Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

razor (15:09)

yo yo

razor (15:10)

coś nam się meeting episode IV odwleka

razor (15:10)

dobrze by było abyś już tradycyjnie ty założył nową sondę

razor (15:11)

z propozycjami terminów w grudniu

tak więc idąc za zewem natury, rad nie rad prezentuję:

MEETING WE WROCŁAWIU

tradycyjnie odbędzie się on we Wrocławiu zaś zbiórka na rynku pod pręgierzem:

94781-7111.jpg

Termin: 17 grudnia 2005

Mam na dzieję że i tym razem pobijemy rekord uczestników! :D

A oto lista maxowych imprezowiczów:

tweety

Vorek

hcpiter666

Junior

Barcisz

AGmakonts (?)

kannu

maras

Salvator (jakoś w to nie wierzę ;) )

Shogun 3D (jeśli większa ekipa z wawy)

razor

Super_OKO

rowr

asblaze

mkk3a

Plastique

tobi_k

kome

MichOO

zapraszamy też pozostałych wrocławskich grafików!!!

.

• Odpowiedzi 187
  • Wyświetleń 15,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Heheh wkońcu bo już Vorka męczyłem o meeting :D no to juz prosze mnie zapisać a data ktora mi pasuje to pierwsza sobota grudnia albo piąty grudnia :D

Aha i własnie licze ze koledzy się teraz postarają i bedzie jakis bannerek max3d dla fotek :D

P.S Vorek moze sie postarasz o newsa na głównej :D ;)

Pozdr !

Napisano

o newsa się będziemy starać jak już wszystko będzie ustalone :) Ja podam terminy tylko sprawdzę jak mam zajęcia :)

Liczymy na Was ! :)

Pozdrawiam

Napisano

mnie równiez zapisać na liste :D, odpowiada mi kazda sobota, prócz pierwsza grudnia :p

Napisano

odpada mi 1-4 grudnia ( szkolenie w warszawie ) ale pozniej wolny....tylko nie w tygodniu bo praca.. moze jakos 9-10 grudzien ?

Napisano

moje zdanie znacie .

chcecie pic browary i gapic sie na dupy- to obojetnie gdzie.

Chcecie naprawde pogadac o 3D (chetnie przy wodeczce lub browarkach) to kluby raczej odpadaja. Ostatnio bylo fajnie - na dworze, napoje i konkret rozmowy.

Ewentualnie mozna sie potkac zaczybnajac na dworze i pogadac , popijajac, a potem sie wbic do klubu -to byloby najlepsze rowiązanie chyba.

Tak czy siak wpiszcie mnie :))

Napisano

ok, ja sie postaram przełamac i przyjść pierwszy raz.

Cały czas mam wrażenie, że jeszcze lamerem jestem w te klocki, ale co tam! Będę udawał, że kumam o czym gadacie a po paru browarkach może naprawdę zacznę to wszystko rozumieć;)

dopiszcie mnie:)

Napisano

no super Kannu_, a co do pleneru to był udany, to prawda ! :D, a z tą vódeczką to po popieram, tylko nie chce znowu nietrzezwo z bratem biec na peksa :p ( asblaze i kannu wiedzą o co chodzi ;) )

Napisano

hzhz

dałem już ciała tyle razy że nie mogę więcej ;]

jak termin będzie pasować to na bank z Opola się przyturlam :>

może ktoś jeszcze ode mnie chciałby się wybrać? byłoby raźniej ;]

Napisano

tzn tak , panowie,,, mamy prawie grudzien.. wedlug mnie plener odpada.. popic na zimnym to jest tak nie ekonomicznie :D dnie nastepne spedzimy w lozkach nie mogac sie ruszac i mowic... ja mam taka propozycje....

spotkac sie np na bilardzie... bylem ostatnio w klubie(nazwy nie pamietam ) ale to jest pod "wroclawskim manhatanem" tj te takie wiezowce na grunwaldzie jakby kto nie wiedzial.. i tam jest wlasnie taka o knajpeczka... duzo stolow do gry ( 10 pln godzina )( czy jakos tak ) leci sobie w tle muzyczka,, nikt sie nie wydziera nikt nie skacze i wymahuje bialymi rekawiczkami przed oczami.. jest czill klimacik.. i pogadac mozna, i sie napic i pograc w bilardzik... taka moja propozycja :)

Napisano

dżizas. gdzie to jest?! :D

nie wiem czy bilard jest odpowiednim pomysłem, ale to wy decydujecie :>

Napisano

Mi pasuje każdy nieświąteczny weekend w grudniu.

