dawid Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 Mutancik promujący gre sigonyth. krytykujcie z umiarem :D w koncu to mutant mutant- Dawid l. (ja) (+akcesoria scorpi) tło - Scorpi napisy itp korekta graficzna - Phantom
Leru Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 Temat jest niezgodny z regulaminem, popraw go szybciutko :P
Vorek Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 Mutancik super, świetny model i materiały (tylko ten łańcuch na szyi jakiś dziwny). Tło na pierwszym obrazku chyba zbyt przepalone ale poza tym rewelacja, buźka wyszła najlepiej, gratulacje :) pozdrawiam
zbuffer Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 Model super, materiały świetne! tylko wywal albo zrób od nowa ten łańcuch na szyi!!! pozdr
KLICEK Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 na czarnym tle super , przed rigiem spodnie jakies dziwne w okolicach miednicy poprostu za szerokie ale rozumiem ze je traktowales jakims plugiem do tkanin czy czyms ;) Z tlem juz mniej mi sie podoba ale ogolnie bardzo solidna i dobra robota :) Szkoda rowniez ze nie popracowales wiecej nad cialem.
Gość jagi Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 model super nie ma co krytykowac :) tylko na tym 3 rysunku to wyglada jakby narobil w gacie :P ale to moze tylko takie zludzenie :D
Phantom Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 ostatni pic...powinien dostac jakiegos awarda ;P bo wyglada wyjatkowo oblesnie...jak jakies malpopodobne zwierze i wogole straszace dzieci w Zoo swoja wielka pala...:) pozdrawiam...
dawid Napisano 1 Listopad 2004 Autor Napisano 1 Listopad 2004 taa . . . powiesze go u siostry nad łózkiem :D :D :D
soshka.cg Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 Najbardziej pdoba mi się drugi render - na czrnym tle :) Świetna robota- gratulacje :)
Gotham Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 Ładna robota :). Najbardziej mi się podoba jego pysio- wyraz, fakturka, nie przesadzony sssik... Jak najbardziej ok. Klatka piersiowa i rączki są już niestety dużo mniej dopracowane, ale trzymają poziom. Zdecydowanie najgorzej prezentują się materiały na goglach i ten łańcuszek wokół pasa (strasznie odstaje- jest fatalny). Całościowo jak we wstępie- ładna robota :).
Shahow Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 Świetny model. Świetne materiały, nawet ma sie wrażenie, ze widać wnetrzności w ostatnim renderze. Jedynie co mi sie nie podoba to materiały, które zostały już wymienione, czyli łancuchy, kolce, a nawet ten wał mają jakies właściwości emitowania światło. Ale i tak jest wypas, sam bym tak nie zrobił. ps. świetne buty :P
Yansen Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 Już nie mogę się doczekać... czy to będzie coś w stylu Fallout'a ?
Phantom Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 sorki za OT... Już nie mogę się doczekać... czy to będzie coś w stylu Fallout'a ? wiecej do poczytania na stronie :P www.sigonyth.com EOT
JohnZi Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 no bardzo porzadne, pierwszy render bardzo mi przypomina riddika
Yansen Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 Phantom: poczytam. lonek16: Zmień se godzine bo coś chyba masz nie taką...
MareG Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 Z takim tłem to zupełnie nie komponuje się w całość - wygląda jakby stał na tle bilboardu z plakatem. Reszta znakomita - pamiętam ten Twój charakterystyczny styl z dawnej Bitwy! Pozdro
Damian Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 dobra robota, fajnie to wygląda, (poza wymienionymi szczegołami), gratuluje!
dawid Napisano 2 Listopad 2004 Autor Napisano 2 Listopad 2004 powiem tak - myślałem, że będzie gorzej - znaczy się, że zostaniemy zjechani maksymalnie :D no ale.., dziękuje! :) MareG - wow, nawet nie wiedziałem, że mam charakterystyczny styl :) ale dobrze wiedzieć :] tak gwoli wyjaśnienia - rzeczywiscie z tłem się nieciekawie komponuje, bo tło było robione oddzielnie i mutant też, problem był ze znalezieniem pliku tła do ponownego rendera całosci :P, tak wiec po chamsku w ps'ie został nałozony, co niestety widać :|
KLICEK Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 Powiem ci ze jezeli by byly dwa pudelka z gra czarne i to z tlem , a gierki bym nie znal , to wybral bym to z czarnym tlem poprostu bardziej klimatyczne ... z tym ze pokusil bym sie o odciecie nog.
dawid Napisano 2 Listopad 2004 Autor Napisano 2 Listopad 2004 ja tez bym to czarne wybrał :P, spróbuje namówić szefostwo :-)
Tomur Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 Koncept tla nie byl jasny :) w zasadzie to byla noc, ale nikt nie pytal.
Wielka_Siostra Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 Jak dla mnie - absolutna rewelacja. Widać niedociagnięcia modelingu i tekstur, ale praca broni się ekspresją i plastycznością. Moim zdaniem o to chodzi - aby efekt uzyskiwać nie dzięki perfekcyjnemu modelingowi czy znajomości danego programnu 3D, ale sprytowi i wyczuciu klimatu:-) Jednakże jak dla mnie to żaden mutant - ot, trochę wydłużony kształt czaszki. Plemiona afrykańskie się w tym specjalizowały - stosując opaski na głowę już od niemowlęcia w imię idei, że wysokie czoło, to piękne czoło;-) Edit: dobra, mutant. Ma 4 palce;-)
Phantom Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 Powiem ci ze jezeli by byly dwa pudelka z gra czarne i to z tlem , a gierki bym nie znal , to wybral bym to z czarnym tlem poprostu bardziej klimatyczne ... z tym ze pokusil bym sie o odciecie nog. jasne !! i taki byl zamysl od samego poczatku ze bedzie na czarnym tle...niestety byly zamieszki wsrod wladz rzadzacych w projekcie...i pewien osobnik ktorego xywy nie wymienie (wtajemniczeni wiedza kto)...wymusil inny przeplyw sprawy...czyli taki jaki jest widoczny na 1 obrazku...Klicek jush niedlugo doczekash sie pudelka ;P (hope so) :D pozdrawiam...
KLICEK Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 jezeli bedzie na moja kieszen :) to bede sie szczycil ze to ludzie ktorych znam :)
Phantom Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 jak dostane za nia Merca S-classe...plus do tego wielgachna Wille...zwolnienie z podatku i dozywotnia wielka pensje...to moze dla mnie ona byc sprzedawana za symboliczna zlotofke ;P (big joke)sory za OT ;) pozdrawiam...
Hatred Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 mi sie bardzo podoba, niezla robota chlopaki! ma sie rozumiec ze to jest mutek do cutscenki/ demka? pozdrowienia od Burzujow! :)
Yano Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 Nie wiem, ale sam model niebardzo mi sie podoba. W tych spodniach ma tyłek wielki jak Jennifer Lopez :D Raczki też jakieś niekształtne. No ale czepiam sie -w końcu to mutant :) Tekstury są dobre, same rendery też niezłe. Ogólnie 4+
Gość User190 Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 Gratuluję!! Hehe, widzę, ze posłuchałeś rad :) Brawo!!
SAIRAM Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 Powiem tylko tyle.........gościu ma zgrabny tyłek:)
dawid Napisano 11 Listopad 2004 Autor Napisano 11 Listopad 2004 kurde, gdzie wy sie patrzycie :P:P perwersi :D
M'actep Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 Świetny model mutanta, ładnie zrobiony, congratulations
Rekomendowane odpowiedzi