Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich serdecznie:) jakie polecacie gry planszowe i towarzyskie? Ostatnio grałam w : carcassonne, przebiegłe wielbłądy, palce w pralce, dobble, sabotażysta i jak żyć panie premierze;)

• Replies 17
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tam zawsze wole zagrać w coś nowego dlatego zawsze pytam kelnerke czy tam obsługę co polecają na dziś nowego :) przy okazji można sobie po flirtować. zazwyczaj wszystkie gry są sztosem. aczkolwiek moją ulubioną i tak jest prawo dżungli/jungle speed

Posted

Jakoś nie widzę tego linka, no chyba, że admin edytował. Ciekawi mnie upór tych spamerów, bo widać, że to nie roboty i chłopaki starają się... ciekawe ile mają miesięcznie :-)

A tak poważnie, bo w sumie temat pokrewny, nie trzeba grać tylko w Wiedźmina... w Carcassonne grałem dawno na studiach, było fajne, Jungle Speed mam, nie lubię, palce bolą :-)

Od siebie polecę Rummikub i Patchwork, fajne logiczne gierki. Odradzam osławioną "Kolejkę", niby fajnie się gra, jest wesoło, ale po 4-6 zagraniach, jakoś leży i się kurzy. Dużo dobrego słyszałem o Osadnicy z Catanu oraz I KNOW, mam nadzieję, że będę miał okazję niedługo pograć :-)

Posted

W dzieciństwie grałem w planszówkę o tytule jak dobrze pamiętam magiczny Miecz, typowy przedstawiciel gatunku RPG. świetna gra, jednak nie wiem czy gdzieś jeszcze można to kopić.

Posted

Możemy pograć w raportowanie spamu, albo obstawiać nowe loginy koleżanek w tym wątku.

A na marginesie, poza tymi oczywistymi spamowymi wiadomościami z linkami itp, jaki jest sens działania takich pojedynczych postów z losową nazwą bez linków, sygnaturki czy czegokolwiek?

To jest jakaś dywersja? Flankowanie forum czy jakieś inne gry wojenne?

Edit: chyba że ktoś ma w planach za jakiś czas edytować posty gdy temat ucichnie, i nikt nie zgłosi postów jako spam reklamowy.