Plener to nienajlepszy pomysł o tej porze roku.

Proponuję knajpkę w której do się wypić piwko i spokojnie porozmawiać.

Napisano

nadeszla chwila zeby super oka na liscie tez byla :D jak wiadomo termin dla mnie ŁOTEWA kamerki nie biore z gory mowie, bo zadnych montazy sie nie doczekalem do tej pory, Ja jestem z kannu mozna zrobic szybki plenerek wudzitsowy na rozgrzewke, knajpa srajpa i tak bedziemy bujac od jednej do drugiej.

Napisano

hemmm taka knajpka to "Salvator" mozna sie napic ,cisza spokoj i ludzi malo ...ewentualnie "Klawiaturka"[stare Nie ma mocnych] klimaty sie pozmienialy ale tez daje rade mimo jaskrawych kolorkow :)

Napisano

jak dlamnie salvador to git jest to najblizsza kanjpa z mojej chaty jakies 200m nie cale, tylko problem jest z miejscami na weekend a i cicho wcale nie jest bo na weekendy jak puszcza muze to sie gadac nie da bo wszedzie sa glosniki i male pomieszczenie dosyc

Napisano

bo chodzi o to , zeby wiedzieć, czego sie chce. nie ma sie co oszukiwac - w klubach podobnych do tych przy ruskiej nie pogada sie. Napewno zabawa byłaby przednia, ale gadać mozna tylko na ucho :D.

Napisano

No ja bym polecał spotkac się troszke wczesniej, bo na ostatnim się szybko ciemno zrobiło a teraz to juz grudzien więc.... A co do plenerka jak sie szybciej zorganizujemy to ja jestem zaaa !! Bo ostatnio było super, mozna było sobie pogadac o 3d ! Aha i musimy wpasc jeszcze do "Kotłowni" bo było super !!! :D

Pozdr i czekam na jakieś daty ;)

Napisano
hemmm taka knajpka to "Salvator" mozna sie napic ,cisza spokoj i ludzi malo ...

nom, jestem za ;]

Napisano

"mozna sie napic ,cisza spokoj i ludzi malo ...: - bardo to do mnie przemawia :)

Napisano

Hehhe Asblaze nie tylko Wrocławiaki :D JG Też będzie :D !!!!

Ps moze ustalmy już jakies daty ? Mi odpowiadają każde soboty po 5 grudnia :D

Pozdr.

Napisano

jeśli będzie na początku grudnia, to pod 6-tym, bo 6-tego mam kolokwium.

może weekend 10-11 ?

Napisano
  • Autor

hoho! ileż chętnych tutaj jest. aż mi się klawiatura zagrzała :D

pierwszy post zaktualizowany. niestety jest problem z ankietą, więc wrzucę ją dopiero wieczorem jak pogadam z Leru. :]

Powstaje też standardowe pytanie o aparaty :)

Ze swej strony obiecuję zabrać cyfrzaka. Kto jeszcze??

co do prozpozycji kannu nt pleneru: odpada bo cholernie zimno się robi po zmierzchu. w sumie to przejdę się w przyszłym tygodniu do tego "Salvatora" i zobaczę jak tam jest. może niech ktoś sprawdzi "Mleczarnię" i jak to jest z rezerwacją stolików?

Jeśli znacie jakieś inne puby typowe do rozmowy, orientować się od razu jak jest z rezerwacją. Jak tylko się terminy wyklarują ustalimy knajpę z góry i zarezerwujemy miejsca. Wszystko to po to by nie było wałków z miejscami dla tak licznej ekipy. Orientujcie się o miejsca dla co najmniej 10 osób.

Pozdrawiam

Napisano

spoko, ja sprawdzę mleczarnię, mam blisko z pracy. Co do aparatu to mój Zenit odszedł w zaświaty, przynajmniej migawka, może jeszcze się uda uratować ale raczej nie do zlotu.

