|
|
#1 |
|
Member
|
[NIPW3D] Retro Future
(praca skończona!)
Wizje przyszłości w latach 50-tych i 60-tych były godnymi podziwu wyobrażeniami futurystów o wyjątkowo rozległej wyobraźni. Domy przyszłości, przedmioty codziennego użytku, wszystko to miało być skomputeryzowane (a może raczej - "zrobotyzowane"). Niestety, jak dzisiaj widzimy, wizje te bardzo się różniły od obecnej rzeczywistości... (prosiłbym o przetłumaczenie na angielski jeśli można :>)
Last edited by KMiklas; 07-07-09 at 12:11. |
|
|
|
Reklama
|
|
|
#2 |
|
Member
![]() |
Mnie zastanawia trochę jak to się ma do niezrealizowanych wynalazków...
Ktoś gdzieś kiedyś próbował coś takiego zrobić? koncept świetny tylko nie wiem czy na temat |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Wiesz, wydaje mi się że tu nie chodzi raczej o odtwarzanie pomysłów innych ludzi, a o troche inwencji twórczej i własnego szalonego pomysłu :> Oczywiście mogę się mylić, jednak ja właśnie w ten sposób zinterpretowałem ten temat. Fakt faktem wielu pomysłów w klimatach steampunkowych nikt raczej nigdy nie bedzie nawet próbował zrealizować (chociaz jest sporo fanatyków, to jednak najbardziej odważne pomysły pozostają tylko pomysłami i marzeniami).
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Jak dla mnie bomba
w tym przypadku głębinowa ![]() powodzenia |
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Na razie tyle :> :
|
|
|
#6 |
|
Member
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Starsza wersja lepiej pasowała do opisanego przez ciebie klimatu.
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Sam pomysl na scenke mi sie w glowie troche zmienil, ale mysle ze bedzie nawet lepiej. No i ta wersja mi sie bardziej podoba ;>
Drzwi nie dalem na renderach bo sa na razie brutalnie wyciete i by sie wbijały w resztę :P
|
|
|
#9 |
|
Member
|
Taki wstepny zarys scenki, oczywiscie jesli o kadr to bedzie taki obejmujacy troche wiecej niz prawie sam pojazd, no i ustawienie kamery tez inne bedzie.
planuje dodac tez takie szczegoly jak rozgwiazdy przyczepione do karoserii, glony i inne "owoce" morza ;D
|
|
|
#10 |
|
Member
|
świetny, prosty i oryginalny pomysł, POWODZENIA !!
----------------------------------------------------------------------- Commodore 64 |MOS Technology 6510 0,985 MHz | RAM 64 KB | ROM 20 KB | Video Interface Chip II 16 KB - zbieram na nowy sprzęt bo ten trochę zamula. |
|
|
|