Napisano 25 Kwiecień 20168 l Witam wszystkich serdecznie:) jakie polecacie gry planszowe i towarzyskie? Ostatnio grałam w : carcassonne, przebiegłe wielbłądy, palce w pralce, dobble, sabotażysta i jak żyć panie premierze;)
Napisano 25 Kwiecień 20168 l Ja tam zawsze wole zagrać w coś nowego dlatego zawsze pytam kelnerke czy tam obsługę co polecają na dziś nowego :) przy okazji można sobie po flirtować. zazwyczaj wszystkie gry są sztosem. aczkolwiek moją ulubioną i tak jest prawo dżungli/jungle speed
Napisano 25 Kwiecień 20168 l Pierwszy post na forum o 3D i pytanie o gry planszowe z nazwa jednej konkretnej. Wcale nie zajezdza reklama. Ani troche. Zupelnie.
Napisano 25 Kwiecień 20168 l Ja slyszalem, ze Carcassonne, przebiegłe wielbłądy, palce w pralce, dobble, sabotażysta i jak żyć panie premierze to syf, i szkoda kasy.
Napisano 11 Maj 20168 l kolejne januszostwo marketingu - tym razem nie ma sygnaturki, ale link do strony domowej w profilu jest :D
Napisano 12 Maj 20168 l Jakoś nie widzę tego linka, no chyba, że admin edytował. Ciekawi mnie upór tych spamerów, bo widać, że to nie roboty i chłopaki starają się... ciekawe ile mają miesięcznie :-) A tak poważnie, bo w sumie temat pokrewny, nie trzeba grać tylko w Wiedźmina... w Carcassonne grałem dawno na studiach, było fajne, Jungle Speed mam, nie lubię, palce bolą :-) Od siebie polecę Rummikub i Patchwork, fajne logiczne gierki. Odradzam osławioną "Kolejkę", niby fajnie się gra, jest wesoło, ale po 4-6 zagraniach, jakoś leży i się kurzy. Dużo dobrego słyszałem o Osadnicy z Catanu oraz I KNOW, mam nadzieję, że będę miał okazję niedługo pograć :-)
Napisano 12 Maj 20168 l gnacik ty zamiast grać bierz się do roboty wizualizacje i modele same się nie zrobią :)
Napisano 22 Maj 20168 l W dzieciństwie grałem w planszówkę o tytule jak dobrze pamiętam magiczny Miecz, typowy przedstawiciel gatunku RPG. świetna gra, jednak nie wiem czy gdzieś jeszcze można to kopić.
Napisano 30 Czerwiec 20168 l Możemy pograć w raportowanie spamu, albo obstawiać nowe loginy koleżanek w tym wątku. A na marginesie, poza tymi oczywistymi spamowymi wiadomościami z linkami itp, jaki jest sens działania takich pojedynczych postów z losową nazwą bez linków, sygnaturki czy czegokolwiek? To jest jakaś dywersja? Flankowanie forum czy jakieś inne gry wojenne? Edit: chyba że ktoś ma w planach za jakiś czas edytować posty gdy temat ucichnie, i nikt nie zgłosi postów jako spam reklamowy.