dawid Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Mutancik promujący gre sigonyth. krytykujcie z umiarem :D w koncu to mutant mutant- Dawid l. (ja) (+akcesoria scorpi) tło - Scorpi napisy itp korekta graficzna - Phantom
Leru Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Temat jest niezgodny z regulaminem, popraw go szybciutko :P
Vorek Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Mutancik super, świetny model i materiały (tylko ten łańcuch na szyi jakiś dziwny). Tło na pierwszym obrazku chyba zbyt przepalone ale poza tym rewelacja, buźka wyszła najlepiej, gratulacje :) pozdrawiam
zbuffer Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Model super, materiały świetne! tylko wywal albo zrób od nowa ten łańcuch na szyi!!! pozdr
KLICEK Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 na czarnym tle super , przed rigiem spodnie jakies dziwne w okolicach miednicy poprostu za szerokie ale rozumiem ze je traktowales jakims plugiem do tkanin czy czyms ;) Z tlem juz mniej mi sie podoba ale ogolnie bardzo solidna i dobra robota :) Szkoda rowniez ze nie popracowales wiecej nad cialem.
Guest jagi Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 model super nie ma co krytykowac :) tylko na tym 3 rysunku to wyglada jakby narobil w gacie :P ale to moze tylko takie zludzenie :D
Phantom Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 ostatni pic...powinien dostac jakiegos awarda ;P bo wyglada wyjatkowo oblesnie...jak jakies malpopodobne zwierze i wogole straszace dzieci w Zoo swoja wielka pala...:) pozdrawiam...
dawid Posted November 1, 2004 Author Posted November 1, 2004 taa . . . powiesze go u siostry nad łózkiem :D :D :D
soshka.cg Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Najbardziej pdoba mi się drugi render - na czrnym tle :) Świetna robota- gratulacje :)
Gotham Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Ładna robota :). Najbardziej mi się podoba jego pysio- wyraz, fakturka, nie przesadzony sssik... Jak najbardziej ok. Klatka piersiowa i rączki są już niestety dużo mniej dopracowane, ale trzymają poziom. Zdecydowanie najgorzej prezentują się materiały na goglach i ten łańcuszek wokół pasa (strasznie odstaje- jest fatalny). Całościowo jak we wstępie- ładna robota :).
Shahow Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 Świetny model. Świetne materiały, nawet ma sie wrażenie, ze widać wnetrzności w ostatnim renderze. Jedynie co mi sie nie podoba to materiały, które zostały już wymienione, czyli łancuchy, kolce, a nawet ten wał mają jakies właściwości emitowania światło. Ale i tak jest wypas, sam bym tak nie zrobił. ps. świetne buty :P
Yansen Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 Już nie mogę się doczekać... czy to będzie coś w stylu Fallout'a ?
Phantom Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 sorki za OT... Już nie mogę się doczekać... czy to będzie coś w stylu Fallout'a ? wiecej do poczytania na stronie :P www.sigonyth.com EOT
JohnZi Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 no bardzo porzadne, pierwszy render bardzo mi przypomina riddika
Yansen Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 Phantom: poczytam. lonek16: Zmień se godzine bo coś chyba masz nie taką...
MareG Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 Z takim tłem to zupełnie nie komponuje się w całość - wygląda jakby stał na tle bilboardu z plakatem. Reszta znakomita - pamiętam ten Twój charakterystyczny styl z dawnej Bitwy! Pozdro
Damian Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 dobra robota, fajnie to wygląda, (poza wymienionymi szczegołami), gratuluje!
dawid Posted November 2, 2004 Author Posted November 2, 2004 powiem tak - myślałem, że będzie gorzej - znaczy się, że zostaniemy zjechani maksymalnie :D no ale.., dziękuje! :) MareG - wow, nawet nie wiedziałem, że mam charakterystyczny styl :) ale dobrze wiedzieć :] tak gwoli wyjaśnienia - rzeczywiscie z tłem się nieciekawie komponuje, bo tło było robione oddzielnie i mutant też, problem był ze znalezieniem pliku tła do ponownego rendera całosci :P, tak wiec po chamsku w ps'ie został nałozony, co niestety widać :|
KLICEK Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 Powiem ci ze jezeli by byly dwa pudelka z gra czarne i to z tlem , a gierki bym nie znal , to wybral bym to z czarnym tlem poprostu bardziej klimatyczne ... z tym ze pokusil bym sie o odciecie nog.
dawid Posted November 2, 2004 Author Posted November 2, 2004 ja tez bym to czarne wybrał :P, spróbuje namówić szefostwo :-)
Tomur Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 Koncept tla nie byl jasny :) w zasadzie to byla noc, ale nikt nie pytal.
Wielka_Siostra Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 Jak dla mnie - absolutna rewelacja. Widać niedociagnięcia modelingu i tekstur, ale praca broni się ekspresją i plastycznością. Moim zdaniem o to chodzi - aby efekt uzyskiwać nie dzięki perfekcyjnemu modelingowi czy znajomości danego programnu 3D, ale sprytowi i wyczuciu klimatu:-) Jednakże jak dla mnie to żaden mutant - ot, trochę wydłużony kształt czaszki. Plemiona afrykańskie się w tym specjalizowały - stosując opaski na głowę już od niemowlęcia w imię idei, że wysokie czoło, to piękne czoło;-) Edit: dobra, mutant. Ma 4 palce;-)
Phantom Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 Powiem ci ze jezeli by byly dwa pudelka z gra czarne i to z tlem , a gierki bym nie znal , to wybral bym to z czarnym tlem poprostu bardziej klimatyczne ... z tym ze pokusil bym sie o odciecie nog. jasne !! i taki byl zamysl od samego poczatku ze bedzie na czarnym tle...niestety byly zamieszki wsrod wladz rzadzacych w projekcie...i pewien osobnik ktorego xywy nie wymienie (wtajemniczeni wiedza kto)...wymusil inny przeplyw sprawy...czyli taki jaki jest widoczny na 1 obrazku...Klicek jush niedlugo doczekash sie pudelka ;P (hope so) :D pozdrawiam...
KLICEK Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 jezeli bedzie na moja kieszen :) to bede sie szczycil ze to ludzie ktorych znam :)
Phantom Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 jak dostane za nia Merca S-classe...plus do tego wielgachna Wille...zwolnienie z podatku i dozywotnia wielka pensje...to moze dla mnie ona byc sprzedawana za symboliczna zlotofke ;P (big joke)sory za OT ;) pozdrawiam...
Hatred Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 mi sie bardzo podoba, niezla robota chlopaki! ma sie rozumiec ze to jest mutek do cutscenki/ demka? pozdrowienia od Burzujow! :)
Yano Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Nie wiem, ale sam model niebardzo mi sie podoba. W tych spodniach ma tyłek wielki jak Jennifer Lopez :D Raczki też jakieś niekształtne. No ale czepiam sie -w końcu to mutant :) Tekstury są dobre, same rendery też niezłe. Ogólnie 4+
Guest User190 Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Gratuluję!! Hehe, widzę, ze posłuchałeś rad :) Brawo!!
SAIRAM Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Powiem tylko tyle.........gościu ma zgrabny tyłek:)
dawid Posted November 11, 2004 Author Posted November 11, 2004 kurde, gdzie wy sie patrzycie :P:P perwersi :D
M'actep Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 Świetny model mutanta, ładnie zrobiony, congratulations
Recommended Posts