cpumedic Napisano 16 Czerwiec 2016 Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Pierwszy rzut oka za zasłonę. Nowa gra od Hideo Kojimy, twórcy Metal Gear Solid. W roli głównej Leonardo DiCaprio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 16 Czerwiec 2016 Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Jaki DiCaprio? ;) Dziwne, że tylko rączki dziecka się odbijały. Taki mały to nawet głową nie potrafi ruszyć. Fajne wygląda taki ocean - Wisłą niedługo taka będzie jak deszcze nie spadnie (off). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osael Napisano 16 Czerwiec 2016 Share Napisano 16 Czerwiec 2016 DiCaprio? Ha ha! Przecież to jest Tom Cruise! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 16 Czerwiec 2016 Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Cienka acz znacząca granica pomiędzy twórczością Kojimy a Dziadka3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agdybybyl Napisano 16 Czerwiec 2016 Share Napisano 16 Czerwiec 2016 ...jestem...!!!............. wywołany......:))) ja na szczęście nie biorę udziału w deformacji umysłów Waszych dzieci....!!!! bohater wojenny to tylko idiota, nie można z niego robić idola....:))).. nawet jakby trzymał jedną ręką broń o masie czołgu....:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 16 Czerwiec 2016 Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Cienka acz znacząca granica pomiędzy twórczością Kojimy a Dziadka3d. Dziadek3D ma wiecej nagrod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 16 Czerwiec 2016 Share Napisano 16 Czerwiec 2016 nie biorę udziału w deformacji umysłów Waszych dzieci....!!!!Dzięki. Doceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 17 Czerwiec 2016 Share Napisano 17 Czerwiec 2016 Tom cruise? wyglada mi na pierce'a brosnana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 18 Czerwiec 2016 Share Napisano 18 Czerwiec 2016 Niech Kojima struga, aczkolwiek szkoda, że Silent P.T przepadło, bo gra zapowiadała się wyśmienicie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 18 Czerwiec 2016 Share Napisano 18 Czerwiec 2016 Dla mnie to jeden z najbardziej wybitnych artystów i reżyserów jacy stąpali po tej planecie. Już nie mogę się doczekać. Gry Kojimy pod względem reżyserii są 3 półki wyżej niż reszty. Trailer oczywiście mistrzostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi