Napisano 25 Maj 20159 l Hej, Wrzucam postać przygotowaną na konkurs cgsociety "THU tribe" link do konkursu Praca mocno inspirowana obrazem Ludwiga Deutsch "Nubian Guard" Model Zbrush, bez skanów, baza do ciuchów symulowana. render V-ray
Napisano 26 Maj 20159 l Świetny model i materiały; klasa, natomiast kompozycyjnie eksponowanie tej laski i kadrowanie z cięciem pierwszego planu trochę mnie razi. Buty ma bardziej wyczesane niż "Łapserdak" z "Goście, goście" :)
Napisano 27 Maj 20159 l Autor Nie patrze na tą prace obiektywnie więc bardzo miło widzieć wasze pozytywne opinie. Dzięki :)
Napisano 31 Maj 20159 l Świetne, aczkolwiek po dłuższym przypatrzeniu mam wrażenie że pomarańczowa tkanina troche odbija światło jak folia do pakowania prezentów. To samo z nakryciem głowy, o ile złote paski mogą tak odbijać światło to zielone troszkę wyglądają jak plastik. Czy tło dodajesz w photoshopie czy jest to scena?
Napisano 31 Maj 20159 l Autor @mateusz_s- Dzięki :) @Micaki - Na prewkach materiały wyglądały ok, finalny render już gorzej. Ale zabrakło chęci żeby to przerobić. Tło ze sceny ale podpicowane w kompo.
Napisano 22 Czerwiec 20159 l Pierwsza myśl, "pewnie skany". No ale nie skany, nie to aby skany były czymś gorszym, bo bo wcale tak nie myślę. Ale świadomość, że coś takiego jest zrobione z kulki robi większe wrażenie. Świetna praca!