Xaia Napisano 16 Luty 2018 Napisano 16 Luty 2018 Hej! Dawno mnie tu nie było. Postanowiłem założyć nową teczkę z pracami z 2017 roku. Na pierwszy ogień idą illustracje i high poly ubrania. Mam nadzieję, że się wam spodoba. Na 3 sety ciuszków miałem tylko 2 tygodnie.
Xaia Napisano 18 Luty 2018 Autor Napisano 18 Luty 2018 Dzięki! Spodnie i bluza w MD, reszta dłubana ręcznie.
Xaia Napisano 18 Luty 2018 Autor Napisano 18 Luty 2018 Na kolejny ogień idzie intro do gry Combat Arms. Używałem propsów z wcześniejszych ilustracji, które zrobiłem + zrobiłem pare nowych specjalnie pod shoty. Na stworzenie sceny, parę dodatkowych propsów, oświetlenie, animacje kamery i render miałem tylko tydzień. Renderowane w redshifcie przez weekend na jednym komputerze (2x 1070). Niestety tylko 720p i niskie sample. Niżej wysokiej rozdzielści stillsy.
Imperator Napisano 19 Luty 2018 Napisano 19 Luty 2018 Widziałem już część na forum redshifta, dobra robota, jest na co popatrzeć :)
Xaia Napisano 21 Luty 2018 Autor Napisano 21 Luty 2018 (edytowane) Dzięki chłopaki :) Kolejna animacja zrobiona do trailera gry, który koniec końców się nie ukazał. Gra sobie nie radziła i oddali ją w ręce innego developera. Byłem odpowiedzialny za modelowanie, texturowanie, look dev, oświetlenie, animację, kamerę, rendering i kompozycję. I stillsy: Edytowane 21 Luty 2018 przez Xaia
Sebazx6r Napisano 26 Luty 2018 Napisano 26 Luty 2018 Przycisk polecający na Front mi nie działa jutro sprawdzę.
Xaia Napisano 27 Luty 2018 Autor Napisano 27 Luty 2018 Dzięki ;) Dzisiaj wrzucam parę wybranych propsów.
Sebazx6r Napisano 28 Luty 2018 Napisano 28 Luty 2018 a temu co znowu ? Przycisk "Na fronta", "plus" ,"minus" nie działają. Dałbym nominacje. Jakbyś przeczytał poprzedni post to byś wiedział i weź spier...aj już. Ile raz się mam powtarzać? Siedzisz na tym Ursusie i siejesz ferment.
Sebazx6r Napisano 28 Luty 2018 Napisano 28 Luty 2018 Ludziom wytykasz a sam w klawiature trafic nie potrafisz. Zalozyles konto by drwic z innych? Idz leczyc kompleksy w inne miejsce.
Akierek Napisano 28 Luty 2018 Napisano 28 Luty 2018 Seba- ten piopiowawa to jest troll, nie ma co zwracac na niego uwagi.
pbcg Napisano 1 Marzec 2018 Napisano 1 Marzec 2018 Witam Modele kosmos, precyzja i detal miażdży!, materiały też.
piopiowawa Napisano 1 Marzec 2018 Napisano 1 Marzec 2018 przynajmniej troll co umi pisać, w szkole był.
Sebazx6r Napisano 3 Marzec 2018 Napisano 3 Marzec 2018 Uwierz mi jak się pisze posty z telefonu to nie ma się często czasu ani ochoty by sprawdzać czy się w dobrą literę trafiło na klawiaturze. Słownik potrafi zmienić wyraz .Trafić w literę obok również się zdarzy. Jak już byłeś w tej szkole to może warto było do niej uczęszczać. Może trochę kultury by cię nauczyli. Zakładam się ,że nie jeden z nas może się tu pochwalić dyplomem studiów wyższych. Co nie zmienia faktu ,że są dyslektycy i osoby z dysortografią. Ty zaś jesteś cham i tchórz. Zrobiłeś sobie konto , krytykujesz innych pod przykrywką anonimowości, naigrywasz się z ich błędów, a sam nawet nie masz tematu ze swoimi pracami. Tego filmiku zrobionego w "dobrej wierze" by komuś dopiec nie będę wspominać ,bo jak trzeba być małym i złośliwym człowieczkiem by zmarnować swój czas na jakieś badziewie by komuś tylko dopiec. Powiedziałem swoje i zdania nie zmienię. Idź "pan" w chuj. ............................................................................................................................................................................................................................................ Xaia bardzo dobre prace szkoda ,że nie można nominować do fronta ,może ktoś sam wpadnie na ten pomysł. Przepraszam za zaśmiecenie tematu potyczkami słownymi.
piopiowawa Napisano 11 Marzec 2018 Napisano 11 Marzec 2018 Tego filmiku zrobionego w "dobrej wierze" by komuś dopiec nie będę wspominać ,bo jak trzeba być małym i złośliwym człowieczkiem by zmarnować swój czas na jakieś badziewie by komuś tylko dopiec. Powiedziałem swoje i zdania nie zmienię. Idź "pan" w chuj..ja robię też to co lubię i mam do tego prawo jak każdy. Mimo wszystko dzięki za ocenę, wystawia świadectwo oceniającemu.
Sebazx6r Napisano 11 Marzec 2018 Napisano 11 Marzec 2018 ja robię też to co lubię i mam do tego prawo jak każdy. Mimo wszystko dzięki za ocenę, wystawia świadectwo oceniającemu. "Shift" ci się nie wcisnął na początku zdania.
Sebazx6r Napisano 11 Marzec 2018 Napisano 11 Marzec 2018 Strasznie zasyfiło temat koledze proponuje posprzątać ,bo gra nie warta świeczki.
Rekomendowane odpowiedzi