Gość marioponik Napisano 17 Maj 2008 Share Napisano 17 Maj 2008 Wpisujcie się śmiało :) pokażcie ile nas jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz_87 Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 reszta to sie chyba wstydzi majki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 Nie wiedziałem że takie bajery są na tym forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 Wow! Niezły bajer! Pszczelarze łączcie się... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fixer82 Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 Stworzmy niezla pasiekę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 o jak nas już dużo :D wiedziałem że to będzie wielki spektakularny sukces ;) chyba napiszę w 'Rezumę' że jestem założycielem najwięszej w Polsce grupy społecznościowej zrzeszającej użytkowników majki :D jak ładnie brzmi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 Allllle bajer ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Fajnie! teraz jestem fajny? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 To ja też chcę być fajny. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 ;) i jest lajtowo, maxa, blendera tez lubie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk_Panie Napisano 15 Czerwiec 2008 Share Napisano 15 Czerwiec 2008 Witaj Rodzino! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
griz Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 noooo:)noonoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciacho191 Napisano 23 Czerwiec 2008 Share Napisano 23 Czerwiec 2008 o jak fajnie jestem już fajny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 25 Czerwiec 2008 Share Napisano 25 Czerwiec 2008 najs... ,,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ironteeth Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 fajnie fajnie ;D musimy się jakoś pokazać na forum ;> (ja dowiedziałem się o grupie przez czysty przypadek). Przecież na pewno jest nas więcej ;>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość imagenation Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Bzzzzzt! :D Fikolek na BARTNIKA! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebor26 Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 Witam! Amatorsko zajmuję się animacją. ostatnio stworzyłem takie parę sekund: http://www.youtube.com/watch?v=uWD5FYTUpeUnapiszcie co sązicie i czy się wam podoba. Będę wdzięczny za wszelkie uwagi i rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Piękni Panowie, mądre Panie :) mamy wielki powód do świętowania właśnie przełamaliśmy psychologiczną barierę 30 userów ;) Jesteśmy wiodącą siłą na forum, nasz głos jest słyszalny, jesteśmy silniejsi niż kiedykowiek, mamy moc zmieniania świata, razem opanujemy świat! :D :D i couldn't resist :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shosiu Napisano 26 Październik 2008 Share Napisano 26 Październik 2008 I jak tu nie być częścią społeczności Mayki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 hehe :) czolem chlopaki, czolem wodzu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 No to super! Już jestem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marten Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 No to ja też się chętnie przyłącze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość freediver76 Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 no to i ja :) witajcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najt Napisano 1 Marzec 2009 Share Napisano 1 Marzec 2009 no to i ja się przyłącze mayka jest the best;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bulletspit Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 ja też super extra cieszę się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guzikk Napisano 19 Lipiec 2010 Share Napisano 19 Lipiec 2010 No to i ja sie dołączam. Co prawda świeżak ale...lepszy rydz niż nic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 9 Wrzesień 2010 Share Napisano 9 Wrzesień 2010 No jakże mogę się nie dołączyć? :) co raz więcej nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf3de Napisano 13 Wrzesień 2010 Share Napisano 13 Wrzesień 2010 Siemka. Ja i Maya znamy się od samego początku jej powstania, więc jak najbardziej jestem w tej grupie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Widzę że grupa spora ale w FAQ od maya to wieje pustkami i widać pajęczyny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przems Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 też cool;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 2 Wrzesień 2011 Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Chlopaki jak mozna zapodajcie jakies materialy do renderingu. Modelowanie idzie mi coraz lepiej :). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebsax Napisano 21 Listopad 2011 Share Napisano 21 Listopad 2011 Mayka jest fajna... a jak potrafi się do niej podejść to potrafi być i piękna ;) Trzeba ją tylko poznać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przems Napisano 27 Grudzień 2011 Share Napisano 27 Grudzień 2011 jeszcze fajniejszy Houdini jest podobno, ale nie tak intuicyjny jak Mayka czy Maksio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lowcst Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 Witam wszystkich. Maya rządzi, to jest program the best. Pozdrawiam wszystkich użytkowników grupy. Lowcst :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poozon Napisano 23 Wrzesień 2012 Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Witam wszystkich, Jako pszczelarz pozwoliłem sobie dołączyć do Waszego grona ;) Pzdr, Poozon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marioponik Napisano 11 Listopad 2013 Share Napisano 11 Listopad 2013 witam wszystkich, Także pozwoliłem sobie dołączyć do Zacnego grona. pozdr. Mario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi