Napisano 14 Listopad 200519 l razor (15:09) yo yo razor (15:10) coś nam się meeting episode IV odwleka razor (15:10) dobrze by było abyś już tradycyjnie ty założył nową sondę razor (15:11) z propozycjami terminów w grudniu tak więc idąc za zewem natury, rad nie rad prezentuję: MEETING WE WROCŁAWIU tradycyjnie odbędzie się on we Wrocławiu zaś zbiórka na rynku pod pręgierzem: Termin: 17 grudnia 2005 Mam na dzieję że i tym razem pobijemy rekord uczestników! :D A oto lista maxowych imprezowiczów: tweety Vorek hcpiter666 Junior Barcisz AGmakonts (?) kannu maras Salvator (jakoś w to nie wierzę ;) ) Shogun 3D (jeśli większa ekipa z wawy) razor Super_OKO rowr asblaze mkk3a Plastique tobi_k kome MichOO zapraszamy też pozostałych wrocławskich grafików!!! .
Napisano 14 Listopad 200519 l Heheh wkońcu bo już Vorka męczyłem o meeting :D no to juz prosze mnie zapisać a data ktora mi pasuje to pierwsza sobota grudnia albo piąty grudnia :D Aha i własnie licze ze koledzy się teraz postarają i bedzie jakis bannerek max3d dla fotek :D P.S Vorek moze sie postarasz o newsa na głównej :D ;) Pozdr !
Napisano 14 Listopad 200519 l o newsa się będziemy starać jak już wszystko będzie ustalone :) Ja podam terminy tylko sprawdzę jak mam zajęcia :) Liczymy na Was ! :) Pozdrawiam
Napisano 14 Listopad 200519 l mnie równiez zapisać na liste :D, odpowiada mi kazda sobota, prócz pierwsza grudnia :p
Napisano 14 Listopad 200519 l odpada mi 1-4 grudnia ( szkolenie w warszawie ) ale pozniej wolny....tylko nie w tygodniu bo praca.. moze jakos 9-10 grudzien ?
Napisano 14 Listopad 200519 l ja kombinuje jak pojedzie więcej ludzi z okolic to zwiększają się szanse;] chyba można?;>:P
Napisano 14 Listopad 200519 l moje zdanie znacie . chcecie pic browary i gapic sie na dupy- to obojetnie gdzie. Chcecie naprawde pogadac o 3D (chetnie przy wodeczce lub browarkach) to kluby raczej odpadaja. Ostatnio bylo fajnie - na dworze, napoje i konkret rozmowy. Ewentualnie mozna sie potkac zaczybnajac na dworze i pogadac , popijajac, a potem sie wbic do klubu -to byloby najlepsze rowiązanie chyba. Tak czy siak wpiszcie mnie :))
Napisano 14 Listopad 200519 l ok, ja sie postaram przełamac i przyjść pierwszy raz. Cały czas mam wrażenie, że jeszcze lamerem jestem w te klocki, ale co tam! Będę udawał, że kumam o czym gadacie a po paru browarkach może naprawdę zacznę to wszystko rozumieć;) dopiszcie mnie:)
Napisano 14 Listopad 200519 l no super Kannu_, a co do pleneru to był udany, to prawda ! :D, a z tą vódeczką to po popieram, tylko nie chce znowu nietrzezwo z bratem biec na peksa :p ( asblaze i kannu wiedzą o co chodzi ;) )
Napisano 14 Listopad 200519 l hzhz dałem już ciała tyle razy że nie mogę więcej ;] jak termin będzie pasować to na bank z Opola się przyturlam :> może ktoś jeszcze ode mnie chciałby się wybrać? byłoby raźniej ;]
Napisano 14 Listopad 200519 l tzn tak , panowie,,, mamy prawie grudzien.. wedlug mnie plener odpada.. popic na zimnym to jest tak nie ekonomicznie :D dnie nastepne spedzimy w lozkach nie mogac sie ruszac i mowic... ja mam taka propozycje.... spotkac sie np na bilardzie... bylem ostatnio w klubie(nazwy nie pamietam ) ale to jest pod "wroclawskim manhatanem" tj te takie wiezowce na grunwaldzie jakby kto nie wiedzial.. i tam jest wlasnie taka o knajpeczka... duzo stolow do gry ( 10 pln godzina )( czy jakos tak ) leci sobie w tle muzyczka,, nikt sie nie wydziera nikt nie skacze i wymahuje bialymi rekawiczkami przed oczami.. jest czill klimacik.. i pogadac mozna, i sie napic i pograc w bilardzik... taka moja propozycja :)
Napisano 14 Listopad 200519 l NIE :D CO TY TWEETY :D . tak nie umiem powiedziec z pamieci adresu... ale wiem wizualnie gdzie to... dowiem sie adres na jutro EDIT 1 http://lawryn.neostrada.pl/bilard.bmp jakos tu :)
Napisano 14 Listopad 200519 l dżizas. gdzie to jest?! :D nie wiem czy bilard jest odpowiednim pomysłem, ale to wy decydujecie :>
Napisano 15 Listopad 200519 l Mi pasuje każdy nieświąteczny weekend w grudniu. Plener to nienajlepszy pomysł o tej porze roku. Proponuję knajpkę w której do się wypić piwko i spokojnie porozmawiać.
