Ajgor Napisano 13 Wrzesień 2017 Napisano 13 Wrzesień 2017 Jest już do pobrania pełna ostateczna wersja Blendera 2.79.
Maciek Jutrzenka Napisano 14 Wrzesień 2017 Napisano 14 Wrzesień 2017 Redaktorem to ty nie zostanisz XD
groh Napisano 14 Wrzesień 2017 Napisano 14 Wrzesień 2017 @ UP To prawda .. :D Tematem przewodnim tego wydania jest: Denoising, Shadow catcher, Principled shader, AMD OpenCL optimizations... i z jakieś 100 innych dodatków i poprawek Blender 2.79 Release Notes i w wersji dla
Ajgor Napisano 14 Wrzesień 2017 Autor Napisano 14 Wrzesień 2017 Redaktorem to ty nie zostanisz XD Nie zamierzam. Dlaczego wszyscy muszą chcieć być redaktorami? Wrzuciłem tylko suchą informację, żeby zainteresowani nie przegapili.
michalo Napisano 14 Wrzesień 2017 Napisano 14 Wrzesień 2017 18 minut to nie wersja dla leniwych ;) Wolę Release Notes. Blendek daje radę!
Maciek Jutrzenka Napisano 14 Wrzesień 2017 Napisano 14 Wrzesień 2017 Nie zamierzam. Dlaczego wszyscy muszą chcieć być redaktorami? Wrzuciłem tylko suchą informację, żeby zainteresowani nie przegapili. Chodziło tylko oto aby nie odwalać fuszerki tego typu.. już dałeś informacje.. jak już wrzucasz do tego działu newsa.. to no kurde... 5 minut nie zaszkodzi chociaż nawet link do release notes.. etc.. Pozatym Blenderowa społeczność.. jest tak mocno hypetrain.. że ciężko przegapić cokolwiek.
Ajgor Napisano 14 Wrzesień 2017 Autor Napisano 14 Wrzesień 2017 Boże co za marudy... Nie. Nie miałem 5 minut. Napisałem o tym w newsach w wątku Blendera, ale ktoś się przyczepił (nawet nie mam czasu zajrzeć, kto) , ze trzeba było wrzucić w głównych newsach, więc wrzuciłem tu na stojąco przy komputerze w przelocie. Teraz tez nie mam czasu. Masz pięć minut? To sam sobie znajdź release notes. Tym bardziej, że od pół roku nic innego w dziale blendera nie ma, tylko cytaty stamtąd.
Maciek Jutrzenka Napisano 14 Wrzesień 2017 Napisano 14 Wrzesień 2017 oj no niedenerwuj się... ktoś się przyczepił trzeba było olać chodzi mi oto że jak już stwierdziłeś że tutaj napiszesz noto wiesz :P wypadało by coś więcej c'mon trzeba trzymać standardy no... Ten post tak trochę no jest takim in your face..
natas Napisano 14 Wrzesień 2017 Napisano 14 Wrzesień 2017 Ja się nie przyczepiłem tylko chciałem by akurat pełna wersja trafiła na główną. Jak czasem wrzucałem coś równie "suchą informację" to admin sobie przeredagował i tyle ...A Maciek to taka zadziora trochę ;)
Imperator Napisano 14 Wrzesień 2017 Napisano 14 Wrzesień 2017 Ajgor gdybyś od razu rzucił linka to nie musiałbyś tracić czasu na czytanie, komentarze i tłumaczenie, że nie masz czasu :) Bo tak to straciłeś więcej czasu niż kiedykolwiek mógłbyś zaoszczędzić :P
Ajgor Napisano 14 Wrzesień 2017 Autor Napisano 14 Wrzesień 2017 Sorry. Nie mam czasu na oszczędzanie czasu. Zajmijcie się lepiej nowym Blenderem a nie mną. Ja na razie nie mam czasu. Może za półtora tygodnia. A może nie.
Nezumi Napisano 14 Wrzesień 2017 Napisano 14 Wrzesień 2017 Coraz rzadziej odwiedzam to forum. Facet wrzucil info i cala strona smedzenia o tym ze... mogl wiecej napisac.
HubertP Napisano 15 Wrzesień 2017 Napisano 15 Wrzesień 2017 Albo, że mógł sobie znaleźć w google przez 2 dni :P
Imperator Napisano 15 Wrzesień 2017 Napisano 15 Wrzesień 2017 Racja Nezumi chłopak chciał ludzi poinformować i trochę ożywić podupadające forum a tu ludzie marudzom bez sęsu, jak tak można ;)
michalo Napisano 15 Wrzesień 2017 Napisano 15 Wrzesień 2017 ProRenderer "działa"* na 2.79 *Znaczy, chyba nie gorzej niż działał wcześniej.
Rekomendowane odpowiedzi