wiki88 Napisano 25 Kwiecień 2016 Napisano 25 Kwiecień 2016 Witam wszystkich serdecznie:) jakie polecacie gry planszowe i towarzyskie? Ostatnio grałam w : carcassonne, przebiegłe wielbłądy, palce w pralce, dobble, sabotażysta i jak żyć panie premierze;)
Maciek Jutrzenka Napisano 25 Kwiecień 2016 Napisano 25 Kwiecień 2016 Ja tam zawsze wole zagrać w coś nowego dlatego zawsze pytam kelnerke czy tam obsługę co polecają na dziś nowego :) przy okazji można sobie po flirtować. zazwyczaj wszystkie gry są sztosem. aczkolwiek moją ulubioną i tak jest prawo dżungli/jungle speed
Nezumi Napisano 25 Kwiecień 2016 Napisano 25 Kwiecień 2016 Pierwszy post na forum o 3D i pytanie o gry planszowe z nazwa jednej konkretnej. Wcale nie zajezdza reklama. Ani troche. Zupelnie.
Traitor Napisano 25 Kwiecień 2016 Napisano 25 Kwiecień 2016 Ja slyszalem, ze Carcassonne, przebiegłe wielbłądy, palce w pralce, dobble, sabotażysta i jak żyć panie premierze to syf, i szkoda kasy.
janinapotoczek Napisano 10 Maj 2016 Napisano 10 Maj 2016 Zawsze celuj w nowości planszowe - większa frajda.
Camel Napisano 11 Maj 2016 Napisano 11 Maj 2016 kolejne januszostwo marketingu - tym razem nie ma sygnaturki, ale link do strony domowej w profilu jest :D
gnacik Napisano 12 Maj 2016 Napisano 12 Maj 2016 Jakoś nie widzę tego linka, no chyba, że admin edytował. Ciekawi mnie upór tych spamerów, bo widać, że to nie roboty i chłopaki starają się... ciekawe ile mają miesięcznie :-) A tak poważnie, bo w sumie temat pokrewny, nie trzeba grać tylko w Wiedźmina... w Carcassonne grałem dawno na studiach, było fajne, Jungle Speed mam, nie lubię, palce bolą :-) Od siebie polecę Rummikub i Patchwork, fajne logiczne gierki. Odradzam osławioną "Kolejkę", niby fajnie się gra, jest wesoło, ale po 4-6 zagraniach, jakoś leży i się kurzy. Dużo dobrego słyszałem o Osadnicy z Catanu oraz I KNOW, mam nadzieję, że będę miał okazję niedługo pograć :-)
skalpel3d Napisano 12 Maj 2016 Napisano 12 Maj 2016 gnacik ty zamiast grać bierz się do roboty wizualizacje i modele same się nie zrobią :)
Enach Napisano 22 Maj 2016 Napisano 22 Maj 2016 W dzieciństwie grałem w planszówkę o tytule jak dobrze pamiętam magiczny Miecz, typowy przedstawiciel gatunku RPG. świetna gra, jednak nie wiem czy gdzieś jeszcze można to kopić.
towarzyskie55anonse Napisano 20 Czerwiec 2016 Napisano 20 Czerwiec 2016 Dla mnie najlepsza planszówka to Monopol. Mogę grać w to godzinami :D
michalina256 Napisano 28 Czerwiec 2016 Napisano 28 Czerwiec 2016 a nie pamiętacie starego chińczyka i eurobiznes
dorota9 Napisano 29 Czerwiec 2016 Napisano 29 Czerwiec 2016 tysiąc i dobierany , dawno w nie nie grałam
stormwind Napisano 30 Czerwiec 2016 Napisano 30 Czerwiec 2016 Możemy pograć w raportowanie spamu, albo obstawiać nowe loginy koleżanek w tym wątku. A na marginesie, poza tymi oczywistymi spamowymi wiadomościami z linkami itp, jaki jest sens działania takich pojedynczych postów z losową nazwą bez linków, sygnaturki czy czegokolwiek? To jest jakaś dywersja? Flankowanie forum czy jakieś inne gry wojenne? Edit: chyba że ktoś ma w planach za jakiś czas edytować posty gdy temat ucichnie, i nikt nie zgłosi postów jako spam reklamowy.
Rekomendowane odpowiedzi