Napisano 15 Listopad 200519 l nadeszla chwila zeby super oka na liscie tez byla :D jak wiadomo termin dla mnie ŁOTEWA kamerki nie biore z gory mowie, bo zadnych montazy sie nie doczekalem do tej pory, Ja jestem z kannu mozna zrobic szybki plenerek wudzitsowy na rozgrzewke, knajpa srajpa i tak bedziemy bujac od jednej do drugiej.
Napisano 15 Listopad 200519 l hemmm taka knajpka to "Salvator" mozna sie napic ,cisza spokoj i ludzi malo ...ewentualnie "Klawiaturka"[stare Nie ma mocnych] klimaty sie pozmienialy ale tez daje rade mimo jaskrawych kolorkow :)
Napisano 15 Listopad 200519 l jak dlamnie salvador to git jest to najblizsza kanjpa z mojej chaty jakies 200m nie cale, tylko problem jest z miejscami na weekend a i cicho wcale nie jest bo na weekendy jak puszcza muze to sie gadac nie da bo wszedzie sa glosniki i male pomieszczenie dosyc
Napisano 15 Listopad 200519 l bo chodzi o to , zeby wiedzieć, czego sie chce. nie ma sie co oszukiwac - w klubach podobnych do tych przy ruskiej nie pogada sie. Napewno zabawa byłaby przednia, ale gadać mozna tylko na ucho :D.
Napisano 15 Listopad 200519 l No ja bym polecał spotkac się troszke wczesniej, bo na ostatnim się szybko ciemno zrobiło a teraz to juz grudzien więc.... A co do plenerka jak sie szybciej zorganizujemy to ja jestem zaaa !! Bo ostatnio było super, mozna było sobie pogadac o 3d ! Aha i musimy wpasc jeszcze do "Kotłowni" bo było super !!! :D Pozdr i czekam na jakieś daty ;)
Napisano 15 Listopad 200519 l hemmm taka knajpka to "Salvator" mozna sie napic ,cisza spokoj i ludzi malo ... nom, jestem za ;]
Napisano 15 Listopad 200519 l "mozna sie napic ,cisza spokoj i ludzi malo ...: - bardo to do mnie przemawia :)
Napisano 15 Listopad 200519 l heeheeh Wrocławiaki to lubią się pobawić ;) Pewnie też wpadne. Pozdrawiam
Napisano 15 Listopad 200519 l Hehhe Asblaze nie tylko Wrocławiaki :D JG Też będzie :D !!!! Ps moze ustalmy już jakies daty ? Mi odpowiadają każde soboty po 5 grudnia :D Pozdr.
Napisano 16 Listopad 200519 l jeśli będzie na początku grudnia, to pod 6-tym, bo 6-tego mam kolokwium. może weekend 10-11 ?
Napisano 17 Listopad 200519 l Autor hoho! ileż chętnych tutaj jest. aż mi się klawiatura zagrzała :D pierwszy post zaktualizowany. niestety jest problem z ankietą, więc wrzucę ją dopiero wieczorem jak pogadam z Leru. :] Powstaje też standardowe pytanie o aparaty :) Ze swej strony obiecuję zabrać cyfrzaka. Kto jeszcze?? co do prozpozycji kannu nt pleneru: odpada bo cholernie zimno się robi po zmierzchu. w sumie to przejdę się w przyszłym tygodniu do tego "Salvatora" i zobaczę jak tam jest. może niech ktoś sprawdzi "Mleczarnię" i jak to jest z rezerwacją stolików? Jeśli znacie jakieś inne puby typowe do rozmowy, orientować się od razu jak jest z rezerwacją. Jak tylko się terminy wyklarują ustalimy knajpę z góry i zarezerwujemy miejsca. Wszystko to po to by nie było wałków z miejscami dla tak licznej ekipy. Orientujcie się o miejsca dla co najmniej 10 osób. Pozdrawiam
Napisano 17 Listopad 200519 l spoko, ja sprawdzę mleczarnię, mam blisko z pracy. Co do aparatu to mój Zenit odszedł w zaświaty, przynajmniej migawka, może jeszcze się uda uratować ale raczej nie do zlotu.
