Napisano 24 Maj 200816 l o jak nas już dużo :D wiedziałem że to będzie wielki spektakularny sukces ;) chyba napiszę w 'Rezumę' że jestem założycielem najwięszej w Polsce grupy społecznościowej zrzeszającej użytkowników majki :D jak ładnie brzmi :D
Napisano 4 Lipiec 200816 l fajnie fajnie ;D musimy się jakoś pokazać na forum ;> (ja dowiedziałem się o grupie przez czysty przypadek). Przecież na pewno jest nas więcej ;>.
Napisano 21 Sierpień 200816 l Witam! Amatorsko zajmuję się animacją. ostatnio stworzyłem takie parę sekund: http://www.youtube.com/watch?v=uWD5FYTUpeUnapiszcie co sązicie i czy się wam podoba. Będę wdzięczny za wszelkie uwagi i rady.
Napisano 1 Wrzesień 200816 l Piękni Panowie, mądre Panie :) mamy wielki powód do świętowania właśnie przełamaliśmy psychologiczną barierę 30 userów ;) Jesteśmy wiodącą siłą na forum, nasz głos jest słyszalny, jesteśmy silniejsi niż kiedykowiek, mamy moc zmieniania świata, razem opanujemy świat! :D :D i couldn't resist :P
Napisano 13 Wrzesień 201014 l Siemka. Ja i Maya znamy się od samego początku jej powstania, więc jak najbardziej jestem w tej grupie :)
Napisano 30 Listopad 201014 l Widzę że grupa spora ale w FAQ od maya to wieje pustkami i widać pajęczyny :)
Napisano 2 Wrzesień 201113 l Chlopaki jak mozna zapodajcie jakies materialy do renderingu. Modelowanie idzie mi coraz lepiej :). Pozdrawiam.
Napisano 21 Listopad 201113 l Mayka jest fajna... a jak potrafi się do niej podejść to potrafi być i piękna ;) Trzeba ją tylko poznać...
Napisano 27 Grudzień 201113 l jeszcze fajniejszy Houdini jest podobno, ale nie tak intuicyjny jak Mayka czy Maksio
Napisano 29 Styczeń 201213 l Witam wszystkich. Maya rządzi, to jest program the best. Pozdrawiam wszystkich użytkowników grupy. Lowcst :)
Napisano 23 Wrzesień 201212 l Witam wszystkich, Jako pszczelarz pozwoliłem sobie dołączyć do Waszego grona ;) Pzdr, Poozon
Napisano 11 Listopad 201311 l witam wszystkich, Także pozwoliłem sobie dołączyć do Zacnego grona. pozdr. Mario