Napisano 16 Luty 20187 l Hej! Dawno mnie tu nie było. Postanowiłem założyć nową teczkę z pracami z 2017 roku. Na pierwszy ogień idą illustracje i high poly ubrania. Mam nadzieję, że się wam spodoba. Na 3 sety ciuszków miałem tylko 2 tygodnie.
Napisano 18 Luty 20187 l Autor Na kolejny ogień idzie intro do gry Combat Arms. Używałem propsów z wcześniejszych ilustracji, które zrobiłem + zrobiłem pare nowych specjalnie pod shoty. Na stworzenie sceny, parę dodatkowych propsów, oświetlenie, animacje kamery i render miałem tylko tydzień. Renderowane w redshifcie przez weekend na jednym komputerze (2x 1070). Niestety tylko 720p i niskie sample. Niżej wysokiej rozdzielści stillsy.
Napisano 19 Luty 20187 l Widziałem już część na forum redshifta, dobra robota, jest na co popatrzeć :)
Napisano 21 Luty 20187 l Autor Dzięki chłopaki :) Kolejna animacja zrobiona do trailera gry, który koniec końców się nie ukazał. Gra sobie nie radziła i oddali ją w ręce innego developera. Byłem odpowiedzialny za modelowanie, texturowanie, look dev, oświetlenie, animację, kamerę, rendering i kompozycję. I stillsy: Edytowane 21 Luty 20187 l przez Xaia
Napisano 28 Luty 20187 l a temu co znowu ? Przycisk "Na fronta", "plus" ,"minus" nie działają. Dałbym nominacje. Jakbyś przeczytał poprzedni post to byś wiedział i weź spier...aj już. Ile raz się mam powtarzać? Siedzisz na tym Ursusie i siejesz ferment.
Napisano 28 Luty 20187 l Ludziom wytykasz a sam w klawiature trafic nie potrafisz. Zalozyles konto by drwic z innych? Idz leczyc kompleksy w inne miejsce.
Napisano 3 Marzec 20187 l Uwierz mi jak się pisze posty z telefonu to nie ma się często czasu ani ochoty by sprawdzać czy się w dobrą literę trafiło na klawiaturze. Słownik potrafi zmienić wyraz .Trafić w literę obok również się zdarzy. Jak już byłeś w tej szkole to może warto było do niej uczęszczać. Może trochę kultury by cię nauczyli. Zakładam się ,że nie jeden z nas może się tu pochwalić dyplomem studiów wyższych. Co nie zmienia faktu ,że są dyslektycy i osoby z dysortografią. Ty zaś jesteś cham i tchórz. Zrobiłeś sobie konto , krytykujesz innych pod przykrywką anonimowości, naigrywasz się z ich błędów, a sam nawet nie masz tematu ze swoimi pracami. Tego filmiku zrobionego w "dobrej wierze" by komuś dopiec nie będę wspominać ,bo jak trzeba być małym i złośliwym człowieczkiem by zmarnować swój czas na jakieś badziewie by komuś tylko dopiec. Powiedziałem swoje i zdania nie zmienię. Idź "pan" w chuj. ............................................................................................................................................................................................................................................ Xaia bardzo dobre prace szkoda ,że nie można nominować do fronta ,może ktoś sam wpadnie na ten pomysł. Przepraszam za zaśmiecenie tematu potyczkami słownymi.
Napisano 11 Marzec 20187 l Tego filmiku zrobionego w "dobrej wierze" by komuś dopiec nie będę wspominać ,bo jak trzeba być małym i złośliwym człowieczkiem by zmarnować swój czas na jakieś badziewie by komuś tylko dopiec. Powiedziałem swoje i zdania nie zmienię. Idź "pan" w chuj..ja robię też to co lubię i mam do tego prawo jak każdy. Mimo wszystko dzięki za ocenę, wystawia świadectwo oceniającemu.
Napisano 11 Marzec 20187 l ja robię też to co lubię i mam do tego prawo jak każdy. Mimo wszystko dzięki za ocenę, wystawia świadectwo oceniającemu. "Shift" ci się nie wcisnął na początku zdania.
Napisano 11 Marzec 20187 l Strasznie zasyfiło temat koledze proponuje posprzątać ,bo gra nie warta świeczki.