Napisano 17 Listopad 200519 l Jestem za salvatorem [smieszne kible maja]. Tweety edytowac pierwszy post!!! RAUS!!! :D:D
Napisano 17 Listopad 200519 l Autor fafnuchte polonisze banditen!! nie doszcz sze zakladam wontek to jeszcze sze mnie odgraszajom!!! wo ist meine schmeisser?! :D :D Vorek: współczuję :(
Napisano 17 Listopad 200519 l likend odpada dla mnie, w niedziele jest agnostic front w w-z, a moze sie wbije na zlot
Napisano 17 Listopad 200519 l Agnostic FRONT ten z USA?? haha fuck a widziales ich teledyski :D Aha co do salvadora - moge powiedziec jako czesty bywalec ze ciezko tam bedzie usiasc grupa 10 osobowa i tak czy siak jest dosc glosno tam w weekendy, ja sie upieram caly czas przy fuzonie gdzie mozna zarezerwowac ogromna lawe na tylach gdzie spokojnie mozna gawedzic tylko ze jest otwierany o godzinie 21 dopiero
Napisano 17 Listopad 200519 l Byłem dzisiaj w Mleczarni. Nie ma problemu z rezerwacją stolików, tylko jeżeli na weekend to najlepiej zgłosić na początku tygodnia, no i cytuję "lepiej niech jedna osoba przyjdzie wcześniej żeby krzesełek pilnować" :D Pozdrawiam
Napisano 17 Listopad 200519 l Ja też sie piszę na zlocik ale po 7 grudnia. Jak coś to mogę zarezerwować miejsca w Prac-offni. Pozdro
Napisano 17 Listopad 200519 l ja bede jutro sie zapisac na kursy, reszte dnia mam wolna :) aha powiem na przyszlosc jak kogos to obchodzi, kursy bede mial co sobote od 8.30 do 11.30 wiec potem mozna sie spotkac :)
Napisano 17 Listopad 200519 l ...ja sie upieram caly czas przy fuzonie gdzie mozna zarezerwowac ogromna lawe na tylach gdzie spokojnie mozna gawedzic tylko ze jest otwierany o godzinie 21 dopiero ostatnio bywałem w fuzonie i wydaje mi się że właziłem tam już ok godziny 20, ale to trzeba jeszcze sprawdzić:)
Napisano 17 Listopad 200519 l Autor Agnostic FRONT ten z USA?? haha fuck a widziales ich teledyski :D Aha co do salvadora - moge powiedziec jako czesty bywalec ze ciezko tam bedzie usiasc grupa 10 osobowa i tak czy siak jest dosc glosno tam w weekendy, ja sie upieram caly czas przy fuzonie gdzie mozna zarezerwowac ogromna lawe na tylach gdzie spokojnie mozna gawedzic tylko ze jest otwierany o godzinie 21 dopiero a więc to na Twoich barkach spoczywa obowiązek rezerwacji miejsc w Fuzonie :) tobi_k: cóż mogę powiedzieć... PracOFnia brzmi pozytywnie. :) kome: super :) A oto uzupełniona lista maxowych imprezowiczów: tweety Vorek hcpiter666 Junior Barcisz AGmakonts (?) kannu maras Salvator (jakoś w to nie wierzę ;) ) Shogun 3D (jeśli większa ekipa z wawy) razor Super_OKO rowr asblaze mkk3a Plastique tobi_k kome MichOO Aż nie wierzę! 18 zlotowiczów?? Ciekawe ilu przyjdzie? :D Pozdrawiam .
Napisano 17 Listopad 200519 l cool a ja znowu na liscie bezwiednie :) hemm jak czo to moze aparat przyniose :)
Napisano 17 Listopad 200519 l niestety nie kojarze tego kikuta przy ktorym mamy sie spotkac :) jakies wieksze foto? jutro bede wiedzial od kiedy dokladnie mam kursy wiec dokladnie sie umowimy
Napisano 17 Listopad 200519 l Autor kome ten kikut to pręgierz jest. symbol miasta Festung Breslau! ech ta dzisiejsza młodzież ;) rowr: bezwarunkowo :D
Napisano 18 Listopad 200519 l mozecie mnie dopisac, puki co jeszcze nie na 100% ale bede sie staral- wszystko zalezy od terminu spotkania. za duzo nas :P nie wiem gdzie my sie pomiescimy
Napisano 18 Listopad 200519 l kome - zawsze możesz kogoś spytać, któredy do pregierza. jak znajdziesz choć jedną osobe, która nie bedzie wiedziała co to jest, to stawiam ci browara :) tu masz większe foto: http://www.ib.pwr.wroc.pl/tonowak/fotografie/wroclaw_02a.jpg a to nasz ostatni zlot :D:D http://www.siemens-senioren-dortmund.de/Library/Polen-607.jpg
Napisano 18 Listopad 200519 l Autor lista zaktualizowana :) dzisiaj postaram się dodać sondę z terminami. pytanie w publikę: kto może druknąć banner na dużym formacie? ja niestety odpadam. za dużo osób się tym zajmuje i ciężko mi będzie przemycić w kolejkę logo max3d.pl :(
Napisano 18 Listopad 200519 l niestety nie kojarze tego kikuta przy ktorym mamy sie spotkac :) j buahahahahaha kikut smieszna nazwa :D jak dojdziesz do rynku to "kikuta" zobaczysz :D pozdro
Napisano 18 Listopad 200519 l kurde ile razy tam byłem tez go nie widziałem;] to pewnie pzrez upojenie alkoholowe;]
Napisano 18 Listopad 200519 l Ten kikut jest trudny do zauważenia ;) jak ostatnio byłem to nie wiedziałem ze to pręgierz ;p Dopiero Razor wytłumaczył mi o co w nim chodziło :D