Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Przez SuperChłam

przez-superchlam.jpg

Walcząc z soplami na Placu Wolności

z-soplami.jpg

Milczeć...!!... niedorostki Kryptońskie

wyrostki-kryptonskie.jpg

Obronię wszystko czego jeszcze nie rozpieprzyliście....!!!!

obronca.jpg

Obronię cię kobieto przed kryptogównem

przed-kryptogownem.jpg

• Odpowiedzi 40
  • Wyświetleń 7,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

...pierdzielisz.... tu wszyscy wiedzą, że mam nadmuchane ego do rozmiaru wszechświata i absolutny brak dystansu do siebie....:))))))))))

ale będzie jeszcze jeden cykl....!!!...:))))))

Napisano

marekkonieczny, widzisz to, co chcesz :-)

Dziadek, Ty już jesteś po drugiej stronie.. i to za życia! ten lipiec najważniejszym miesiącem od 17 lat, być może nawet od dwóch tysięcy. ratuj kogo się uda!

Napisano
  • Autor

Drugie wcielenie... czyli Ziom...:)

Ziom przydrożny na chojraka

ziom-1.jpg

5 element

ziom-2.jpg

Jak wjechać na desce do nieba

ziom-3.jpg

Ostatni Labirynt

ziom-4.jpg

Street bez kości

ziom-5.jpg

Napisano

Nie mów, że jeździłeś po tym piwie!?

Czy "szynka bez kości" ma jakieś drugie dno? :P

Dla mnie spoko, rozbawiło mnie.

Napisano
  • Autor

....piwko stało za węgłem... przydało się jako dobry element...:)

treści bilbordu nie widziałem, bo nie czytuję.... dopiero po obejrzeniu kadru ... zagrało...

przypadek... zawsze rządzi przypadek... reszta to ............. ściema...!!...:)))

Napisano
  • Autor

... napisałem... przypadek... a ja miałem urlop... zamiast moczyć mordę przy grillu.... bawiłem się po swojemu.... ludzie w miasteczku się uśmiechali... dałem im coś wartościowego.....:)))))))))))

.....a tak poza tym... znasz jakiś kostium niekomercyjny....??...:)

Edytowane przez agdybybyl

Napisano
  • Autor

Jak popsuć Kryptonianom trzepak.

trzepak.jpg

Oswajanie młodzieży kryptońskiej

oswajanie.jpg

Wpłacam Kryptonianom niewłaściwy Element

wplatomat.jpg

Napisano
  • Autor

@Pawelkos... to nie może być komercja... bo mi za to nie płacą..... pogubiłeś się w lesie bilbordowym... smutne....!!!....:)))

Napisano

Sam śmigam na desce i dziadek w wersji skate bardzo mi się podoba! Jeszcze tylko blanta w buzi brakuje. Haha, mocno pozytywnie! :D

Napisano
@Pawelkos... to nie może być komercja... bo mi za to nie płacą..... pogubiłeś się w lesie bilbordowym... smutne....!!!....:)))

Chyba to jednak prawda, ze ironia nie dziala w internecie choc myslalem ze cudzyslow (") Cie naprowadzi, ale chyba zafixowales sie tylko na wielokropkach... Na zdjeciach wyluzowany a na forum luzu brak :P, chyba za ciasne ubrales te getry Dziadku bos sie niepotrzebnie spial ;P

Napisano

Zrobił byś karierę na Instagramie ;)

Fajny kontrast, bo dzisiaj młodzi ludzie robią sobie takie foty na potrzeby mediów społecznościowych, co jest dla mnie ogólnie totalnym dnem.

A tutaj Dziadek wyskakuje z takimi zdjęciami i zamiata wszystkich ;)

Może to nie było celem ale mi się podoba pod tym względem.

Napisano
  • Autor

.... ale..... przestań...!!!... ja się spinam, mam za ciasny kostium (tak jakby Supermenowi wisiały gacie, a nie chodził w rajtuzach).... i nienawidzę ludzi, bo jak idę w nim po ulicy małego miasteczka to wszyscy się do mnie uśmiechają.... totalna zgroza..... nie chcę zrobić kariery na Instagramie......:)))))... a to jest tylko prawdziwa ochrona ziomali przed bardzo szarą rzeczywistością.... i to prawdziwa ochrona.... bo bezwiednie wywołuje uśmiech....:)))).... Wasz także...!!!

Napisano

A tak na serio, to Ty jesteś Dziadkiem który przebiera się za supermana, czy supermanem który na co dzień przepiera się za Dziadka ???

Napisano

Chyba pierwszy superbohater z brodą :)

Wesołe, z przymrużeniem oka, odbiega od zwykłego dziadkowego stylu. Dobrze się ogląda (to pewnie zasługa kolorów i błyskawic... ;)

Napisano
  • Autor

Przybywam

przybywam.jpg

Twoja rzeczywistość jest... parszywie bilbordowa

parszywa.jpg

Zutylizować wszystkich, którzy odlecieli

utylizacja.jpg

Jak uciekłem z oddziału zamkniętego

z-oddzialu.jpg

DeskoPolo

deskopolo.jpg

Napisano

Juz byl taki cudak. Nazywa sie Gracjan Roztocki. Nic nowego dziadku nic nowego. Jest tez taka pani z wroclawia co zbiera puszki i inne smieci a przy okazji lapie alkoholikow z wyspy za tylki. Pogubiles sie w lesie billboardowym. Zero oryginalnosci. Tanie szokowanie i parcie na szklo :)

Napisano

ciekawe te ostatnie zdjęcia, stylowe, kolorystyka też na plus, znacznie lepsze niż te wcześniejsze z efektami fotoszopowymi

Edytowane przez tr3buh

Napisano

Zgadzam sie z tr3buh. Ogolnie to ostatnie zdjecie jest po prostu dobre w przeciwenstwie do calej reszty.

Nie wiem czy to wynik wiekszej uwagi czy tez "fart". Tak czy siak dobre jest.

Nawet tematyka super i trzbea przyznac ze przy tym ostatnim zdjeciu sie usmialem :)

Napisano
  • Autor

@keajra ... do oceniania nie wystarczy...... fart....... tylko zmaterializowana wiedza....!!!... za pomocą której umieszczasz się rzeczywistości.... nie dla pełnosprytnych.... ale ciut wyżej...:))))))

Napisano
@keajra ... do oceniania nie wystarczy...... fart....... tylko zmaterializowana wiedza....!!!... za pomocą której umieszczasz się rzeczywistości.... nie dla pełnosprytnych.... ale ciut wyżej...:))))))

sprmn.gif

Napisano
  • Autor

@keajra...............................

tu jest dział FOTO... nie wrzucamy tutaj filmów i to nie swoich.... chyba, że nie czujesz różnicy.... misiaczku...!!....:)))

Napisano
  • Autor

UCIEKAJCIE... opanowali ratusz...!!!

ratusz.jpg

Zawsze pracowałem dla Kryptonian... oni lepiej płacili....!!!

sprzedawczyk.jpg

Jak Superman odmóżdża młodzież w sposób elementarny.

odmozdzacz.jpg

Napisano

Wybacz mi szczerosc ale ten drugi obrazek z ostatniego postu powinien byc zachowany w podstawowych podrecznikach wszystkich ASP jako klasyczny przyklad kiczu. Obrazek ten umiejscawiano by na styku moder art z wczesna sztuka dziecieca w dziale Digital Art.

A pozatym fajna sprawa ze takie rzeczy tworzysz.

Pozdrawiam!

Napisano
  • Autor

@keajra....

...dziękuję...!!!!... starałem się dopasować do kiczu Marvela.... udało się...!!!....:)))

Napisano

Zgadzam sie ze Marvel wypuszcza kicz, prawda, ale niestety jest to inny kicz, gdyz jesli chodzi o rzemioslo i skill w dziedzinie VFX to zatrudniaja bardzo dobre studia ktore robia dobra robote.

Ta Twoja pracka niestety jesli chodzi o aspekty czysto techniczne jest wlasnie kiczem i takim powinien byc zachowany dla dalszych dociekan akademickich. Kto wie, moze nie jedna habilitacja bylaby oparta na tym przedmiocie badania?

Tak czy siak, fajnie ze sie spelniasz w tworczosci i daje Ci to radosc. To najwazniejsze. Mozna jedynie ponarzekac, ze Twoja radosc tworcza raczej pozostanie tylko w Tobie gdyz nie chcesz (lub nie jestes w stanie?) przekazac jej na zewnatrz poprzez obiektywne wartosci techniczne dziela, tak aby odbiorca zatrzymal sie nad obiektywnym pieknem.

Ehh, pofizjologizowalem, wracam do pracy.

Napisano
  • Autor

......jak coś wypracujesz.... to pokaż wreszcie coś na tym forum.... na razie Ci się nie udało... tragedia jak na takiego mistrza kreacji i to z ogromną wiedzą... którą tryskasz..........:)))))))))))))))))))))))))))

Napisano

Jeszcze trochę czasu minie zanim takie Ziomki się pojawią na ulicach, ale to nieuniknione. :)