Napisano 16 Listopad 20168 l * MAGIC FOREST * Magic forest to krótka historia o urokach i pokusach zaczarowanego lasu. Główni bohaterowie, szalona i nieposkromiona Wiewiórka zaprasza swojego przyjaciela Zająca do przeżycia niezapomnianej przygody w tytułowym lesie. Bohaterowie oddają się pokusom zaczarowanego lasu, lecz sielanka i radość w pewnym momencie dobiega końca, a ich przyjaźń zostaje wystawiona na próbę. Magic forest to gorzka historia w lukrowej polewie, opowieść o wyborach i sile pożądania. Autor Ot i nasza krwawica:) Gratuluje , dziękuje wszystkim wytrwałym i pracowitym ludziom którzy przyczynili się do powstania tego shorta. Nie pozostaje nic innego jak powiedzieć że w końcu! I nigdy, nigdy więcej :) Tak całkiem serio to kawal ciężkiej lekcji dla całego zespołu, ale myślę że było warto, bo sporo się nauczyliśmy. Zapraszam. https://www.facebook.com/magicforestmovie http://www.magicforestmovie.com/
Napisano 16 Listopad 20168 l Wow !!! Wielkie brawa. Jak nie lubie śpiewanek tak tą dałem radę wytrzymać :) Fajny aktualny temat miło, że zrobiliście coś niebanalnego. Widać tonę pracy ! Pozdrawiam Gaspar
Napisano 16 Listopad 20168 l Zróbcie może jakiś making of, albo chociaż napiszcie coś więcej ;) Jaki soft użyty, ile ludzi pracowało nad projektem. Kto jest odpowiedzialny za scenariusz, reżyserię, animację itp.
Napisano 16 Listopad 20168 l Graft napisał: (...)Jaki soft użyty, ile ludzi pracowało nad projektem. Kto jest odpowiedzialny za scenariusz, reżyserię, animację itp. Graft odpowiedz na te wszystkie pytanie, poza uzytym softem masz w creditsach na koncu ;P A co do samego short to ladnie wykonany i ciekawa hiostryja;), choc w animacji postaci brakuje mi lekkosci, plynnosci. Jak dlugo powstawal ten short?
Napisano 17 Listopad 20168 l Pokręcona historyjka, fajnie się oglądało. Jeszcze nie widziałam cycatej wiewiórki (w trailerze jakoś mi to nie podpadło), w dodatku narkomanki. Animacja trochę nierówna, czasami świetna, ogólnie bardzo dobra, ale przy niektórych skokach wygląda jakbyście już mieli dosyć tego. Scena w powietrzu, jak im te źrenice zachodzą pod powieki - moje dzieciątko się identycznie broni przed snem, teraz mam skojarzenia... Najlepsze śpiewające grzybki :) Edytowane 17 Listopad 20168 l przez Ania
Napisano 17 Listopad 20168 l Autor Duplikat. Osael był wcześniej. ;) LINKUJĘ http://max3d.pl/forum/threads/102277-Magic-Forest-short-studia-Panoptiqm
Napisano 18 Listopad 20168 l Szacuneczek za wytrwałość i gratulację że się udało skończyć projekt! Bardzo fajnie wyszło. Jedna uwaga, ale to może wynika z mojego kiepskiego systemu audio - miejscami muzyka i efekty są dużo głośniej niż słowa, więc w sumie nie słychać o czym śpiewają :(
Napisano 26 Listopad 20168 l Hehe spoko, ale czy grzybki można przedawkować? Te cycki myślę, że nie potrzebne. Metafora ogólnie spoko i łatwa w odbiorze.
Napisano 29 Listopad 20168 l Ej .... jak cycki niepotrzebne? Powaliło was? :D Wyobrażacie sobie Dead or Alive bez cycków? Sex and Violence qrwa Jest mega ... :D
Napisano 29 Listopad 20168 l Bardzo zacna produkcja, kawał profesjonalnej roboty Edytowane 29 Listopad 20168 l przez jaras
Napisano 30 Listopad 20168 l wizualnie swietne, oprawa dzwiekowa jednak bardzo kluje moje uszy, muzyka jak i te piskliwe irytujace glosy postaci....
Napisano 2 Grudzień 20168 l Animacja bardzo fajna. Fajne kolorki, ujecia i sama przedstawiona historia, ale... ale niestety ten vokal jest strasznie słaby. Niezgrywa sie z melodia, zaspiewane strasznie niewyraznie i czasami ciezko cokolwiek zrozumiec. Brzmi to troche jakby jakis amator do profesjonalnej animacji dogral swoj glos.
Napisano 1 Styczeń 20178 l Trochę to trwało, ale efekt jest... daje do myślenia.... smutne to takie... mimo prześmiewczej formy... uzaleznienia to dramat... cycki nic tu nie dadzą :P