczeń 201510 l Na Youtubie pokazal sie filmik prezentujacy jak dziala PBR w najnowszej "becie" 3D Coat-a : Zainteresowani pewnie chetnie zerkna tez na Vimeo: Watek na forum 3D Coat-a: http://3d-coat.com/forum/index.php?showtopic=17076&page=1 Edytowane 16 Styczeń 201510 l przez Przemas
Napisano 16 Styczeń 201510 l Mógłbym kupić ponownie zbrusha za pełną cenę jeśli tylko dodaliby takie opcje... Jednak na to nie liczę, nierealne z ich ekscentrycznym rendererem/viewportem. W najlepszym przypadku dadzą warstwy polypainta ktore będzie można przesłać do keyshoota.
Napisano 27 Styczeń 201510 l Ten soft rozwija się kapitalnie, ma już masę ciekawych rozwiązań, widać chociażby jak fajnie można zorganizować interface softu do sculptingu.
Napisano 27 Styczeń 201510 l Mógłbym kupić ponownie zbrusha za pełną cenę jeśli tylko dodaliby takie opcje... Zawsze mozesz kupic 3D Coat za sporo ponizej polowy ceny Zbrusha :)
Napisano 27 Styczeń 201510 l Kiedyś go kupie. Jednak mi chodzi o możliwość korzystania z zbrushowych pędzli i całego połączenia workflow.
Napisano 28 Styczeń 201510 l ........Jednak mi chodzi o możliwość korzystania z zbrushowych pędzli i całego połączenia workflow. To było by potężne :) Dzięki za linka Panowie. Świetnie się rozwija ten soft i naprawdę miło popatrzeć.
Napisano 28 Styczeń 201510 l Fajne, ale chyba dla tych co mają jedno mapowanie uv. Właśnie przed chwilą testowałem i nie działa malowane po udimach. Czy coś źle robię?