Napisano
  • Autor

fafnuchte polonisze banditen!! nie doszcz sze zakladam wontek to jeszcze sze mnie odgraszajom!!! wo ist meine schmeisser?! :D :D

Vorek: współczuję :(

Napisano

Agnostic FRONT ten z USA?? haha fuck a widziales ich teledyski :D Aha co do salvadora - moge powiedziec jako czesty bywalec ze ciezko tam bedzie usiasc grupa 10 osobowa i tak czy siak jest dosc glosno tam w weekendy, ja sie upieram caly czas przy fuzonie gdzie mozna zarezerwowac ogromna lawe na tylach gdzie spokojnie mozna gawedzic tylko ze jest otwierany o godzinie 21 dopiero

Napisano

Byłem dzisiaj w Mleczarni. Nie ma problemu z rezerwacją stolików, tylko jeżeli na weekend to najlepiej zgłosić na początku tygodnia, no i cytuję "lepiej niech jedna osoba przyjdzie wcześniej żeby krzesełek pilnować" :D

Pozdrawiam

Napisano

Ja też sie piszę na zlocik ale po 7 grudnia. Jak coś to mogę zarezerwować miejsca w Prac-offni.

Pozdro

Napisano

ja bede jutro sie zapisac na kursy, reszte dnia mam wolna :) aha powiem na przyszlosc jak kogos to obchodzi, kursy bede mial co sobote od 8.30 do 11.30 wiec potem mozna sie spotkac :)

Napisano
...ja sie upieram caly czas przy fuzonie gdzie mozna zarezerwowac ogromna lawe na tylach gdzie spokojnie mozna gawedzic tylko ze jest otwierany o godzinie 21 dopiero

ostatnio bywałem w fuzonie i wydaje mi się że właziłem tam już ok godziny 20, ale to trzeba jeszcze sprawdzić:)

Napisano
  • Autor
Agnostic FRONT ten z USA?? haha fuck a widziales ich teledyski :D Aha co do salvadora - moge powiedziec jako czesty bywalec ze ciezko tam bedzie usiasc grupa 10 osobowa i tak czy siak jest dosc glosno tam w weekendy, ja sie upieram caly czas przy fuzonie gdzie mozna zarezerwowac ogromna lawe na tylach gdzie spokojnie mozna gawedzic tylko ze jest otwierany o godzinie 21 dopiero

a więc to na Twoich barkach spoczywa obowiązek rezerwacji miejsc w Fuzonie :)

tobi_k: cóż mogę powiedzieć... PracOFnia brzmi pozytywnie. :)

kome: super :)

A oto uzupełniona lista maxowych imprezowiczów:

tweety

Vorek

hcpiter666

Junior

Barcisz

AGmakonts (?)

kannu

maras

Salvator (jakoś w to nie wierzę ;) )

Shogun 3D (jeśli większa ekipa z wawy)

razor

Super_OKO

rowr

asblaze

mkk3a

Plastique

tobi_k

kome

MichOO

Aż nie wierzę! 18 zlotowiczów?? Ciekawe ilu przyjdzie? :D

Pozdrawiam

.

Napisano

cool a ja znowu na liscie bezwiednie :) hemm jak czo to moze aparat przyniose :)

Napisano

niestety nie kojarze tego kikuta przy ktorym mamy sie spotkac :) jakies wieksze foto?

jutro bede wiedzial od kiedy dokladnie mam kursy wiec dokladnie sie umowimy

Napisano
  • Autor

kome ten kikut to pręgierz jest. symbol miasta Festung Breslau! ech ta dzisiejsza młodzież ;)

rowr: bezwarunkowo :D

Napisano

mozecie mnie dopisac, puki co jeszcze nie na 100% ale bede sie staral- wszystko zalezy od terminu spotkania.

za duzo nas :P nie wiem gdzie my sie pomiescimy

Napisano
  • Autor

lista zaktualizowana :)

dzisiaj postaram się dodać sondę z terminami. pytanie w publikę: kto może druknąć banner na dużym formacie? ja niestety odpadam. za dużo osób się tym zajmuje i ciężko mi będzie przemycić w kolejkę logo max3d.pl :(

Napisano
niestety nie kojarze tego kikuta przy ktorym mamy sie spotkac :) j

buahahahahaha kikut smieszna nazwa :D

jak dojdziesz do rynku to "kikuta" zobaczysz :D

pozdro

Napisano

Ten kikut jest trudny do zauważenia ;) jak ostatnio byłem to nie wiedziałem ze to pręgierz ;p Dopiero Razor wytłumaczył mi o co w nim chodziło :D