Napisano 16 Czerwiec 20168 l Pierwszy rzut oka za zasłonę. Nowa gra od Hideo Kojimy, twórcy Metal Gear Solid. W roli głównej Leonardo DiCaprio.
Napisano 16 Czerwiec 20168 l Jaki DiCaprio? ;) Dziwne, że tylko rączki dziecka się odbijały. Taki mały to nawet głową nie potrafi ruszyć. Fajne wygląda taki ocean - Wisłą niedługo taka będzie jak deszcze nie spadnie (off).
Napisano 16 Czerwiec 20168 l ...jestem...!!!............. wywołany......:))) ja na szczęście nie biorę udziału w deformacji umysłów Waszych dzieci....!!!! bohater wojenny to tylko idiota, nie można z niego robić idola....:))).. nawet jakby trzymał jedną ręką broń o masie czołgu....:)))
Napisano 16 Czerwiec 20168 l Cienka acz znacząca granica pomiędzy twórczością Kojimy a Dziadka3d. Dziadek3D ma wiecej nagrod.
Napisano 16 Czerwiec 20168 l nie biorę udziału w deformacji umysłów Waszych dzieci....!!!!Dzięki. Doceniam.
Napisano 18 Czerwiec 20168 l Niech Kojima struga, aczkolwiek szkoda, że Silent P.T przepadło, bo gra zapowiadała się wyśmienicie:
Napisano 18 Czerwiec 20168 l Dla mnie to jeden z najbardziej wybitnych artystów i reżyserów jacy stąpali po tej planecie. Już nie mogę się doczekać. Gry Kojimy pod względem reżyserii są 3 półki wyżej niż reszty. Trailer oczywiście mistrzostwo.