Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej!

Dawno mnie tu nie było. Postanowiłem założyć nową teczkę z pracami z 2017 roku. Na pierwszy ogień idą illustracje i high poly ubrania. Mam nadzieję, że się wam spodoba.

Na 3 sety ciuszków miałem tylko 2 tygodnie.

heavy_fornt2.jpg

heavy_fornt.jpgheavy_back.jpgheavy.jpg

medium_front2.jpgmedium_front.jpgmedium.jpglight_front.jpglight_front2.jpglight_back.jpg

light1.jpg

Gocha.jpg170712_CSS_712_Maintenance_2500x1250.jpgCSS-513_EventBanner_1920x960_002.jpgCSS-530_GPEventBanner_1920x960_001_Miok.jpg170403_CSS-528_LogInEventBanner_1920x960.jpgCSS-523_DiscountBanner_1920x960_001.jpgCSS-532_PermanentItemBanner_1920x960_001.jpgnewItemsRender%20v3.jpg

• Odpowiedzi 22
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Na kolejny ogień idzie intro do gry Combat Arms. Używałem propsów z wcześniejszych ilustracji, które zrobiłem + zrobiłem pare nowych specjalnie pod shoty. Na stworzenie sceny, parę dodatkowych propsów, oświetlenie, animacje kamery i render miałem tylko tydzień. Renderowane w redshifcie przez weekend na jednym komputerze (2x 1070). Niestety tylko 720p i niskie sample. Niżej wysokiej rozdzielści stillsy.

animation_still_3k.jpg

Animation_still_shot2_3k.jpg

Animation_still_shot3_3k.jpg

animation_still_shot5_3k.jpg

Animation_still_shot4_3k.jpg

animation_still4_2_3k.jpg

Napisano (edytowane)

Dzięki chłopaki :)

Kolejna animacja zrobiona do trailera gry, który koniec końców się nie ukazał. Gra sobie nie radziła i oddali ją w ręce innego developera.

Byłem odpowiedzialny za modelowanie, texturowanie, look dev, oświetlenie, animację, kamerę, rendering i kompozycję.

I stillsy:

SearchAndDestroy.0053.jpg

SearchAndDestroy.0268.jpg

CaptureTheFlag_18-00-56.0286.jpg

EliminationPro.0142.jpg

Edytowane przez Xaia
Napisano
a temu co znowu ?
Przycisk "Na fronta", "plus" ,"minus" nie działają. Dałbym nominacje. Jakbyś przeczytał poprzedni post to byś wiedział i weź spier...aj już. Ile raz się mam powtarzać? Siedzisz na tym Ursusie i siejesz ferment.
Napisano

Uwierz mi jak się pisze posty z telefonu to nie ma się często czasu ani ochoty by sprawdzać czy się w dobrą literę trafiło na klawiaturze. Słownik potrafi zmienić wyraz .Trafić w literę obok również się zdarzy. Jak już byłeś w tej szkole to może warto było do niej uczęszczać. Może trochę kultury by cię nauczyli. Zakładam się ,że nie jeden z nas może się tu pochwalić dyplomem studiów wyższych. Co nie zmienia faktu ,że są dyslektycy i osoby z dysortografią. Ty zaś jesteś cham i tchórz. Zrobiłeś sobie konto , krytykujesz innych pod przykrywką anonimowości, naigrywasz się z ich błędów, a sam nawet nie masz tematu ze swoimi pracami. Tego filmiku zrobionego w "dobrej wierze" by komuś dopiec nie będę wspominać ,bo jak trzeba być małym i złośliwym człowieczkiem by zmarnować swój czas na jakieś badziewie by komuś tylko dopiec. Powiedziałem swoje i zdania nie zmienię. Idź "pan" w chuj. ............................................................................................................................................................................................................................................ Xaia bardzo dobre prace szkoda ,że nie można nominować do fronta ,może ktoś sam wpadnie na ten pomysł. Przepraszam za zaśmiecenie tematu potyczkami słownymi.

Napisano
Tego filmiku zrobionego w "dobrej wierze" by komuś dopiec nie będę wspominać ,bo jak trzeba być małym i złośliwym człowieczkiem by zmarnować swój czas na jakieś badziewie by komuś tylko dopiec. Powiedziałem swoje i zdania nie zmienię. Idź "pan" w chuj..
ja robię też to co lubię i mam do tego prawo jak każdy. Mimo wszystko dzięki za ocenę, wystawia świadectwo oceniającemu.
Napisano
ja robię też to co lubię i mam do tego prawo jak każdy. Mimo wszystko dzięki za ocenę, wystawia świadectwo oceniającemu.
"Shift" ci się nie wcisnął na początku zdania.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności